Seda Türkmen

Seda Türkmen

Son dakika Seda Türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 seda türkmen haberi bulunmuştur. Tüm seda türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi yeni sezonu bu akşam başlıyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda Dilek karakteri de çok konuşulacak. Ceylin ve Savcı Ilgaz'ın hkayesie dahil olan Yargı Dilek karakterini Seda Türkmen canlandırıyor. Peki Seda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Seda Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Aşkın Kıyameti filmi dijital platformda izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Aşkın Kıyameti filminin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
22.06.2022 Televizyon
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgilisiyle ilk poz!
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgilisiyle ilk poz! Oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran’la ilk kez görüntülendi.
31.01.2021 Magazin
Seda Türkmen ve Bora Akkaş tek celsede boşandı
Seda Türkmen ve Bora Akkaş tek celsede boşandı Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu meslektaşı Bora Akkaş’la tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan taraflar birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadı.
7.09.2019 Magazin
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor!
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor! Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Bora Akkaş’a boşanma davası açtı.
28.08.2019 Magazin
Bir şans daha!
Bir şans daha! Geçtiğimiz ağustosta evlenen ve yaklaşık dört aydır ayrı olan oyuncu çift Bora Akkaş ile Seda Türkmen, evliliklerine bir şans daha verdi
24.10.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölümde Ahmet vurulacak mı?
Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölümde Ahmet vurulacak mı? Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Bu akşam ATV'de yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar dizisinde Ahmet'in vurulup vurulmayacağı merak konusu oldu. İşte Kanatsız Kuşlar'da yaşanacak gelişmeler...
10.05.2018 Gündem
Yeğeni 'Kanatsız Kuşlar'a katıldı!
Yeğeni 'Kanatsız Kuşlar'a katıldı! Genç ve güzel yıldız Buse Çelik, yaz sezonundan bu yana beğeniyle izlenen 'Kanatsız Kuşlar’ın kadrosuna dahil oldu.
20.02.2018 Magazin
'Kanatsız Kuşlar'da İsmail Altunsaray sürprizi!
'Kanatsız Kuşlar'da İsmail Altunsaray sürprizi! Müziğin büyük ustası Neşet Ertaş’ın veliahtı olarak gösterilen sanatçı İsmail Altunsaray, ATV'de yayınlanan 'Kanatsız Kuşlar' dizisinin 25'inci bölümüne, hem oyuncu hem de müzisyen kimliği ile konuk olacak.
5.12.2017 Televizyon
'Kanatsız Kuşlar'a iki oyuncu!
'Kanatsız Kuşlar'a iki oyuncu! Yaz sezonundan bu yana perşembe akşamlarının zirvedeki değişmez yıldızı olan 'Kanatsız Kuşlar' dizisi, usta oyuncu kadrosuna yenilerini ekliyor.
21.11.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba
ATV yayın akışında bugün neler var? 4 Ekim Çarşamba 4 Ekim Çarşamba tarihli ATV yayın akışı sabah saat 07.00’de haber programı Kahvaltı Haberleri’nin yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Kahvaltı Haberleri’nden sonra ATV’de Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Gün Ortası adlı programlar ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. 16.20’de Esra Erol’da’nın ve sonrasında ATV Ana Haber’in yayınlanmasından sonra ATV akşam kuşağında Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi 5. bölümüyle yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı 3 Ekim Salı günü ATV’de sabah yayın kuşağı, Kahvaltı Haberleri adlı sabah haber programının 37. bölümünün 07.00’de yayınlanması ile başlayacak. ATV sabah yayın kuşağının devamında Müge Anlı İle Tatlı Sert adlı reality programı ve ATV Gün Ortası adlı haber programı ATV ekranlarında olacak. Akşam kuşağı başlamadan önce ATV’de Kanatsız Kuşlar adlı dizi, Esra Erol’da ve ATV Ana Haber yayınlanacak. Akşam kuşağında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi 23 Eylül Cumartesi tarihli ATV yayın akışı, sabah kuşağında ilk olarak saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler adlı yerli diziler ATV ekranlarında olacak. 19.00’da yayınlanacak olan Hafta Sonu ATV Ana Haber’den sonra, ATV akşam kuşağında Kim Milyoner Olmak İster adlı sevilen yarışma ve Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 3. bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
En mutlu günleri
En mutlu günleri Oyuncu çift Bora Akkaş ve Seda Türkmen, Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirdi.
20.08.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kertenkele yerli dizisinin tekrar bölümüyle güne merhaba diyor. Ardından Sevimli Canavarlar Üniversitesi yabancı sinema filmi ekrana geliyor. Öğle saatlerinde Aşk ve Mavi dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağı da atv Ana haber ile başlıyor. atv Ana Haber’den sonra Kanatsız Kuşlar yerli dizisi yayın akışında sizlerle olacak. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Gece kuşağında ise dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kanatsız Kuşlar 4. bölüm fragmanında şok teklif!
Kanatsız Kuşlar 4. bölüm fragmanında şok teklif! ATV'nin yeni dizisi Kanatsız Kuşlar yayınlandığı ilk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitledi. Bu hafta 4. bölümü ile ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar'da Nefise'ye beklemediği bir teklif gelir.
29.09.2021 Gündem
Kanatsız Kuşlar’a geri sayım
Kanatsız Kuşlar’a geri sayım ATV’nin merakla beklenen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın ilk tanıtım videosu yayınlandı.
30.05.2017 Magazin
Sevgililer ortaya çıktı
Sevgililer ortaya çıktı Craft Tiyatro’nun yaza merhaba partisi oldukça renkli geçti.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.