Çılgın Sedat

Çılgın Sedat

Son dakika çılgın sedat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çılgın sedat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çılgın sedat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çılgın Sedat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çılgın sedat gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 çılgın sedat haberi bulunmuştur. Tüm çılgın sedat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum
Çılgın Sedat: Oğlum için dua bekliyorum 'Çılgın Sedat' sahne adıyla tanınan Sedat Kapurtu, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Antalya'dan gelen misafirleriyle alışveriş yaparken gazetecilerle karşılaşan şarkıcı, objektiflere poz verip, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
22.11.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Demet Akalın: 'Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz'
Demet Akalın: 'Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz' Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle birlikte yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananlar sonrası şarkıcıya, borçluları tarafından icra da gönderildi. Demet Akalın ve Alişan ise Çılgın Sedat’a destek vereceğini duyurdu.
28.02.2021 Magazin
Beylikdüzü'nde şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın!
Beylikdüzü'nde şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın! Beylikdüzü'nde şarkıcı Çılgın Sedat'ın ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen ünlü şarkıcı, panik yaşadı.
21.01.2022 Magazin
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı'
Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı! 'Hiçbir şeyim kalmadı' Beylikdüzü'nde 'Çılgın Sedat' lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu'nun ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangını haber alınca evine gelen şarkıcı, eşine ve annesine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Sedat, "Üç kat birden yanmış durumda. Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız" dedi.
23.02.2021 Magazin
Ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti.
24.05.2020 Yaşam
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi!
Çılgın Sedat isminin hakkını verdi! Yapımcılığını ve yönetmenliğini Çılgın Sedat’ın üstlendiği, 17 Ağustos’ta sinemaseverlerle buluşacak olan 'Benim Adım Osssman' filmindeki kaza sahnesinin çekimleri sırasında dublör kullanmak istemeyen Sedat Kapurtu, atlattığı set kazası hakkında "İsmimin hakkını verdim" dedi.
16.08.2018 Magazin
Hedefim 5 milyon kişi
Hedefim 5 milyon kişi ‘Çılgın Sedat’ lakaplı Sedat Kapurtu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve oyuncu olarak yer aldığı ‘Benim Adım Ossman’ filminin basın tanıtımını önceki gün Kanyon AVM’de gerçekleştirdi.
10.08.2018 Magazin
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi
Son dakika: İlk kez konuştular: Yüksek ücret istedim, verdi Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecelerde sahneye çıkan sanatçılar ilk kez konuştu.
18.07.2018 Gündem
Canlı yayında ağzına geleni söyledi
Canlı yayında ağzına geleni söyledi Konuk olduğu programda İbrahim Tatlıses için "sakat" kelimesini kullanan Tuğba Ekinci'yi topa tutan Çılgın Sedat, "Ne kadar terbiyesiz, hadsiz, saygısız bir insansın" dedi.
9.05.2018 Magazin
Farkındalık için sahaya çıktılar!
Farkındalık için sahaya çıktılar! Ünlü isimler ve eski milli futbolcular, ‘Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla ‘Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması’nda karşı karşıya geldi. Elde edilen gelirle çok sayıda tekerlekli sandalye alındı
4.12.2017 Magazin
Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti...
Çılgın Sedat'tan kötü haber! Veda etti... Cuma akşamı başlayan Boksun Yıldızları yarışmacılarından Çılgın Sedat, baş parmağını kırarak yarışmaya erken veda etti.
30.10.2017 Magazin
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi Acun'un ünlüleri birbiriyle dövüştüreceği yeni yarışması Boxun Yıldızları'ndan ilk tanıtım geldi. Fragmandan bile yarışmanın reytingleri alt üst edeceği belli oldu.
4.10.2017 Televizyon
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
Yapımcılığa soyundu
Yapımcılığa soyundu ‘Çılgın Sedat’ ismiyle tanınan Sedat Kapurtu, beyaz perdede sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
22.08.2017 Magazin
Hayalimi gerçekleştiriyorum
Hayalimi gerçekleştiriyorum ‘Çılgın Sedat’ın senaryosunu yazdığı ‘Benim Adım Osssmannn’ film ekibi çekimlerine sayılı günler kala eğlence dolu gecede bir araya geldi.
21.07.2017 Magazin
Çılgın Sedat: Bu işin peşini bırakmayacağım!
Çılgın Sedat: Bu işin peşini bırakmayacağım! Çılgın Sedat, engelli oğluna hakaret eden şahsı savcılığa şikâyet etti.
6.07.2017 Magazin
Çılgın Sedat'a iğrenç mesaj: Spastik özürlü oğlun...
Çılgın Sedat'a iğrenç mesaj: Spastik özürlü oğlun... Bir takipçisi "Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor" şeklinde yorum yapınca Çılgın Sedat, öfkeden deliye döndü. Ünlü şarkıcı, "Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim" dedi.
3.07.2017 Magazin
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı!
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı! Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'ün son eleme potasından da çıkması gündem olmaya devam ediyor. Peki Sabriye Şengül'ün sırrı ne? İşte Survivor Sabriye Şengül için yazılan o haber...
2.06.2017 Magazin
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki!
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki! Kerimcan Durmaz'ın 'en spastik gülüşümüz' notuyla paylaştığı videoya büyük tepki geldi. En büyük tepkiyi de Çılgın Sedat verdi...
17.05.2017 Magazin
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki!
Çılgın Sedat'tan Kerimcan'a sert tepki! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, önceki gün instagram hesabından gülümsediği bir fotoğrafını paylaşarak altına "en sipastik gülüşümüz" notunu düştü.Oğlunun Serebral Palsi hastalığına sahip olduğu bilinen Çılgın Sedat, Kerimcan Durmaz'ı engelli bireylere karşı hassasiyet göstermeye davet ederek, tepkisini instagram hesabından paylaştığı bir video ile dile getirdi
21.01.2022 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çılgın Sedat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çılgın sedat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.