Selin Ortaçlı

Selin Ortaçlı

Son dakika Selin Ortaçlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selin Ortaçlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selin Ortaçlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin Ortaçlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin ortaçlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 selin ortaçlı haberi bulunmuştur. Tüm selin ortaçlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
"Beni nasıl tanıdınız?"
"Beni nasıl tanıdınız?" Komedyen Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Ortaçlı, önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.02.2020 Magazin
Hayalini gerçekleştirdi
Hayalini gerçekleştirdi Şahan Gökbakar, oğlu Efe’nin, itfaiyecilik hayalini gerçekleştirdi.
3.11.2019 Magazin
Şahan’ın milyonluk teknesi
Şahan’ın milyonluk teknesi Şahan Gökbakar, evinin ardından yatını da değiştirdi. Oyuncu, orta çaplı teknesini satıp, yerine 5 milyon 500 bin TL’ye Absolute Navetta 52 model lüks yat aldı.
1.05.2018 Magazin
İkinci bebek geliyor
İkinci bebek geliyor İkinci kez anne olmaya hazırlanan Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Ortaçlı Gökbakar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi...
22.09.2016 Magazin
İkinci çocuğa gün sayıyor
İkinci çocuğa gün sayıyor Şahan Gökbakar’ın ikinci bebeğine hamile eşi Selin Ortaçlı, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’deydi...
2.09.2016 Magazin
Taze babalar tatilde
Taze babalar tatilde İstanbul'da aynı sitede oturan Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı ve Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar çiftleri, birlikte Fransa'ya tatile gitti.
17.06.2016 Magazin
Şahan Gökbakar'ın mutlu aile tablosu
Şahan Gökbakar'ın mutlu aile tablosu Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Ortaçlı ve oğluyla gittiği Paris tatilinden fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.
13.06.2016 Magazin
Selin Ortaçlı Gökbakar doğum sonrası ilk kez görüntülendi!
Selin Ortaçlı Gökbakar doğum sonrası ilk kez görüntülendi! Şahan Gökbakar’la geçen yıl Prag’da evlendikten beş ay sonra anne olan Selin Ortaçlı doğum sonrası ilk kez görüntülendi.
28.04.2016 Magazin
Kaçış planı tutmadı
Kaçış planı tutmadı 21 Şubat’da ‘Osman Pazarlama’ filmi ile gişe heyecanı yaşayacak olan Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar, önceki gün Etiler’de kuaför çıkışı görüntülendi...
6.02.2016 Magazin
Selin Ortaçlı doğum kilolarını verdi
Selin Ortaçlı doğum kilolarını verdi Aralık 2015'te Şahan Gökbakar'la olan evliliğinden bir bebek dünyaya getiren Selin Ortaçlı, fit görüntüsüyle objektiflere takıldı.
2.02.2016 Magazin
Deniz Efe için aleşveriş
Deniz Efe için aleşveriş Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Ortaçlı Gökbakar, alışverişte objektiflere takıldı...
1.02.2016 Magazin
Şahan'dan eşine duygusal mesaj
Şahan'dan eşine duygusal mesaj Balıkçı Abdullah adlı mekanda yapılan kutlamaya Büşra Pekin, Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü isimler de katıldı...
26.12.2015 Magazin
Uzerli’nin eski sevgilisine yakalama kararı!
Uzerli’nin eski sevgilisine yakalama kararı! Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ünlü borsacı Can Ateş hakkında, Europa Sigorta şirketini zarara uğratmak suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istendi. Ateş her yerde aranıyor.
5.12.2015 Yaşam
'Elini tuttuğum benim hanım'
'Elini tuttuğum benim hanım' Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın oğlu dünyaya geldi. Oğlunun doğumuna giren Gökbakar, eşinin doktoru Furkan Kayabaşoğlu'na teşekkür mesajı yayınlandı.
1.12.2015 Magazin
Veee baba oldum!
Veee baba oldum! Şahan Gökbakar dün baba oldu...
29.11.2015 Magazin
Şahan’dan 35 yaş romantizmi
Şahan’dan 35 yaş romantizmi Şahan Gökbakar 35...
22.10.2015 Magazin
Bebek alışverişi!
Bebek alışverişi! Şahan Gökbakar’ın 6 aylık hamile eşi Selin Ortaçlı önceki gün bir kız arkadaşıyla Zorlu AVM’ye geldi...
28.07.2015 Magazin
Selin Ortaçlı'dan bir ilk! Şahan Gökbakar'la evlenmişti
Selin Ortaçlı'dan bir ilk! Şahan Gökbakar'la evlenmişti Şahan Gökbakar'la sürpriz bir şekilde evlenen 4 aylık hamile Selin Ortaçlı, artık kocasının soyadını kullanmaya başladı.
30.06.2015 Magazin
Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?
Kara Para Aşk ne zaman final yapacak? Başrollerinde Engin Demiryürek, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin oynadığı Kara Para Aşk’ta heyecan tam gaz devam ediyor. Bu hafta 51.bölüm ile ekranlarda olacak olan Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?
24.06.2015 Magazin
Kesenin ağzını açtı!
Kesenin ağzını açtı! Tam 3 milyon dolara...
30.05.2015 Magazin
Selin Ortaçlı'yla evlenen Şahan Gökbakar bonkör çıktı
Selin Ortaçlı'yla evlenen Şahan Gökbakar bonkör çıktı Türk sinemasının gişe rekortmeni Şahan Gökbakar, hayatının en mutlu günü uğruna hiçbir masraftan kaçınmadı...
25.05.2015 Magazin
Doğum Amerika'da
Doğum Amerika'da Şahan Gökbakar'ın hayatı tamamen değişmek üzere!
6.05.2015 Magazin
Selin Ortaçlı Kimdir?
Selin Ortaçlı Kimdir? Şahan Gökbakar ile yaşadığı aşk ile adından sıkça söz ettiren Selin Ortaçlı kimdir? İşte Selin Ortaçlı hakkında bilmedikleriniz...
29.04.2015 Magazin
Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı acil evlenme kararı aldı
Şahan Gökbakar ile Selin Ortaçlı acil evlenme kararı aldı Şahan Gökbakar, dört aylık hamile olan oyuncu sevgilisi Selin Ortaçlı ile acil nikah masasına oturma kararı aldı.
29.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selin Ortaçlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin ortaçlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.