Sedat Kapurtu

Sedat Kapurtu

Son dakika sedat kapurtu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedat kapurtu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedat kapurtu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedat Kapurtu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedat kapurtu gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 sedat kapurtu haberi bulunmuştur. Tüm sedat kapurtu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum 'Çılgın Sedat' sahne adıyla tanınan Sedat Kapurtu, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Antalya'dan gelen misafirleriyle alışveriş yaparken gazetecilerle karşılaşan şarkıcı, objektiflere poz verip, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
22.11.2022 Magazin
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı'
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı' Beylikdüzü'nde 'Çılgın Sedat' lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu'nun ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangını haber alınca evine gelen şarkıcı, eşine ve annesine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Sedat, "Üç kat birden yanmış durumda. Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız" dedi.
23.02.2021 Magazin
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi!
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi! Yapımcılığını ve yönetmenliğini Çılgın Sedat’ın üstlendiği, 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak olan 'Benim Adım Osssman' filmindeki kaza sahnesinin çekimleri sırasında dublör kullanmak istemeyen Sedat Kapurtu, atlattığı set kazası hakkında "İsmimin hakkını verdim" dedi.
16.08.2018 Magazin
Hedefim 5 milyon kişi
Hedefim 5 milyon kişi ‘Çılgın Sedat’ lakaplı Sedat Kapurtu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve oyuncu olarak yer aldığı ‘Benim Adım Ossman’ filminin basın tanıtımını önceki gün Kanyon AVM’de gerçekleştirdi.
10.08.2018 Magazin
Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti...
Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti... Cuma akşamı başlayan Boksun Yıldızları yarışmacılarından Çılgın Sedat, baş parmağını kırarak yarışmaya erken veda etti.
30.10.2017 Magazin
Ünlüler boks yapacak! İşte Acun Ilıcalı'nın anlaştığı isimler
Ünlüler boks yapacak! İşte Acun Ilıcalı'nın anlaştığı isimler Yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yeni sezonda ekrana gelecek sürpriz projesinin detayları ortaya çıktı. Ekim ayından itibaren birbirleriyle boks yapacak ünlüler belli oldu.
15.09.2017 Magazin
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Yapımcılığa soyundu
Yapımcılığa soyundu ‘Çılgın Sedat’ ismiyle tanınan Sedat Kapurtu, beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
22.08.2017 Magazin
Çılgın Sedat: Bu işin peşini bırakmayacağım!
Çılgın Sedat: Bu işin peşini bırakmayacağım! Çılgın Sedat, engelli oğluna hakaret eden şahsı savcılığa şikâyet etti.
6.07.2017 Magazin
Survivor Furkan hakkında müthiş iddia!
Survivor Furkan hakkında müthiş iddia! Survivor'da elenen Sedat Kapurtu adada İlhan Mansız, Serhat Akın ve Sema Apak ile birlikte hareket eden Furkan'ın eğer tek başına hareket ederse çok daha başarılı olabileceğini söyledi."Mesela Serhat zaman zaman çok eziyor.Furkan elini masaya vurup yeter abi demeli" şeklinde konuştu.
21.01.2022 Magazin
Survivor Furkan iddiası: Masaya elini vurup...
Survivor Furkan iddiası: Masaya elini vurup... 'Survivor 2017'den elenen Çılgın Sedat, Survivor Ünlüler takımında yer alan Furkan Kızılay hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. İşte Survivor Furkan hakkındaki söyledikleri...
27.04.2017 Magazin
Survivor'da gidecek ismi açıkladı!
Survivor'da gidecek ismi açıkladı! Survivor'un eski sezon yarışmacılarından şimdi ise Survivor Panorama programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, bu hafta Survivor'da kimin yarışmaya veda edeceğine dair çarpıcı bir tahminde bulundu.
18.04.2017 Magazin
İlhan Mansız-Serhat Akın hakkında şok iddia!
İlhan Mansız-Serhat Akın hakkında şok iddia! Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan; ancak daha sonra elenen Çılgın Sedat'tan İlhan Mansız ve Serhat Akın hakkında şok iddia. İşte üç Survivor yarışmacısı hakkında kulislerde dillendirilen o iddia...
31.03.2017 Magazin
İşte Sedat'ın elenme sebebi!
İşte Sedat'ın elenme sebebi! Survivor 2017'ye son veda eden isim Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) oldu. Survivor Sedat'ın elenmesindeki en büyük faktör ise kadınlarla ilgili söylediği sözler oldu.
24.03.2017 Magazin
21 Mart Salı akşamı Survivor’da kim elendi? (Survivor İletişim Ödülü yarışmasını hangi takım kazandı?)
21 Mart Salı akşamı Survivor’da kim elendi? (Survivor İletişim Ödülü yarışmasını hangi takım kazandı?) Survivor’ın son ada konseyinde kimin elendiği nihayet belli oldu. Ünlüler takımının ada konseyindeki eleme gecesinde eleme potasına giren 4 isim Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan’ın arasından en az SMS oyunu alan Çılgın Sedat Survivor’dan elendi. Son bölümde Bil Bakalım yarışmasındaki performansıyla ödülü kazanan Pınar olurken, İletişim Ödülü yarışmasını ise gösterdikleri mücadele ile gönüller takımı kazanmış oldu.
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'ye veda eden isim!
Survivor 2017'ye veda eden isim! Survivor 2017'de dün akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımı arasında geçen elemede Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan aday gösterilmişti. En düşük SMS alan ve adaya veda eden isim Sedat oldu...
22.03.2017 Magazin
Survivor Ünlüler darmadağın! 'O ahlaksız kim?'
Survivor Ünlüler darmadağın! 'O ahlaksız kim?' Survivor 2017'de Ünlüler takımının kavgaları durmak bilmiyor. Bu sefer Survivor İlhan Mansız için 'İ.Mansız' yazıldı diye kavga çıktı. İşte Survivor adasında yaşananlar...
21.03.2017 Magazin
Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) kimdir? (Survivor Ünlüler)
Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) kimdir? (Survivor Ünlüler) Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sedat Kapurtu kimdir sorusu merak edilmeye başlandı. Çılgın Sedat lakabıyla ünlenen Survivor Sedat bu hafta eleme potasında yer alıyor, peki elenecek mi?
29.09.2021 Gündem
Sabriye için şok sözler: 'Kadın gibi değil'
Sabriye için şok sözler: 'Kadın gibi değil' Survivor Ekstra programının sunucuların Furkan Dede, Çılgın Sedat'ın Sabriye söylediği ve kadınları hedef alan sözlerini şok sözlerle savundu.
9.03.2017 Magazin
Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi? Acun Ilıcalı...
Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi? Acun Ilıcalı... Survivor 2017'de elenen isim açıklandı. Dün akşam Survivor 2017 eleme gecesi ile izleyicileri ekran başın kilitledi. Eleme potasında bulunan 4 isim Adem Kılıççı, Sedat Kapurtu, Tarık Mengüç ve Sabriye'den biri Survivor 2017'ye veda etti...
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de elenen isim belirlendi!
Survivor 2017'de elenen isim belirlendi! Survivor 2017'de dün akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. 4 yarışmacının eleme potasında yer aldığı Survivor 2017'de adaya ve hayallerine veda eden isim Tarık Mengüç oldu. İşte Survivor 2017 eleme gecesinde yaşananlar...
8.03.2017 Magazin
Acun şok oldu! Survivor macerası bitti...
Acun şok oldu! Survivor macerası bitti... Survivor 2017'de dün akşam adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu.
8.03.2017 Magazin
Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte eleme potasındaki 4 aday...
Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte eleme potasındaki 4 aday... Survivor'da haftanın elemesi bu akşam gerçekleşecek. Survivor'un bu haftaki eleme adayları belli oldu. Peki kimlerin ismi söylendi? Bu hafta adaya hangi yarışmacı veda edecek? Sema büyük bir sakatlık geçiriyor, bugünkü bölümde neler yaşanacak? İşte Survivor'un yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Sedat Kapurtu nam-ı diğer Çılgın Sedat kimdir? Survivor 2017 ünlüler takımı
Sedat Kapurtu nam-ı diğer Çılgın Sedat kimdir? Survivor 2017 ünlüler takımı Sedat Karputu, Çılgın Sedat ismiyle tanınıyor. Survivor 2017 ünlüler takımında yarışan Çılgın Sedat bu hafta eleme potasında yer alıyor. İşte başarılı yarışmacı hakkında merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Kapurtu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedat kapurtu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.