Seda Akgül

Seda Akgül

Son dakika seda akgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seda akgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seda akgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Akgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda akgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 seda akgül haberi bulunmuştur. Tüm seda akgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Akgül mayolu pozlarını peş peşe paylaştı!
Seda Akgül mayolu pozlarını peş peşe paylaştı! Kısmetse Olur'un eski sunucusu Seda Akgül, fazla kilolarından kurtulunca mayolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri tarafından büyük ilgi gören ünlü isim, zayıflama sürecindeki mutluluğunu paylaştı.
12.06.2023 Magazin
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik'
Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Öyle alışveriş yapmaya geldik' Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün AVM'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.
25.03.2023 Magazin
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle! Televizyonlarda bir dönem ilgiyle izlenen Kısmetse Olur hem sosyal medyada hem de yayınlandığı platformda gündemde olmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan yarışmanın, katılımcıları, sohbetleri ve olayları ile konuşuluyor. İlk eleme ise bu akşam yaşanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları merak edilirken yayınlanan son bölüm ise izleyeci tarafından merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları belli oldu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur 18 Aralık’ta kim elenecek? İşte haftanın finali ile ilgili merak edilenler…
18.12.2022 Televizyon
Seda Akgül'ün filtresinden Keremcem de nasibini aldı! 'Abla sen ne yaptın adama böyle'
Seda Akgül'ün filtresinden Keremcem de nasibini aldı! 'Abla sen ne yaptın adama böyle' Paylaşımlarına yaptığı filtrelerle gündemden düşmeyen sunucu Seda Akgül'ün son paylaşımı yine çok konuşuldu. Yüzüne yaptığı filtreden Kerecem'den de nasibini aldı, ünlü şarkıcıyı görenler şaşırdı.
22.05.2022 Magazin
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'
Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok' İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.
18.05.2022 Magazin
Yıldız Tilbe, hakkında 1 ay konuşturmama kararı aldırdı! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto...
Yıldız Tilbe, hakkında 1 ay konuşturmama kararı aldırdı! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto... Sokak köpeklerine ilişkin paylaşımı nedeniyle tepki çeken sanatçı Yıldız Tilbe, bir televizyon programında kendisinin kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında konuşmama kararı aldırdı. Sunucular 1 ay boyunca Tilbe halkında konuşurlarsa hapis cezasına çarptırılacaklar.
23.04.2022 Magazin
Seda Akgül o yorumu görünce çileden çıktı! 'Sana uymuyorsa daha mutasıp insanları takip et'
Seda Akgül o yorumu görünce çileden çıktı! 'Sana uymuyorsa daha mutasıp insanları takip et' Ekranlarda bir süredir uzak olan sunucu Seda Akgül, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Akgül, son paylaşımına gelen, "Müslüman kadına şu görüntü hiç uyar mı?" yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
23.04.2022 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 6 ünlü isme ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 6 ünlü isme ceza yağdı Ticaret Bakanlığı "No Attack" isimli ürün hakkında reklam yapan 6 ünlü isme her biri için 104 bin 781 lira olmak üzere toplam 733 bin 476 lira para cezası kesildiğini açıkladı. Aralarında Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seren Serengil, Seray Sever, Ebru Akel, Seda Akgül gibi isimler var.
5.08.2020 Ekonomi
Bakanlık kararını verdi! Ünlü isimlere büyük şok
Bakanlık kararını verdi! Ünlü isimlere büyük şok Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından 'corona virüse karşı korur' gibi ifadeler kullanarak tanıttıkları 'No Attack' isimli ürün sebebiyle, Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanlığı tarafından idari para cezası kesildi.
4.08.2020 Gündem
Seda Akgül'den Tuba Ünsal yorumu: Güzel sayılmaz
Seda Akgül'den Tuba Ünsal yorumu: Güzel sayılmaz Sunucu Seda Akgül, "Güzel kadın değil, tatlı kadın hayatı uzatır." diyen oyuncu Tuba Ünsal’a, “E zaten güzel sayılmaz. Doğru demiş.” yorumunda bulundu.
3.06.2020 Magazin
Seda Akgül çileden çıktı! O yorumlara...
Seda Akgül çileden çıktı! O yorumlara... Sosyal medya hesabından paylaştığı videoya gelen yorumlar, sunucu Seda Akgül'ü çıldırttı. Video paylaşan 48 yaşındaki ünlü isim, çok konuşulacak ifadeler kullandı.
25.05.2020 Magazin
Seda Akgül Söylemezsem Olmazdan ayrıldı mı? Beyaz TV’den ayrıldı mı? Neden yok, programdan neden ayrıldı?
Seda Akgül Söylemezsem Olmazdan ayrıldı mı? Beyaz TV’den ayrıldı mı? Neden yok, programdan neden ayrıldı? Seda Akgül Söylemezsem Olmazdan ayrıldı mı? Seda Akgül Beyaz TV’den ayrıldı mı? Seda Akgül programı bıraktı mı? Seda Akgül Programı neden bıraktı? Sorularının ardı arkası kesilmiyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Ece Erken'in ayrılmasının ardından yerine gelen Akgül gelmişti. Seda Akgül yeni bir açıklama yaptı ve programdan ayrıldığını duyurdu.
14.04.2020 Gündem
Seda Akgül hayranlarını korkuttu!
Seda Akgül hayranlarını korkuttu! Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden hastane yatağında yatarken çektiği bir selfieyi paylaştı. Akgül'ün hayranları korkuttu.
9.04.2020 Magazin
Hakan Ural ve Seda Akgül yeni programlarını anlattı
Hakan Ural ve Seda Akgül yeni programlarını anlattı Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ve Seda Akgül’ün yaptığı yeni programı “Neler Oluyor Hayatta?”, bugün ilk kez izleyici karşısına çıkıyor.
7.10.2019 Televizyon
Kanal D’den üç yeni program...
Kanal D’den üç yeni program... Gündüz kuşağı programları ile izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Kanal D, var olan gündüz kuşağı programlarının yanı sıra üç yeni programı da izleyicisi ile buluşturuyor.
5.10.2019 Televizyon
Seda Akgül rap yaptı!
Seda Akgül rap yaptı! Seda Akgül rap yaptı!
21.01.2022 Magazin
Seda Akgül'den bomba itiraf: Yemek için 100 bin lira teklif ettiler
Seda Akgül'den bomba itiraf: Yemek için 100 bin lira teklif ettiler Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının canlı yayın konuğu olan sunucu Seda Akgül, popüler olduğu yıllarda, bir iş adamı tarafından sadece akşam yemeği yemek ve birlikte görüntülenmek için 100 bin TL teklif aldığını açıkladı.
18.09.2019 Magazin
Seda Akgül güzellik merkezi açtı
Seda Akgül güzellik merkezi açtı Sunucu Seda Akgül, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
26.07.2019 Magazin
Seda Akgül: Erkek konusunda yokluk ülkesiyiz!
Seda Akgül: Erkek konusunda yokluk ülkesiyiz! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Seda Akgül'den, Türk erkeklerini kızdıracak yorum geldi!
1.07.2019 Magazin
'9 çocukla mağarada kalmadın!'
'9 çocukla mağarada kalmadın!' Seda Akgül, Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programına konuk oldu. Akgül, boşanma ve nafaka haberleriyle gündemde olan Demet Şener'e yüklendi.
14.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Akgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda akgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.