Selim

Selim

Son dakika selim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selim gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.692 selim haberi bulunmuştur. Tüm selim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir"
Adana Valisi Köşger: "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte huzur ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, "Adana, her yönüyle güzel hadiselerle anılmayı hak eden bir şehir" dedi.
25.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı?
Zafer Partisi oy oranı 2024 (seçim sonuçları)! Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı? Türkiye'de Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Sandık başına gidip oylarını kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarını takip ederken seçimlere katılan ZAFER PARTİSİ’nin kazandığı iller ve ilçeleri de sorgulamaya başladı. Peki, Zafer Partisi yerel seçim sonuçları ne oldu, kaç oy aldı, kaç ilde aday çıkardı? İşte Zafer Partisi oy oranı 2024 ve seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Köşger, ”Pusula yırtma, pusulanın fotoğrafını çekme ve oy kullanama birden fazla kişi girmesi gibi 9 farklı hadise var” dedi.
31.03.2024 Adana
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.