İstinyepark Avm

İstinyepark Avm

Son dakika İstinyePark AVM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstinyePark AVM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstinyePark AVM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinyepark Avm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinyepark avm gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 istinyepark avm haberi bulunmuştur. Tüm istinyepark avm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Magazin
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark AVM'de bulunan bir kafede arkadaşıyla buluştu.
23.12.2021 Magazin
Batuhan Karacakaya ve Barış Özbek bir araya geldi
Batuhan Karacakaya ve Barış Özbek bir araya geldi 'Survivor 2021'de tanışan ve dostluklarını yarışma sonrası İstanbul'a taşıyan oyuncu Batuhan Karacakaya ve eski futbolcu Barış Özbek, geride bıraktığımız gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
4.12.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi Geçtiğimiz hafta lüks bir otelde gerçekleşen düğünle şarkıcı İdo Tatlıses'le evlenen Yasemin Şefkatli, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
21.10.2021 Magazin
Tamer Karadağlı: Sakın Zeynep yazmayın, kızımın adı Zeyno
Tamer Karadağlı: Sakın Zeynep yazmayın, kızımın adı Zeyno Oyuncu Tamer Karadağlı, önceki gün 16 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
25.08.2021 Magazin
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu Şarkıcı Seray Kaya, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Kaya, açık ve güneşli havanın tadını arkadaşlarıyla kahve içip sohbet ederek değerlendirdi.
1.07.2021 Magazin
İdo Tatlıses düğün tarihini açıkladı!
İdo Tatlıses düğün tarihini açıkladı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Yasemin Şefkatli ile aşk yaşayan şarkıcı, iki kez erteledikleri düğün hakkında konuştu.
11.03.2021 Magazin
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu!
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu! Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, bir yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle yaşadığı korkuyu anlattı.
11.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki'den radikal karar!
Aleyna Tilki'den radikal karar! ‘İşte Bu Benim Masalım’ müzikalinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden ayrıldı.
24.01.2021 Magazin
Burcu Kıratlı'ya Sinan Akçıl sorulunca...
Burcu Kıratlı'ya Sinan Akçıl sorulunca... Oyuncu Burcu Kıratlı, önceki gün geldiği İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
16.01.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli'nin telefon trafiği!
Yasemin Şefkatli'nin telefon trafiği! Şarkıcı İdo Tatlıses'in nişanlısı Yasemin Şefkatli, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
7.01.2021 Magazin
Hatice Şendil her zaman tarz
Hatice Şendil her zaman tarz Anne olduktan sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalan ve 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisi ile tekrar sevenlerine kavuşan Hatice Şendil, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
17.12.2020 Magazin
Aleyna Tilki'nin pijamalı alışveriş turu
Aleyna Tilki'nin pijamalı alışveriş turu Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
8.12.2020 Magazin
Demet Akalın'dan Deniz Seki açıklaması
Demet Akalın'dan Deniz Seki açıklaması Şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstinyePark AVM'deydi. Uzun süre alışverişin keyfini çıkaran 48 yaşındaki popçu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
3.12.2020 Magazin
Melis Sezen'den 'Sadakatsiz' açıklaması
Melis Sezen'den 'Sadakatsiz' açıklaması 'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteri ile çok konuşulan oyuncu Melis Sezen, "Dizimiz çok beğenildi, tepkiler çok güzel. Bunu reytinglerde görüyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Evet karaktere sert tepkiler geldi ama inanır mısınız, 'Derin'i seven ve destek veren yorumlar da okudum" dedi.
13.11.2020 Magazin
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Mazhar Alanson açıkladı
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Mazhar Alanson açıkladı MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
18.09.2020 Magazin
Ne yaptın Diagne! Uslanmıyor...
Ne yaptın Diagne! Uslanmıyor... Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne (28), önceki akşam İstinyePark AVM'de görüntülendi. Geçtiğimiz sene kendisini görüntüleyen muhabirlere saldıran futbolcu, yine uslanmadı.
5.09.2020 Magazin
Şeyma Subaşı'nın alışveriş stili
Şeyma Subaşı'nın alışveriş stili İtalyan Guido Senia ile ayrılığı nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
29.08.2020 Magazin
Serdar Ortaç - Seçil Gür aşkı tam gaz devam!
Serdar Ortaç - Seçil Gür aşkı tam gaz devam! Popçu Serdar Ortaç ile eski sevgilisi Seçil Gür, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. 50 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin "İlişkiniz devam ediyor mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
7.08.2020 Magazin
Makyajsız güzel Almeda Abazi
Makyajsız güzel Almeda Abazi 2017 yılında oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünyaevine giren Almeda Abazi, önceki gün oğlu Efehan ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
30.07.2020 Magazin
Ebru Akel: Tanıyabilene aşk olsun
Ebru Akel: Tanıyabilene aşk olsun Ekranların sevilen isimlerin Ebru Akel Sancak, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
7.07.2020 Magazin
Aleyna Tilki'nin tarzı dikkat çekti
Aleyna Tilki'nin tarzı dikkat çekti Şu sıralar çıkardığı yeni şarkısı ile gündemde olan genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
25.06.2020 Magazin
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim
Fatih Ürek: Temmuz ayını bekleyeceğim Şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
17.06.2020 Magazin
Emel Ayaydın: Yeni stilimiz bu şekilde
Emel Ayaydın: Yeni stilimiz bu şekilde Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emel Ayaydın, kızı Yağmur ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
4.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstinyepark Avm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinyepark avm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.