Seks Kölesi

Seks Kölesi

Son dakika seks kölesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks kölesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks kölesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Kölesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks kölesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 seks kölesi haberi bulunmuştur. Tüm seks kölesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma... ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.
3.12.2022 Dünya
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Yoksulluktan kaçarken seks kölesi oldular! Venezuelalı kadınlara akraba tuzağı...
Yoksulluktan kaçarken seks kölesi oldular! Venezuelalı kadınlara akraba tuzağı... Ekonomik krizle boğuşan Veneuzela'da yaşam koronavirüs salgınıyla daha da kötüleşti. Latin Amerika ülkesinden komşu ülkelere göçerek yeni bir hayata başlamak isteyen kadınlar, seks ticareti çetelerinin ağına düşüyor. İşin en acı tarafı ise kadınları iş, burs, evlenme gibi vaatlerle kandıranların çoğunluğunun tanıdıkları hatta akrabaları olması...
30.12.2021 Dünya
Taliban üyelerinin son görüntüleri herkesi şaşırttı
Taliban üyelerinin son görüntüleri herkesi şaşırttı Afganistan'ın başkenti Kabil'e kimsenin beklemediği bir hızda giren Taliban üyelerinin son görüntüleri izleyenleri şoka uğrattı.
17.08.2021 Dünya
Almanya'da skandal! Yetim çocukları zenginlere sattılar
Almanya'da skandal! Yetim çocukları zenginlere sattılar ABD kaynaklı yeni yayınlanan bir rapor Almanya'da yaşanan korkunç bir skandalı gözler önüne serdi. Katolik kilisesindeki rahibelerin yetim çocukları hedef seçerek rahiplere ve zengin iş insanlarına seks kölesi olarak 'sattıkları' ortaya çıktı.
5.02.2021 Dünya
Prens Andrew’a reşit olmayan kızla ilişki ithamı
Prens Andrew’a reşit olmayan kızla ilişki ithamı Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein’e dava açan kadınlardan biri, 17 yaşındayken İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew ile cinsel ilişkiye zorlandığını öne sürdü.
29.08.2019 Dünya
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış...
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış... Kan donduran hikayenin merkezi Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya... Endonezya'da ender bir tür orangutanın 6 yıl boyunca genelevde seks kölesi olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.
28.11.2018 Dünya
Bin 150 kadın itirafçı PKK’nın gerçek yüzünü anlattı
Bin 150 kadın itirafçı PKK’nın gerçek yüzünü anlattı 3 yılda 967’si örgütten kaçarak teslim olan 183’ü sağ veya yaralı olarak yakalanan bin 150 kadın terörist istihbarat birimlerine PKK terör örgütünün dağda uyguladığı iğrenç düzeni anlattı.
5.11.2018 Gündem
Acılar bitti evleniyor
Acılar bitti evleniyor 2014’te DEAŞ militanları tarafından Irak’taki köyünden kaçırılıp seks kölesi yapılan Ezidi aktivist Nadia Murad, Almanya’da hayatının aşkını buldu
21.08.2018 Dünya
Kaçırıp zincirledi kendime aşık ettim
Kaçırıp zincirledi kendime aşık ettim İngiliz manken Chloe Ayling, Milano’da kendisini çiftliğe kaçıran kişiyle iki gün boyunca şifonyere zincirli kaldıktan sonra aynı yatağı paylaştığını anlattı. Fidyeci Chloe’yi güle oynaya bıraktı
16.07.2018 Dünya
Öz babası 40 yıl boyunca tecavüz etti!
Öz babası 40 yıl boyunca tecavüz etti! İngiltere şu sıralar inanılmaz bir tecavüz vakasıyla sarsılıyor. Stockport kentinde yaşanan bir olay bir anda ülkede gündem oldu.
12.07.2018 Dünya
Anne babalarının cezasını onlar çekiyor!
Anne babalarının cezasını onlar çekiyor! DEAŞ’a katılan eşlerinin peşinden Irak’a giden 328 kadın Türkiye’de yargılanmak istiyor. Kadınların yanında yaşları 1 ile 12 arasında değişen çoğu yetim 458 Türk çocuk, zor şartlar altında cezaevinde yaşam savaşı veriyor
16.06.2018 Gündem
Ünlü oyuncu 'cinsel ilişki tarikatı' nedeniyle gözaltında!
Ünlü oyuncu 'cinsel ilişki tarikatı' nedeniyle gözaltında! Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip Smallville dizisinin yıldızı Allison Mack FBI tarafından cinsel ilişki tarikatı bağlantısı nedeniyle gözaltına alındı.
21.04.2018 Dünya
Myanmar ordusu BM'nin ''utanç listesine'' girdi
Myanmar ordusu BM'nin ''utanç listesine'' girdi Birleşmiş Milletler (BM) ''Arakanlı kadın ve kız çocuklarına tecavüz ve cinsel şiddet uygulayan'' Myanmar ordusunu ''utanç listesine'' ekledi.
16.04.2018 Dünya
KKTC'de konsomatris gece kulübünde öldü! Bakanlar acil toplandı
KKTC'de konsomatris gece kulübünde öldü! Bakanlar acil toplandı KKTC'de bir gece kulübünde konsomatris olarak çalışan Belarus uyruklu Volha Viarbouskaya'nın ölümü, adanın gündemine oturdu. Kadınların 'seks kölesi' olarak çalıştırıldığı iddiaları ortaya atılırken, İçişleri ve Çalışma Bakanları acil toplantı yaptı, gece kulüpleriyle ilgili tedbirler alınacağı açıklaması yapıldı.
27.02.2018 Gündem
ŞOK! Cinsel ilişki kölesi yaptılar! 200'den fazla kadınla...
ŞOK! Cinsel ilişki kölesi yaptılar! 200'den fazla kadınla... IŞİD tarafından bir seks kölesi olarak satılan kadın, yüzlerce kadın ve çocuğa tecavüz ettiğini itiraf eden teröristlerle yüzleşti ve; "Bu kızların gözyaşlarını ödeyeceksiniz" dedi.
6.02.2018 Dünya
Sapık çift! 14 yaşındaki kızı 1 yıl eve kapatıp...
Sapık çift! 14 yaşındaki kızı 1 yıl eve kapatıp... İngiliz çift, 14 yaşındaki bir kızı 1 sene boyunca eve kapatıp seks kölesi olarak kullandı.
26.01.2018 Dünya
Nijeryalı 'çocuk seks köleleri' Belçika'ya getiriliyor!
Nijeryalı 'çocuk seks köleleri' Belçika'ya getiriliyor! Belçika Federal Polisi, insan kaçakçıları tarafından Belçika'ya getirilen 14-16 yaşındaki kız çocuklarının, 5 eurodan başlayan fiyatlarla bedenlerini sattıklarını açıkladı.
15.01.2018 Dünya
Arakan Müslümanı kadınlar seks kölesi yapılıyor
Arakan Müslümanı kadınlar seks kölesi yapılıyor Birleşmiş Milletler, Myanmar'dan kaçarak Bangladeş'e sığınan yarım milyon Arakan Müslümanının cinsel istismar ve sömürü düzeniyle karşı karşıya olduğunu açıkladı. BBC bölgede seks kölesi haline getirilen kadınlarla yaşadıkları dehşeti konuştu.
14.11.2017 Dünya
Korkunç iddialar: Kim'in seks köleleri var! 'Füze savarlarla öldürdü!'
Korkunç iddialar: Kim'in seks köleleri var! 'Füze savarlarla öldürdü!' Kuzey Kore'nin çılgın lideri Kim Jong-un'un genç kızlardan oluşan bir haremi olduğu ve neredeyse her gün bu kızların elinden havyar yediği öne sürüldü. İddiayı, Kim Jong-un'a yakın üst düzey bir askerin ülkeden kaçan kızı ortaya attı. Genç kız, porno film çekmekle suçlanan müzisyenlerin füze savar silahlarla nasıl katledildiğini de anlattı.
21.09.2017 Dünya
İş kadını seks köleliğinden böyle kurtuldu!
İş kadını seks köleliğinden böyle kurtuldu! 32 yaşındaki Rus iş kadını Ekaterina Kalivanova, Moskova'da iki polis memuru tarafından kaçırılıp 10 hafta boyunca tecavüze uğradı. Mal varlığını gasp eden polislerden biri kadına aşık olunca genç iş kadını ölmekten kurtuldu.
26.07.2017 Dünya
Arşivlerde çıktı! İşte 73 yıl sonra seks kölesi kadınların görüntüleri!
Arşivlerde çıktı! İşte 73 yıl sonra seks kölesi kadınların görüntüleri! II. Dünya Savaşı sırasında Japon askerleri tarafından seks kölesi olmaya zorlanan Koreli kadınların kayıtları, ABD arşivinde bulundu.
6.07.2017 Dünya
IŞİD'in seks kölesi yaptığı kadın 3 yıl sonra böyle karşılandı!
IŞİD'in seks kölesi yaptığı kadın 3 yıl sonra böyle karşılandı! 2014'te IŞİD tarafından kaçırılarak seks kölesi yapılan kadın, Irak'taki köyüne geri döndü. Nadia Murad, köyde törenle karşılandı.
2.06.2017 Dünya
IŞİD karşıtı dizi: 'Kara Kargalar'
IŞİD karşıtı dizi: 'Kara Kargalar' Dubai merkezli Suudi televizyonu MBC'de bugünlerde IŞİD örgütünün propagandalarına yanıt niteliğinde bir dizi yayınlanıyor.
2.06.2017 Dünya
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden...
DEAŞ'ın elinden kurtulan kız: 40 kişi birden... DEAŞ'ın elinden kurtulmayı başaran 18 yaşındaki Lamiya Hacı Başar'ın hikayesi kaleme alındı. Genç kızın hayat hikayesinin her anı kan donduracak cinsten...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks Kölesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks kölesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.