İstinye

İstinye

Son dakika istinye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istinye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istinye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.824 istinye haberi bulunmuştur. Tüm istinye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’ Hülya Avşar, önceki gün İstinye'de objektiflere yansıdı. Genellikle sahilde tek başına yürüyüş yapan sanatçıya, bu kez uzun zamandır ortalarda görünmeyen kardeşi Helin Avşar da eşlik etti.
2.03.2024 Magazin
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı İstanbul'da yağmur barajlara yaradı. 1 günlük yağışla barajlardaki doluluk oranı yüzde 25.62'den yüzde 31.03'e çıktı. Yüzde 74 doluluk oranıyla en yüksek doluluk oranına sahip baraj Elmalı Barajı olurken, yüzde 9 ile Pabuçdere barajı en düşük doluluk oranına sahip baraj oldu.
30.11.2023 Gündem
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu Şovmen Mehmet Ali Erbil (66), evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de objektiflere yansıdı. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, iddialar hakkında ise ilk kez konuştu.
11.10.2023 Magazin
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi
Burcu Esmersoy hamile mi? Ve beklenen açıklama geldi Nazım Akmandil ile İtalya’nın Puglia şehrinde nikâh masasına oturan, mutlu gününe tanıklık edemeyen arkadaşları için İstanbul'da ikinci bir düğün yapan Burcu Esmersoy, İstinye'de alışveriş turunda görüntülendi. Son günlerde 'hamilelik' haberleri ile gündemde olan 46 yaşındaki güzel, çocukları çok sevdiğini söylerken, konu hakkında net bir açıklamaya imza attı.
17.09.2023 Magazin
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam İstinye'de görüntülendi. Geçtiğimiz güünlerde bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı sırada orada bulunan Boluğur'un, gazetecilerin soruları karşısındaki umursamaz tavırları ve trafik kurallarını hiçe sayması dikkat çekti.
27.05.2023 Magazin
İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı
İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı İstanbul'un Sarıyer ilçesinde İstinye'deki bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
25.05.2023 Haber
İstinye'de AVM'de yangın çıktı
İstinye'de AVM'de yangın çıktı İstinye'de bulunan alışveriş merkezinde yangın çıktı. Dış cephede çıktığı belirtilen yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
25.05.2023 Yaşam
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İlk görüntüler geldi
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İlk görüntüler geldi Son dakika haberine göre; İstanbul Sarıyer'de bulunan bir AVM’de yangın çıktı. Gelen bilgilere göre; alışveriş merkezinin üst katında devam eden inşaat sırasında kaynak yapılırken yangının çıktığı belirtildi.
25.05.2023 Gündem
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Zayıf binaya izolatör ve karbon fiber çare mi? Binaların yükü yöntemi belirliyor
Zayıf binaya izolatör ve karbon fiber çare mi? Binaların yükü yöntemi belirliyor Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Uluslararası müteahhitlik firması sahibi ve metalurji-malzeme mühendisi Erhan Mataracı, depremde binaların neden yıkıldığı ve alınabilecek tedbirlerle ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mataracı, izolatör ve karbon fiber yöntemiyle ilgili önemli uyarılarda bulunurken, deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ise İstanbul'da deprem sonrası gerçekleştirilecek olan tahliye planı ile ilgili bilgi verdi.
25.02.2023 Gündem
Ümit Erdim'den Survivor yorumu!
Ümit Erdim'den Survivor yorumu! “Survivor”dan ilk elenen isim olan Ümit Erdim, kızı Ses ile birlikte önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.
31.01.2023 Magazin
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
İstanbul Boğazı’nda büyük tehlike! Balık popülasyonunu yok ediyor
İstanbul Boğazı’nda büyük tehlike! Balık popülasyonunu yok ediyor İstanbul Boğazı’nın kıyı kesimlerinde görülen denizanası yoğunluğunun nedeninin hava sıcaklığı olduğunu ve Şubat ayına kadar görülebileceğini söyleyen İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar, "Denizanası balık yumurta ve larvaları üzerinden besleniyor. Aynı zamanda balıkların besini olan mikroskobik hayvansal organizmalar üzerinden de besleniyor. Bu da balık stoklarında bir şekilde azalmaya sebep oluyor" dedi.
5.01.2023 Gündem
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.
3.01.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz gemi trafiğine kapatıldı Yeni yılın ilk sabahında İstanbul Boğazı'nda sis etkili oldu. Boğaz çift yönlü olarak bir süreliğine gemi geçişlerine kapatıldı.
1.01.2023 Gündem
Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü! Erkek kardeşin oyununu polis bozdu
Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü! Erkek kardeşin oyununu polis bozdu İstinye’de bir kadın ile evde arkadaşıyla uyuşturucu pazarlığı yapan oğlu arasında kavga çıktı. Küfür ve hakaretler ederek bıçakla saldıran genç, annesi tarafından kocasının silahıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak evden çıkarak birkaç metre sonra yere yığılan 27 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin silahla kendisini vurduğunu söyleyen erkek kardeşinin olay esnasında işyerinde olduğu Sarıyer polisince tespit edilince gözaltına alınan kadın tutuklandı.
14.12.2022 Yaşam
Otobüste rezalet anlar! 'Cilt hastalığım sebebiyle kaşınıyor' dedi ama kurtulamadı
Otobüste rezalet anlar! 'Cilt hastalığım sebebiyle kaşınıyor' dedi ama kurtulamadı İstanbul'da 2020 yılında İstinye Dereiçi-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde, mastürbasyon yaptığı iddiasıyla yargılanan Mehmet Rahmi Ö.'ye mahkeme, 1 yıl hapis cezası verdi.
12.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstinye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.