Semiramis Pekkan

Semiramis Pekkan

Son dakika Semiramis Pekkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Semiramis Pekkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Semiramis Pekkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semiramis Pekkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semiramis pekkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 semiramis pekkan haberi bulunmuştur. Tüm semiramis pekkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu
'Zekası Einstein’dan bile yüksek' demişti: Semiramis Pekkan, oğluyla buluştu Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan, son paylaşımıyla gündeme geldi. Pekkan, daha önce yaptığı açıklamada "Zekası Einstein'dan bile yüksek çıktı" dediği oğlu Zoran Lalvani'yi paylaştı.
24.08.2023 Magazin
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları
Ünlülerden Babalar Günü paylaşımı! Deniz Binbaşı Rıdvan Pekkan ile kızları Babalar Günü'nde ünlüler babalarının fotoğraflarını paylaşarak duygusal mesajlar yayınladı. İşte ünlülerden Babalar Günü paylaşımları...
18.06.2023 Magazin
Semiramis Pekkan'dan Ajda Pekkan itirafı! 'Asla beni engellemedi'
Semiramis Pekkan'dan Ajda Pekkan itirafı! 'Asla beni engellemedi' En son ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesinde yer alan ve ‘Bana Yalan Söylediler’ adlı şarkısını da yeniden yorumlayan Semiramis Pekkan, YouTube kanalı açtı. Ünlü isim kanalında samimi açıklamalarda bulundu.
14.11.2022 Magazin
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu!
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu! Corona virüse yakalanan Ajda Pekkan, konserlerine ara verdi. Medyada çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Ajda Pekkan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? Ajda Pekkan’ın son durumu ne? Ajda Pekkan kaç yaşında? İşte Ajda Pekkan’ın açıklaması!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Semiramis Pekkan köpeğini gezdirdi
Semiramis Pekkan köpeğini gezdirdi Süperstar Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeki Mavi Otel'den çıkarken görüntülendi.
22.05.2021 Magazin
Ajda Pekkan: Ajitasyonu sevmem gayet iyiyim
Ajda Pekkan: Ajitasyonu sevmem gayet iyiyim Dizinden operasyon geçiren Ajda Pekkan sağlığına kavuştu. Biraz istirahat ettikten sonra müzik çalışmalarına devam edeceğini belirten Süperstar, “Ajitasyonu sevmem, gayet iyiyim” dedi.
6.04.2021 Magazin
Semiramis Pekkan, 'Lalvani' soyadını geri aldı
Semiramis Pekkan, 'Lalvani' soyadını geri aldı Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan, 24 yıl önce İngiltere’de boşandığı Hint asıllı işadamı Gulu Lalvani’nin soyadını kullanmak için dava açtı.
21.10.2020 Magazin
Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu ayrıldı
Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu ayrıldı Ajda Pekkan 2012'de aşk yaşamaya başladığı Bülent Çavuşoğlu'ndan ayrıldı.
19.02.2020 Magazin
Değişmeyen tek şey gençlikleri
Değişmeyen tek şey gençlikleri Ajda Pekkan bayramın ikinci günü Kıbrıs'taki Merit Royal'de sahneye çıktı. Süperstar 40'lı yaşlarda gibi duruyordu. Kardeşi Semiramis Pekkan'ı da görenler ''Her şey değişiyor, bir tek Pekkanlar aynı kalıyor'' yorumunu yaptı.
15.08.2019 Magazin
'Ben Ajda Pekkan değilim'
'Ben Ajda Pekkan değilim' Cemiyet hayatının seçkin isimlerinden Semiramis Pekkan, Akmerkez’de kameralara yansıdı.
26.06.2019 Magazin
Deniz Seki, Semiramis Pekkan'ın ultra lüks villasını kiraladı
Deniz Seki, Semiramis Pekkan'ın ultra lüks villasını kiraladı Maddi zorluk çektiği için ihtiyaç kredisine başvurduğu iddia edilen Deniz Seki'den dedikoduları yalanlayan bir hamle geldi. Geçen sezon olduğu gibi bu yaz da Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak olan sanatçı, Bodrum'da ultra lüks bir villa kiraladı...
9.04.2019 Magazin
Ajda’nın kaçış planı
Ajda’nın kaçış planı Ajda Pekkan önceki gece gizemli bir erkek arkadaşıyla Nişantaşı’nda eğlendi. Gazetecilerin mekanın çıkışında olduğunu öğrenen Pekkan, şaşırtma yaparak iki farklı araba ile kaçmaya çalışırken yakalandı
28.10.2018 Magazin
Fotoroman yaptınız
Fotoroman yaptınız AJDA Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan önceki gün yakın arkadaşı Oya Germen ile Türkbükü sahilinde yürüyüş yaptı.
17.07.2018 Magazin
"Rencide oldum" diyerek dava açtı
"Rencide oldum" diyerek dava açtı Ajda Pekkan, hakkında çıkan 'Ailesi, genç sevgilisini istemiyor' haberleri sonrası küçük düşürüldüğünü ve kişiliğinin zedelendiğini söyleyerek savcılığa başvurdu.
9.05.2018 Magazin
O benim canım
O benim canım Ajda Pekkan, ablası Semiramis Pekkan’ın doğum günü için Etiler’deki bir restoranda parti düzenledi.
1.10.2017 Magazin
Ajda Pekkan'ın ailesi genç sevgilisini istemiyor!
Ajda Pekkan'ın ailesi genç sevgilisini istemiyor! Ajda Pekkan ailesi ile genç sevgilisi arasında kaldı. Pekkan'ın ailesi genç sevgiliyi istemiyor.
24.09.2017 Magazin
Kardeşi, Ajda Pekkan'ı taklit etti!
Kardeşi, Ajda Pekkan'ı taklit etti! Bugüne kadar Ajda Pekkan'ı birçok ünlü taklit etti. Ajda Pekkan' taklit eden ünlü isimler kervanına kardeşi Semiramis Pekkan'da katıldı.
9.08.2017 Magazin
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf TRT FM’de Pazartesi günleri 21:00-23:00 saatleri arasında Behzat Gerçeker ve Samsun Demir'in sunumuyla yayınlanan 'Enbeğenilen' programına bu hafta süperstar Ajda Pekkan konuk oldu.
26.07.2017 Magazin
Semiramis’i kıskandım!
Semiramis’i kıskandım! Süperstar Ajda Pekkan, yıllar önce albüm çıkaran kız kardeşi Semiramis Pekkan’ı kıskandığını itiraf etti
25.07.2017 Magazin
Issızlaşıyor Yeşilçam
Issızlaşıyor Yeşilçam Türk sinemasının usta ismi Fikret Hakan, önceki gece hayatını kaybetti. Sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan vefatın ardından Filiz Akın, “Git gide ıssızlaşıyor Yeşilçam” dedi
11.07.2017 Magazin
Ajda Pekkan soluğu Bodrum'da aldı!
Ajda Pekkan soluğu Bodrum'da aldı! Ajda Pekkan bu ayın sonunda piyasaya çıkaracağı albümünü tamamlar tamamlamaz soluğu Bodrum'da aldı.
11.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Semiramis Pekkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semiramis pekkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.