Selin Sayek Böke

Selin Sayek Böke

Son dakika selin sayek böke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selin sayek böke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selin sayek böke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Sayek Böke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin sayek böke gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 selin sayek böke haberi bulunmuştur. Tüm selin sayek böke haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu softaya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. Umudum niçin bir araya geldiğimizin farkındalığı ile sakin olmamız, bu sofraya herkesi davet etmemizdir" dedi.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırmasıyla ilgili, "Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak" dedi.
3.03.2023 Gündem
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
CHP'den Yargıtay'a Canan Kaftancıoğlu yazısı
CHP'den Yargıtay'a Canan Kaftancıoğlu yazısı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Yargıtay Başsavcılığı tarafından siyasi parti üyeliğinin düşürülmesinin ardından CHP, Başsavcılığa bir yanıt yazısı gönderdi. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke imzasıyla kaleme alınan yazıda, başsavcılığın kararından dönmesi istendi.
21.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin il binasının açılışını yaptı
Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin il binasının açılışını yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği İzmir’de partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi.
14.02.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, HDP'li Buldan ve Sancar ile görüştü
Kılıçdaroğlu, HDP'li Buldan ve Sancar ile görüştü  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile görüştü. Kılıçdaroğlu, "Kavgalardan çok acılar çektik. Kavgayı değil barışı öncelemeliyiz. Bir araya gelmeliyiz; oturmalıyız ve konuşmalıyız. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok" dedi.
28.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sanayi Odası'ndaki görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu "Bu yılın başında asgari ücret belirlenirken dolar kuru olarak asgari ücretin karşılığı 384 dolardı. Şimdi 14 lira dolar ki, 14'ü de aştı galiba bildiğim kadarıyla. 14 olarak hesap edilirse dolar kuru bugün itibariyle 5 bin 376 lira net işçiye para verilmesi lazım. Merkez bankası kendisine ait olmayan dolarları satarak 'acaba doları frenleyebilir miyim?' diyor. Türkiye Cumhuriyet tarihinde böyle bir olay olmadı. O nedenle biz, toplum daha büyük sorunlarla karşılaşmasın diye bir an önce seçimin olmasını istiyoruz" dedi. 
16.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu TÜİK'e gitti içeri alınmadı! Bakan Soylu'dan CHP liderine tepki...
Kılıçdaroğlu TÜİK'e gitti içeri alınmadı! Bakan Soylu'dan CHP liderine tepki... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, randevu talebinin kabul edilmemesi üzerine gittiği TÜİK' te içeri alınmadı. Kılıçdaroğlu TÜİK önünde açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. Öte yandan TÜİK'e alınmayan Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, TOBB'u ziyaret etti: İşletme dostu mevzuatı hayata geçireceğiz
Kılıçdaroğlu, TOBB'u ziyaret etti: İşletme dostu mevzuatı hayata geçireceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Basına kapalı görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gazetecilere açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında işletme dostu mevzuatı hayata geçireceklerini belirtti.
15.11.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağına ittifakla oturup karar vereceklerini belirterek, "Hem ittifak kurup hem de 'ondan bağımsız karar vereceğim' derseniz olmaz" dedi.
11.09.2021 Siyaset
Selin Sayek Böke koronavirüse yakalandı
Selin Sayek Böke koronavirüse yakalandı CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
26.04.2021 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan DSÖ'ye çağrı mektubu
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan DSÖ'ye çağrı mektubu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dünya Sağlık Örgütü'ne (DSÖ) insanlık ailesinin tüm fertlerinin Kovid-19 aşısına erişimini sağlayacak, aşı ve tedaviye erişimin küresel düzeyde kamu malı olarak kabul edilmesini ve insanlık yararına kullanılmasını güvence altına alacak, bir kamucu küresel anlaşmaya liderlik yapması çağrısında bulundu.
23.12.2020 Siyaset
Mithat Sancar ve 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM'ye sevk edildi
Mithat Sancar ve 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM'ye sevk edildi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın da aralarında bulunduğu 23 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
12.12.2020 Gündem
Bakan Yardımcısı Çataklı: AFAD 1040 çadır kurdu, 268'i boş
Bakan Yardımcısı Çataklı: AFAD 1040 çadır kurdu, 268'i boş İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İzmir'deki depremin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından kurulan 1040 çadırdan 268'inin boş olduğunu, ihtiyacı olanın gelip kalabileceğini söyledi.
1.11.2020 Gündem
Babacan'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu: Herhangi bir ittifak görüşmesi olmadı
Babacan'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu: Herhangi bir ittifak görüşmesi olmadı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a yaptığı ziyaretin ardından, "Bugün sadece ziyarete geldik. Herhangi bir ittifak görüşmesi ya da ittifak söz konusu da olmadı. Bugün için de zaten bir ittifak gündemde değil" dedi.
8.10.2020 Siyaset
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin katıldığı bir televizyon programında CHP'nin iktidarı döneminde özel şirketlerle müzakere bile etmeden kamulaştıracaklarına yönelik sözlerine cevap verdi.
25.09.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Selin Sayek Böke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin sayek böke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.