Selena Gomez  Hot

Selena Gomez Hot

Son dakika Selena Gomez hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selena Gomez hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selena Gomez hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selena Gomez Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selena gomez hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 selena gomez hot haberi bulunmuştur. Tüm selena gomez hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez öpmeye doyamadı!
Selena Gomez öpmeye doyamadı! Hafta sonunu Disneyland’de geçiren Selena Gomez ve sevgilisi The Weeknd, önceki gün Los Angeles’ta objektiflere takıldı.
24.08.2017 Magazin
Selena Gomez otelden böyle çıktı!
Selena Gomez otelden böyle çıktı! Selena Gomez-The Weeknd çifti, önceki gün Los Angeles'taki Sunset Tower isimli otelden çıkarken görüntülendi.
26.07.2017 Magazin
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı!
Selena hala Justin Bieber'ı unutamadı! Selena Gomez hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gomez'in son şarkısını eski sevgilisi için yazdığı iddia edildi.
15.05.2017 Magazin
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var!
Selena Gomez: Yıkılmaya hakkım var! Selena Gomez, “Keşke terapiler hakkında, toplumda daha rahat konuşulabilse. Zaman zaman dağılıp yıkılmaya da hakkımız var” dedi.
1.05.2017 Magazin
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı!
Selena Gomez ile The Weeknd çok fena yakalandı! Son dönemin en gözde çiftlerinden Selena Gomez ile The Weeknd, önceki gün Buenos Aires'te objektiflere çok fena takıldı.
30.03.2017 Magazin
Bella Hadid'e bu yapılır mı?
Bella Hadid'e bu yapılır mı? Bella Hadid'i terk edip Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlayan The Weeknd, yeni aşkıyla bir olup Bella'yı takipden çıkardı.
27.03.2017 Magazin
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim'
Selena Gomez itiraf etti! 'Sildim' Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, Vogue Amerika'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2017 Magazin
Bella Hadid kendini boksa verdi
Bella Hadid kendini boksa verdi Eski sevgilisi The Weeknd’in Selena Gomez ile aşk yaşamaya başlamasından sonra model Bella Hadid boks yaparak stres attı.
16.01.2017 Magazin
185 bin rekoru
185 bin rekoru The Late Late Show’un içerisinde yer alan Carpool Karaoke programı ilginç bir rekora imza attı...
13.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selena Gomez Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selena gomez hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.