Sedat Şahin

Sedat Şahin

Son dakika Sedat şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedat şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedat şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedat Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedat şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 sedat şahin haberi bulunmuştur. Tüm sedat şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Şahinler' suç örgütü çökertildi: 15 gözaltı
'Şahinler' suç örgütü çökertildi: 15 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kafes-27 Operasyonu'nda 'Şahinler' organize suç örgütünün çökertildiğini, örgüt elebaşının da aralarında bulunduğu 15 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
2.01.2024 Gündem
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı!
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı! İstanbul merkezli 7 ilde 'Şahinler' suç örgütüne yapılan operasyonda firari olarak aranan Uğur Vergili, yakalandı.
7.10.2023 Gündem
Özel halk otobüsü sahiplerinden açıklama: Alacaklarımızı 4 yıldır alamıyoruz
Özel halk otobüsü sahiplerinden açıklama: Alacaklarımızı 4 yıldır alamıyoruz Ataşehir'de açıklama yapan İstanbul Toplu Taşıma Platformu Başkanı Sedat Şahin, "İstanbul'da 3 bin civarındaki özel halk otobüsü esnafı son 4 yıldır ödeme sıkıntısıyla ve sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Özellikle son dönemde artık otobüslerimizi işletemez hale geldik" dedi.
14.06.2023 Ekonomi
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar Grubu’nun yöneticisi Barış S. villasına yapılan operasyonda yakalandı
Sarallar Grubu’nun yöneticisi Barış S. villasına yapılan operasyonda yakalandı İstanbul’da suç örgütlerine yönelik yapılan 'Tırpan' operasyonunda aranan ve Sarallar suç örgütünde yönetici olduğu belirtilen Barış S., villasına düzenlenen baskında yakalandı.
29.12.2021 Gündem
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar Sedat Şahin’in liderliğini yaptığı suç örgüne yönelik hazırlanan 374 sayfalık iddianamede, iş adamlarına yönelik yapılan eylemler ortaya çıktı.
24.04.2020 Yaşam
Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı
Sedat Şahinin kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı Kocaeli Polisi, 2014 yılında Sedat Şahinin kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topalın öldürüldüğü silahlı saldırıyı düzenledikleri belirlenen organize suç çetesi Sarallar Grubu üyesi M.G. ve H.İ.Ç.yi yakaladı.
20.03.2020 Gündem
Sedat Şahin’e tahliye yolu açan hakimler yargılanacak!
Sedat Şahin’e tahliye yolu açan hakimler yargılanacak! Çete lideri Sedat Şahin’in de aralarında bulunduğu 7 sanığın infaz kararını durdurup tahliye yolunu açan mahkeme heyetine dava açıldı.
14.10.2019 Gündem
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Kurban Bayramı tatilinin son gününde evlerine dönmek için araçlarıyla yola çıkanlar, D-100 kara yolu Karabük kesiminde yoğunluğa neden oldu.
14.08.2019 Yaşam
İstanbul polisinden "Şahinler" grubuna operasyon
İstanbul polisinden "Şahinler" grubuna operasyon İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, "Şahinler" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
13.02.2019 Gündem
Nişantaşı infazının kilit ismi yakalandı
Nişantaşı infazının kilit ismi yakalandı İstanbul'da suç örgütü elebaşı Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in 2016 yılında Nişantaşı'nda öldürülmesi olayının kritik isimi Özkan Korkut yakalandı. Cinayet öncesi ön keşif yaptığı belirlenen ve Üsküdar'da yakalanan Korkut emniyette sorguya alındı.
3.05.2018 Gündem
Yeraltı dünyasının ünlü ismine giden not ele geçirildi
Yeraltı dünyasının ünlü ismine giden not ele geçirildi Sedat Şahin grubuyla girdikleri çatışmalarla gündemden düşmeyen Sarallar grubuna yönelik yeni bir iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
"Yakında oradan ses getireceğim!"
"Yakında oradan ses getireceğim!" Sedat Şahin grubuyla girdikleri çatışmalarla gündemden düşmeyen Sarallar grubuna yönelik yeni bir iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Suç örgütü lideri Sedat Şahin tutuklandı
Suç örgütü lideri Sedat Şahin tutuklandı Organize suç örgütü lideri Sedat Şahin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin ve adamları adliyeye sevk edildi
Sedat Şahin ve adamları adliyeye sevk edildi Yargılandığı davada tahliye edildikten sonra farklı bir soruşturmada gözaltına alınan Sedat Şahin ve 4 adamı, adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin’in 5 adamı daha gözaltında!
Sedat Şahin’in 5 adamı daha gözaltında! İstanbul'da yargılandığı mahkemece tahliye edildikten sonra yeniden gözaltına alınan Sedat Şahin’in 5 adamı daha gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin tahliye olur olmaz gözaltına alındı
Sedat Şahin tahliye olur olmaz gözaltına alındı "ŞAHİNLER" ve "Sarallar" arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davadan bugün tahliye olan Sedat Şahin başka bir soruşturma kapsamında cezaevi çıkışında tekrar gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Şahinler ve Sarallar adliyede kavga etti!
Şahinler ve Sarallar adliyede kavga etti! Sedat Şahin grubu ve Sarallar grubu arasındaki çatışmalara ilişkin açılan davanın görüldüğü Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda taraflar birbirine girdi. Adliye koridorundaki kavgaya polis müdahale etti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü savcı: Üniversitede PKK'nın bursunu kabul etmedim
FETÖ'cü savcı: Üniversitede PKK'nın bursunu kabul etmedim DARBE girişimi sonrası yasa dışı yollardan Suriye'ye kaçmaya çalışırken Kilis'te yakalanan eski Erzurum Cumhuriyet Savcısı Ekrem Beyaztaş, FETÖ terör örgütü üyeliğinden tutuklu yargılandığı davada, kaçma şüphesinin olmadığını savunarak tahliye istedi. Evinde ele geçirilen hard diskte PKK propagandası içeren fotoğraflar bulunmasıyla ilgili olarak ise Beyaztaş, "Ben Kürdüm, 200 GB'lık müzik arşivim var. Yaklaşık 100 bin her türden parça var. İndirdiğim müziklerin arka planında olan fotoğraflar kaydedilmiş olabilir. Çıkan fotoğraflar propaganda amaçlı değildir. Üniversitede PKK bana burs veriyordu, alıp PKK'lı olurdum ama kabul etmedim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin'in adamları tutuklandı
Sedat Şahin'in adamları tutuklandı Samsun'da Sedat Şahin'in adamları olduğu iddia edilen suç örgütü şüphelisi 29 kişiden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Suç örgütüne operasyon: 28 kişi gözaltında
Suç örgütüne operasyon: 28 kişi gözaltında Samsun'da bir süre önce İstanbul'da tutuklanan Sedat Şahin'in en yakın adamı olduğu öne sürülen ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Eyüp Atmaca ile 27 adamı bu sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Plazadaki kavganın nedeni belli oldu
Plazadaki kavganın nedeni belli oldu Sedat Şahin ve Burhanettin Saral gruplarının yargılandığı davanın iddianamesinde iki grup arasındaki çatışmalar ve grupların kendi içindeki yeraltı faaliyetleri ayrıntılı olarak anlatılıyor.
29.09.2021 Gündem
‘Sarallar’ ve ‘Şahinler’ davasında 28 tahliye
‘Sarallar’ ve ‘Şahinler’ davasında 28 tahliye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Şahinler ve Sarallar grubu olarak bilinen organize suç örgütleri yönetici ve üyelerine yönelik 74 sanık hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi
29.09.2021 Gündem
Mahkemede gergin anlar
Mahkemede gergin anlar Şahinler’le Sarallar arasındaki husumet, mahkemeye taşındı. Tutuklu sanık Sedat Şahin, “Korkudan yüzüme bakamadı. Burada hesaplaşacağız” derken, Burhanettin Saral “Kimsin sen” diye bağırdı
29.09.2021 Gündem
‘Mafya dediğin kadın satar eroin satar, ben satmam’
‘Mafya dediğin kadın satar eroin satar, ben satmam’ Organize suç örgütü liderleri Sedat Şahin ve Burhanettin Saral mahkemede karşı karşıya geldi. Sedat Şahin “Ben mafya değilim. Mafya karı satar, eroin satar. Ben satmam” dedi. Saral ailesinin tamamıyla bir derdi olmadığını söyleyen Şahin, “Kardeşimin vurulmasına kim imza attıysa benim derdim onunladır” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedat şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.