Seni Kimler Aldı

Seni Kimler Aldı

Son dakika seni kimler aldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seni kimler aldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seni kimler aldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seni Kimler Aldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seni kimler aldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 seni kimler aldı haberi bulunmuştur. Tüm seni kimler aldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, unutulmaz bir geceye sahne oldu. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, ikinci kez çıktığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde biletleri yine sold out oldu.
29.09.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
50. sanat yılına özel "Sezen'im Şarkıları"
50. sanat yılına özel "Sezen'im Şarkıları" Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Muazzez Abacı’nın, "Sezen'im Şarkıları" adlı albümü ile sevenleriyle buluşuyor.
2.03.2018 Kültür Sanat
Fulya Zenginer yeni rolüyle şaşırtacak!
Fulya Zenginer yeni rolüyle şaşırtacak! Güzel oyuncu Fulya Zenginer, 'Aspendos' isimli televizyon filminin çekimlerine başladı.
25.08.2017 Televizyon
'İlk Buluşma' ratinglerde zirveye oturdu!
'İlk Buluşma' ratinglerde zirveye oturdu! 9 Temmuz tarihinin izlenme oranları belli oldu.
10.07.2017 Televizyon
Büyük umutlarla başlamıştı! İşte final tarihi
Büyük umutlarla başlamıştı! İşte final tarihi Yazın gelmesiyle birlikte televizyonda yeni diziler başladı. ATV 'nin 'Seni Kimler Aldı' dizisi ise reyting kurbanı oldu. Dizi 10. bölümden itibaren final kararı aldı.
7.07.2017 Magazin
Herkes evleneceğimizi sanıyordu
Herkes evleneceğimizi sanıyordu ‘Seni Kimler Aldı’ adlı diziyle ekranlara dönen Fulya Zenginer, önceki gün dizinin tanıtım davetinde basının sorularını yanıtladı.
29.04.2017 Magazin
Çalışmayınca yetenek köreliyor
Çalışmayınca yetenek köreliyor Yeni dizisi Seni Kimler Aldı ile kamera karşısına geçen Fulya Zenginer hırslarından arındığı bir dönemde olduğunu söylüyor. Oyunculuğun bir ispatı olmayacağını anlatan Zenginer, "Oyunculuk bitmeyecek bir yolculuk ve bir ispatı yok" diyor.
29.04.2017 Arşiv
Yurdaer Okur'dan 'Seni Kimler Aldı' açıklaması
Yurdaer Okur'dan 'Seni Kimler Aldı' açıklaması Ünlü oyuncu Yurdaer Okur, sosyal medya hesabından 'Seni Kimler Aldı' dizisiyle ilgili bir açıklama yayınladı.
14.04.2017 Televizyon
Yurdaer Okur diziden kovuldu mu?
Yurdaer Okur diziden kovuldu mu? Yurdaer Okur'un, yeni dizisi 'Seni Kimler Aldı' kovulduğu iddia edilmişti. Dizinin yapımcısından iddialara cevap geldi.
5.04.2017 Magazin
Ünlü oyuncuya bir darbe daha!
Ünlü oyuncuya bir darbe daha! KKTC'de üzerinde Hint keneviriyle yakalanan Yurdaer Okur, rol alacağı "Seni Kimler Aldı" adlı diziden çıkarıldı.
3.04.2017 Magazin
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
ATV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor!
ATV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor! 'Seni Kimler Aldı’ yakında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
30.03.2017 Televizyon
Seni Kimler Aldı - İlk Tanıtım
Seni Kimler Aldı - İlk Tanıtım Seni Kimler Aldı - İlk Tanıtım
21.01.2022 Magazin
Nilüfer'den duygusal klip
Nilüfer'den duygusal klip Türk popunun efsane ismi Nilüfer'in yeni albümü 'Yeniden, Yeni, Yine'nin ilk klip çalışması yayınlandı.
20.01.2017 Kültür Sanat
Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor? (Kanal D'de 3 yeni dizi)
Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor? (Kanal D'de 3 yeni dizi) Kanal D’de 3 yeni dizi başlıyor. Önümüzdeki haftalarda yayına girecek olan ‘Adı Efsane’nin yanı sıra ‘Evlat Kokusu’ ve ‘Seni Kimler Aldı’ gibi yapımları da izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D’den yeni bir proje daha geliyor. Peki Adı Efsane, Evlat Kokusu ve Seni Kimler Aldı dizisi ne zaman başlıyor?
29.09.2021 Gündem
Kar altında romantizm!
Kar altında romantizm! Türk popunun efsane ismi Nilüfer, yeni albümü ‘Yeniden, Yeni, Yine’nin ilk klip çekimi için kamera karşısına geçti...
13.01.2017 Magazin
Nilüfer klip için kamera karşısına
Nilüfer klip için kamera karşısına Türk pop müziği sanatçısı Nilüfer, yeni albümü "Yeniden, Yeni, Yine"nin ilk klip çekimi için kamera karşısına geçti.
13.01.2017 Magazin
Nilüfer’in tercihi Beyza ve Engin çifti oldu
Nilüfer’in tercihi Beyza ve Engin çifti oldu Şarkıcı Nilüfer, 'Seni Kimler Aldı' adlı şarkının klibinde Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftiyle kamera karşısına geçti.
10.01.2017 Kültür Sanat
Nilüfer: Bağıra çağıra ağladım
Nilüfer: Bağıra çağıra ağladım Pop müziğin efsane isimlerinden Nilüfer, Nisan 2015'te hayatını kaybeden Kayahan'la küs kaldığı döneme dair çarpıcı açıklamalar yaparken, Teşvikiye Camii'ndeki cenazede yaşadıklarını anlattı.
13.09.2016 Magazin
Yeni şarkılar istemiyor!
Yeni şarkılar istemiyor! Ekim ayında ‘Memleketim’, ‘Seni Kimler Aldı’, ‘Ellerimde Çiçekler’ ve ‘Seninle Olmak Var Ya’ gibi ilk kez söyleyeceği 12 parçalık bir albüm hazırlayan ünlü sanatçı, değişen müzik zevki nedeniyle üretilen şarkıların kendisini tatmin etmemesinden dolayı böyle bir karar aldığını belirtti...
6.08.2016 Magazin
Yeni sezonda 26 yeni dizi geliyor
Yeni sezonda 26 yeni dizi geliyor Milliyet-Cadde'de televizyon köşesini yazan Ali Eyüboğlu kanalların yeni sezon için hazırladığı dizileri köşesine taşıdı.
20.07.2015 Magazin
Türk mutfağında favorisi çorba ve baklava
Türk mutfağında favorisi çorba ve baklava Fotoğraflar: Elif MANDANİtalyan oyuncu Denise Capezza, bir mafya üyesinin şef aşçı sevgilisini canlandırdığı yeni rolü için Türkiye'ye geri döndü...
7.12.2013 Arşiv
Sezen coştu, coşturdu
Sezen coştu, coşturdu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan “Sezen Aksu ve Arkadaşları” unutulmayacak bir gece yaşattı
23.07.2009 Arşiv
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seni Kimler Aldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seni kimler aldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.