İstinyepark

İstinyepark

Son dakika İstinyePark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstinyePark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstinyePark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinyepark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinyepark gelişmeleri de dahil olmak üzere 842 istinyepark haberi bulunmuştur. Tüm istinyepark haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok'
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.
2.02.2024 Magazin
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'le 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, ikizlerini kucaklarına alacakları günü bekliyor. İkili en son ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceklerini açıklamıştı. İstinyePark'ta görüntülenen Şefkatli, çocukların isimleri hakkında yeni bir açıklama yaptı.
24.11.2023 Magazin
'Yaşar İpek’le her projeye varım'
'Yaşar İpek’le her projeye varım' Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül ve şarkıcı Yaşar İpek, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
28.06.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Kalaycıoğlu, aşk haberleriyle ilgili sorulara bakın nasıl tepki verdi.
22.06.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti 'Survivor 2020'de ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen Barış Murat Yağcı, önceki gün Avm'de görüntülendi.
17.06.2023 Magazin
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim 2018 yılında boşandığı İbrahim Kutluay ile 13 yaşındaki oğulları Ömer'in diş tedavisi ücretini ödemediği için davalık olan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
16.03.2023 Magazin
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı 'Teşkilat' dizisiyle sevenlerinin karşısında olan Murat Yıldırım, önceki gün eşi İman Elbani ile İstinyePark'daydı. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları turlayan çift, el ele görüntülendi.
24.12.2022 Magazin
Fahriye Evcen'in tarzı çok konuşuldu!
Fahriye Evcen'in tarzı çok konuşuldu! İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde AVM'ye gelen oyuncu, Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları gezerek, yeni sezon ürünlerine göz attı.
16.12.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti!
Seda Sayan ışıltılı elbisesiyle dikkat çekti! Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nisan ayında evlenen Seda Sayan, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Işıltılı bir elbise tercih eden 59 yaşındaki Sayan'ın pozları büyük ilgi gördü.
16.10.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstinyePark'daydı. Tek başına AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda toplantı gerçekleştiren ünlü oyuncu, toplantı çıkışı vale noktasında aracını beklerken objektiflere yansıdı.
31.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'ye Demet Akalın sorusu!
Aleyna Tilki'ye Demet Akalın sorusu! Sahne şovları, iddialı kıyafetleri ve sorulara verdiği sıra dışı cevapları ile magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.
11.05.2022 Magazin
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Magazin
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok
Demet Şener: Şimdilik evlilik gündemimizde yok Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark AVM'de bulunan bir kafede arkadaşıyla buluştu.
23.12.2021 Magazin
Batuhan Karacakaya ve Barış Özbek bir araya geldi
Batuhan Karacakaya ve Barış Özbek bir araya geldi 'Survivor 2021'de tanışan ve dostluklarını yarışma sonrası İstanbul'a taşıyan oyuncu Batuhan Karacakaya ve eski futbolcu Barış Özbek, geride bıraktığımız gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
4.12.2021 Magazin
Fikret Ali'nin neşesi yerinde!
Fikret Ali'nin neşesi yerinde! Oyuncu Ali Atay ve oğlu Fikret Ali, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Hazal Kaya'nın sette olduğu günü fırsat bilen baba-oğul, keyifle tur atarak alışveriş yaptılar.
16.11.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi
Yasemin Şefkatli eşinin trençkotunu giydi Geçtiğimiz hafta lüks bir otelde gerçekleşen düğünle şarkıcı İdo Tatlıses'le evlenen Yasemin Şefkatli, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
21.10.2021 Magazin
Fatoş Kabasakal: Bu halde mi çekeceksiniz?
Fatoş Kabasakal: Bu halde mi çekeceksiniz? Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Fatoş Kabasakal, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
2.09.2021 Magazin
Tamer Karadağlı: Sakın Zeynep yazmayın, kızımın adı Zeyno
Tamer Karadağlı: Sakın Zeynep yazmayın, kızımın adı Zeyno Oyuncu Tamer Karadağlı, önceki gün 16 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
25.08.2021 Magazin
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu
Seray Kaya: Hastalığı atlatalı çok oldu Şarkıcı Seray Kaya, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Kaya, açık ve güneşli havanın tadını arkadaşlarıyla kahve içip sohbet ederek değerlendirdi.
1.07.2021 Magazin
İdo Tatlıses düğün tarihini açıkladı!
İdo Tatlıses düğün tarihini açıkladı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Yasemin Şefkatli ile aşk yaşayan şarkıcı, iki kez erteledikleri düğün hakkında konuştu.
11.03.2021 Magazin
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu!
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu! Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, bir yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle yaşadığı korkuyu anlattı.
11.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki'den radikal karar!
Aleyna Tilki'den radikal karar! ‘İşte Bu Benim Masalım’ müzikalinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden ayrıldı.
24.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstinyepark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinyepark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.