Şenay Akay

Şenay Akay

Son dakika şenay akay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şenay akay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şenay akay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenay Akay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenay akay gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 şenay akay haberi bulunmuştur. Tüm şenay akay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manken Şenay Akay ve Tarık Soner evlendi
Manken Şenay Akay ve Tarık Soner evlendi Manken Şenay Akay, iş insanı Tarık Soner ile bir ömür boyu mutluluğa "evet" dedi.
2.08.2021 Magazin
Ağlatan jübile!
Ağlatan jübile! Yıldırım Mayruk son defilesini yaparak, 60 yıllık meslek hayatına veda etti. Ünlü modacının jübilesi, podyumu ağlattı.
25.09.2020 Magazin
Yağmurluk modası
Yağmurluk modası Manken Şenay Akay önceki gün Beşiktaş Swissotel’den elinde valiziyle çıkarken görüntülendi.
24.03.2018 Magazin
Öğrencisi birinci oldu
Öğrencisi birinci oldu Şenay Akay, önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
28.10.2017 Magazin
Şenay Akay'dan genç modellere destek!
Şenay Akay'dan genç modellere destek! Podyumların emektar ismi Şenay Akay, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
14.10.2017 Magazin
Şenay Akay evlenip anne olmak istiyor!
Şenay Akay evlenip anne olmak istiyor! Sunuculuğunu ünlü sanatçı Cem Özer'in üstlendiği defilede İzmir’de podyuma çıkan mankenlerden Şenay Akay evlenip anne olmak istiyor!
2.10.2017 Magazin
Oğluyla podyumda
Oğluyla podyumda İzmir MaviBahçe Shopping Fest kapsamında düzenlenen defilede Özge Ulusoy, Şenay Akay, Şebnem Schaefer gibi mankenlerin yanı sıra Ivana Sert de podyuma çıktı.
1.10.2017 Magazin
Anneler ve çocukları podyumda!
Anneler ve çocukları podyumda! Moda dünyasının duayen isimlerinden Neslihan Yargıcı'nın 'Women in Black' adını taşıyan 80'S 90'S Vintage defilesi, 29 Eylül'de İzmir MaviBahçe'de görücüye çıkacak.
27.09.2017 Magazin
Modellik dersi veriyor
Modellik dersi veriyor Şenay Akay, iş ortağı Songül Yıldırım’la beraber geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de mağazaları gezerken objektiflere yansıdı.
29.07.2017 Magazin
Son 30 yılın  en iyi modeli
Son 30 yılın en iyi modeli ‘Best Model of Turkey 2017’nin yarı finali yapıldı. Organizatör Erkan Özerman, “30 yılın en iyi modeli Şenay Akay” açıklamasını yaptı.
18.07.2017 Magazin
Ayrılmaz ikili
Ayrılmaz ikili FB’li futbolcu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal ile manken Şenay Akay, Akmerkez’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
17.04.2017 Magazin
Sağlıklı nesiller için sağlıklı beslenin!
Sağlıklı nesiller için sağlıklı beslenin! Türk Böbrek Vakfı yararına Kuruçeşme Fahham’da düzenlenen davet, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Sosyal Komite Başkanı Mukaddes Yamaç ve Selda Topal’ın ev sahipliğinde, Selvi Serttaş’ın desteğiyle gerçekleşti
5.04.2017 Magazin
Fenerbahçeli Volkan Şen'den Böbrek Vakfı'na bağış
Fenerbahçeli Volkan Şen'den Böbrek Vakfı'na bağış Türk Böbrek Vakfı yararına düzenlenen davette sağlıklı yaşama dikkat çekildi
5.04.2017 Spor Magazin
Baharın gelişini kutladılar
Baharın gelişini kutladılar Mutfağa olan ilgisi ile bilinen cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Neslihan Kozanoğlu, Mar Group bünyesindeki Hardal Nişantaşı’nın yenilenen menüsünden seçmiş olduğu lezzetlerden oluşan öğle yemeği davetine ev sahipliği yaptı
10.03.2017 Magazin
Şenay Akay'dan korkunç taciz itirafı
Şenay Akay'dan korkunç taciz itirafı Şenay Akay taciz iddiasıyla iki yapımcısına dava açtı, ifade verdi. Şenay Akay, beni kapattıkları odada 6 erkek vardı dedi
22.02.2017 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
Şenay Akay önlem aldı!
Şenay Akay önlem aldı! Yıllar önce giydiği transparan elbise ile magazin gündeminin birinci sırasına oturan, daha sonra duyduğu pişmanlığı dile getiren Şenay Akay, İzmir'de benzer bir abiye ile boy gösterdi.
6.12.2016 Magazin
Pembe masumiyettir
Pembe masumiyettir Ünlü modacı Cemil İpekçi ‘KARMA’ adını verdiği yeni koleksiyonunu İzmir’de görücüye çıkardı...
1.10.2016 Magazin
Eğlence perisi
Eğlence perisi Beyoğlu Pera’daki Opera Club, Bayram’ın ilk günü olan 5 Temmuz’da kapılarını eğlence dünyasına açıyor...
28.06.2016 Magazin
Şenay Akay'ın banka zaferi!
Şenay Akay'ın banka zaferi! Eski model ve sunucu Şenay Akay, bir bankadan aldığı kredi kartından 'yıllık kart aidatı' adı altında para kesilmesi üzerine, Sarıyer Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdu...
24.06.2016 Magazin
Akay’dan tehdit, darp cinsel taciz suçlaması
Akay’dan tehdit, darp cinsel taciz suçlaması Manken Şenay Akay, geçen yıl sunucusu olduğu programın çekimleri sırasında ücretini alamadığı için tartıştığı yapımcılar Tolga ve Altar Sarıoğlu kardeşlerle davalık oldu...
14.06.2016 Magazin
En zor deneyimdi
En zor deneyimdi TRT 1 ekranlarında üç sezondur yayınlanan ‘Sen Olsan Ne Yapardın’ programının bu haftaki konuk oyuncusu Şenay Akay oldu...
14.01.2016 Magazin
Gece kıyafeti tadilatı
Gece kıyafeti tadilatı Şenay Akay, aldığı gece elbisesinin tadilatını yaptırmak için bir AVM’deydi...
21.12.2015 Magazin
Ağzını bıçak açmıyor
Ağzını bıçak açmıyor GEÇEN hafta sunduğu programın yapımcısı tarafından tacize uğradığını iddia ederek savcılığa başvuran manken Şenay Akay, yaşanan olaydan sonra ilk kez objektiflere takıldı...
7.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şenay Akay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenay akay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.