Serdar Ortaç İnstagram

Serdar Ortaç İnstagram

Son dakika Serdar Ortaç instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 serdar ortaç instagram haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Corona virüs Serdar Ortaç'ı vurdu! Canlı yayında itiraf...
Corona virüs Serdar Ortaç'ı vurdu! Canlı yayında itiraf... Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Ortaç, aldığı krediyi bile ertelediğini belirtti.
15.04.2020 Magazin
Demet Akalın'dan sert yanıt! Kumarda...
Demet Akalın'dan sert yanıt! Kumarda... Serdar Ortaç, Instagram sayfasında her daim lüks yaşamlarıyla gündeme gelen ancak şu sıralar evden dışarı çıkamayan isimlere gönderme yaptı.
2.04.2020 Magazin
Serdar Ortaç Instagram hesabını kapattı
Serdar Ortaç Instagram hesabını kapattı Beş yıllık evliliği yaz sonu biten Serdar Ortaç, inzivaya çekilme kararı aldı. Biraz rahat kalıp şarkı yapmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, Instagram hesabını kapatacağını duyurdu.
6.11.2019 Magazin
Serdar Ortaç: Yalan, yalan, yalan!
Serdar Ortaç: Yalan, yalan, yalan! Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan Ortaç'ın kürtaj yaptırdığı ve boşanacakları yönünde çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden sert bir dille yalanladı.
20.03.2019 Magazin
Serdar Ortaç her şeyi sildi!
Serdar Ortaç her şeyi sildi! Şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram'da profil fotoğrafını kaldırdı, paylaşımlarını sildi. Ortaç, konser için gittiği Gürcistan'a alınmayınca 'Beni seviyorsanız buraya adım atmayın' demişti...
21.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç, yoğun bakımda olan kardeşi için dua istedi
Serdar Ortaç, yoğun bakımda olan kardeşi için dua istedi Şarkıcı Serdar Ortaç, enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 2 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi için takipçilerinden "Allah'ım bize bağışla, ne olur dua edin" diyerek yardım istedi
15.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç'ın annesi ağızları açık bıraktı!
Serdar Ortaç'ın annesi ağızları açık bıraktı! Serdar Ortaç, İnstagram hesabından annesinin şarkı söylerken çektiği bir videoyu paylaştı. Nesrin Ortaç'ın şarkı performansı çok beğenildi.
18.12.2017 Magazin
Serdar Ortaç paylaştı, herkes şok oldu!
Serdar Ortaç paylaştı, herkes şok oldu! Serdar Ortaç, Justin Bieber'ın vücuduna kafasını monte etti.
15.08.2017 Magazin
Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu
Serdar Ortaç: MS bana düğün hediyesi oldu 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan Serdar Ortaç’tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan 2018’de baba olacağının müjdesini verdi.
3.08.2017 Magazin
Serdar Ortaç'tan hastalık itirafı!
Serdar Ortaç'tan hastalık itirafı! "Son yıllarda aldığı en büyük hayat dersinin ne olduğu" sorulan popçu Serdar Ortaç, duygusal bir itirafta bulundu.
25.07.2017 Magazin
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti
Serdar Ortaç-Chloe çifti 500 bin TL'ye soğuk çay içti Serdar Ortaç ile eşi Chloe'nin, rol aldıkları son reklam filmi için 500 bin TL ücret aldıkları iddia edildi.
1.06.2017 Magazin
İşte Ortaç'tan ayakta ilk selfie!
İşte Ortaç'tan ayakta ilk selfie! Önceki gün “Bir haftaya kadar sahnedeyim diyen” Serdar Ortaç, Instagram’dan eşi Chloe ile paylaştığı fotoğrafına “İşte ayakta ilk selfie, 5 Ağustos’ta Harbiye konserine de hazırım” notunu düştü...
1.07.2014 Magazin
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor'
Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın sözlerine tepki: 'Türkçem cevap vermeye yetmiyor' Son olarak Instagram hesabından ağlayarak bir videosunu paylaşan ve gündem olan Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı.
16.08.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Chloe Loughnan havuzun içinde poz verdi!
Chloe Loughnan havuzun içinde poz verdi! Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan evliliği yaklaşık 5 yıl sürdü. 2014'te dünya evine giren çift, 2019'da ayrılıldı. Türk müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç ile beraberliğiyle tanınan Chloe Loughnan, şimdilerde Instagram pozlarıyla nefes kesiyor. Loughnan, havuzun içinden bikinili poz verdi.
8.06.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan Instagram'ı salladı! Chloe Loughnan, Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Serdar Ortaç ile 2014-2019 yılları arasında evli kaldı. Boşanmanın ardından da magazin gündeminde sık sık yer alan Chloe Loughnan, Instagram pozuyla görenleri büyüledi.
24.04.2022 Magazin
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı...
Seçil Gür sınırları zorladı! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı... Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan şarkıcı Seçil gür, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gür, gömleğinin içine giydiği yeşil iç çamaşırı ve leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Ünlü ismin bu pozları bazı takipçileri tarafından eleştirildi.
2.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor!
Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, Instagram'ı sallıyor! Serdar Ortaç'ın 2019 yılında boşandığı Litvanyalı güzel Chloe Loughnan, cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunan Loughnan, kusursuz fiziğiyle büyük beğeni topluyor.
17.11.2021 Magazin
Serdar Ortaç "öldü" haberlerine tepki gösterdi!
Serdar Ortaç "öldü" haberlerine tepki gösterdi! Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan Serdar Ortaç, vefat ettiği yönündeki haberlere yanıt verdi. O iddiaları yalanlayan ünlü şarkıcı, "Yanlış haberdir..." diyerek, hayranlarının içine su serpti.
6.10.2021 Magazin
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu Serdar Ortaç; "Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum." dedi.
12.07.2021 Magazin
Chloe Loughnan'dan kırmızı mayolu poz
Chloe Loughnan'dan kırmızı mayolu poz Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, kırmızı mayosuyla plajda çekilen fotoğrafını Instagram hesabına yükledi.
24.04.2021 Magazin
Burcu Çağrı'dan Emre Altuğ'a gönderme!
Burcu Çağrı'dan Emre Altuğ'a gönderme! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'un, manken Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra aşk orucunu Burcu Çağrı ile bozduğu iddia edilmişti. Emre Altuğ'un aşk iddialarını yalanlamasından sonra Çağrı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
13.01.2021 Magazin
Seçil Gür'den Serdar Ortaç açıklaması
Seçil Gür'den Serdar Ortaç açıklaması Seçil Gür, "Bana hep 'Eski sevgiliden dost olmaz' derlerdi ama bu Serdar için geçerli bir kavram değil" dedi.
12.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.