Sema Apak

Sema Apak

Son dakika sema apak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sema apak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sema apak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sema Apak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sema apak gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 sema apak haberi bulunmuştur. Tüm sema apak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İyileşen kolunu kendisi kırdı!
İyileşen kolunu kendisi kırdı! 'Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorularının cevapları belli oldu. Öte yandan Survivor 2018'in 76. yeni bölüm tanıtımında dokunulmazlık oyunu sırasında Sema beklenmedik bir hareket yaptı
21.05.2018 Magazin
Sema Aydemir kimdir? Survivor 2018
Sema Aydemir kimdir? Survivor 2018 Sema Aydemir, Survivor 2018 yarışmacıları arasında yerini alacak. Geçtiğimiz yıl Survivor'da başarılı performans sergileyen Sema Aydemir'in bu sene nasıl bir mücadele vereceği merak konusu oldu. Sema Aydemir'in kim olduğuna dair merak edilenleri de haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu!
Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu! Survivor 2017'de Kıbrıs'taki büyük finalde ilk elenen isim belli oldu. Survivor'ın 3. yarı finalisti kim? İşte Survivor'dan elenen o başarılı yarışmacı...
21.06.2017 Magazin
Acun isyan etti: Böyle bir şey olamaz
Acun isyan etti: Böyle bir şey olamaz Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı ve yarışmacılar, olimpiyat yetkililerine seslendi.
20.06.2017 Magazin
Survivor'da kim elendi? Survivor ne zaman final yapacak?
Survivor'da kim elendi? Survivor ne zaman final yapacak? Survivor'da finale az bir zaman kala heyecan dorukta... Survivor Elif'in adaya veda etmesinin ardından yarışma bireysel hale döndü. Peki dün akşam Survivor'dan elenerek hayallerine veda eden kişi kim oldu? İşte yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Survivor Sema Kıbrıs'ta Adem ve Sabriye'yi istemiyor!
Survivor Sema Kıbrıs'ta Adem ve Sabriye'yi istemiyor! Survivor 2017'de Sema, "İlhan, Serhat ve Ogeday'la Kıbrıs'a gitmek istiyorum." diyerek Survivor'da yarışan Adem ve Sabriye'yi istemediğini belli etti.
15.06.2017 Magazin
Survivor Pınar'dan Sema'ya: Yüzleşeceğim...
Survivor Pınar'dan Sema'ya: Yüzleşeceğim... 'Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışan ve adaya veda eden Pınar Saka, takım arkadaşı Sema Apak'ın kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi.
13.06.2017 Magazin
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor 2017 elenen isim)
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? (Survivor 2017 elenen isim) Survivor 2017'de dün akşam önemli bir eleme yaşandı. Eleme potasında olan Survivor Elif Şadoğlu adaya veda etmek durumunda kaldı. Gönüllüler takımında performans gösteren Elif Şadoğlu gündemde araştırılmaya başladı. İşte Survivor Elif Şadoğlu kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
'Antrenör olsam Sema'yı yedek bırakırım'
'Antrenör olsam Sema'yı yedek bırakırım' Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, ünlüler takımında yer alan Sema Apak hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.06.2017 Magazin
Survivor Sema Apak kimdir?
Survivor Sema Apak kimdir? Sema Apak, Survivor 2017 ünlüler takımının güçlü yarışmacılarından ve kızlar arasında en güçlü yarışmacılardan biri olarak dikkat çekiyor. Milli bir atletimiz olan ve daha önce ülkemizi temsil eden Sema Apak’ın kim olduğu Survivor izleyicileri tarafından oldukça merak ediliyordu.
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de bu akşam dokunulmazlık hangi takımın olacak?
Survivor 2017'de bu akşam dokunulmazlık hangi takımın olacak? Survivor 2017 tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Reyting rekortmeni olan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017 yarışmasının her bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Kıbrıs'a ilk gidecek kişi belli oldu. Dünkü oyunu hangi takım kazandı? Bu akşam oynanacak olan Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor Sema bakın kimi destekliyor?
Survivor Sema bakın kimi destekliyor? Survivor 2017'nin başarılı ismi Sema Apak, eleme potasında adı olan Volkan Çetinkaya'nın tavırlarını eleştirirken, Anıl Karakurt'a destek verdi.
16.05.2017 Sinema-Dizi
Survivor Sema gönüllülerden bakın kimi destekliyor?
Survivor Sema gönüllülerden bakın kimi destekliyor? 'Survivor 2017'nin başarılı ismi Sema Apak, eleme potasında adı olan Volkan Çetinkaya'nın tavırlarını eleştirirken, Anıl Karakurt'a destek verdi.
16.05.2017 Magazin
Survivor Sema Apak kimdir?
Survivor Sema Apak kimdir? Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında bulunan Sema Apak, en başarılı kadın yarışmacıdır. Yarışmacılar içinde de göstermiş olduğu performans sayesinde yarışma puan tablosunda ilk sırada yer almaktadır. Üstün performansı ile seyircilerin dikkatini üzerine çeken Sema Apak kimdir?
29.09.2021 Gündem
Sema Apak kimdir?
Sema Apak kimdir? Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yer alan Sema Apak, en başarılı kadın yarışmacılar arasında yer alıyor. Yarışmalarda göstermiş olduğu üstün performans ile rakiplerinden ayrılan ve izleyicilerin dikkatlerini üzerine çeken Sema Apak kimdir? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor Furkan hakkında müthiş iddia!
Survivor Furkan hakkında müthiş iddia! Survivor'da elenen Sedat Kapurtu adada İlhan Mansız, Serhat Akın ve Sema Apak ile birlikte hareket eden Furkan'ın eğer tek başına hareket ederse çok daha başarılı olabileceğini söyledi."Mesela Serhat zaman zaman çok eziyor.Furkan elini masaya vurup yeter abi demeli" şeklinde konuştu.
21.01.2022 Magazin
Survivor Furkan iddiası: Masaya elini vurup...
Survivor Furkan iddiası: Masaya elini vurup... 'Survivor 2017'den elenen Çılgın Sedat, Survivor Ünlüler takımında yer alan Furkan Kızılay hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. İşte Survivor Furkan hakkındaki söyledikleri...
27.04.2017 Magazin
Survivor Adem nasıl şampiyon olacağını açıkladı!
Survivor Adem nasıl şampiyon olacağını açıkladı! 'Survivor 2017'de Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı, sembol oyunu sonrası çok iddialı konuştu. Survivor Adem, nasıl şampiyon olacağını açıkladı. İşte Adem Kılıççı'nın şaşırtıcı sözleri...
26.04.2017 Magazin
Survivor 2017 Sema Apak kimdir?
Survivor 2017 Sema Apak kimdir? Survivor 2017'de bu akşam yine heyecanlı bir eleme yaşanacak. Survivor'da eleme potasına giren yarışmacılar belli oldu. Sema Apak'da bu haftanın elenme adaylarından biri oldu. Başarılı yarışmacı Sema Apak'ın kim olduğu sorusu gündemde oldukça merak edildi? İşte Survivor Sema Apak hakkındaki bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Demet Akalın'dan Survivor Sema'ya 10 SMS!
Demet Akalın'dan Survivor Sema'ya 10 SMS! Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın, son ada konseyinde elenme adayı olan Survivor Sema Apak'ı attığı oylarla destekliyor. İşte Demet Akalın'ın Survivor paylaşımı...
24.04.2017 Magazin
Üçüncü eleme adayı neler söyledi? "Sevdiklerimizi yazıyoruz"
Üçüncü eleme adayı neler söyledi? "Sevdiklerimizi yazıyoruz" Sema Apak yapılan oylama sonucunda haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Başarılı yarışmacı aday olduktan sonra açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sema Apak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sema apak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.