Seccade

Seccade

Son dakika seccade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seccade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seccade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seccade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seccade gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 seccade haberi bulunmuştur. Tüm seccade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haber alınamayan yaşlı kadın evinde seccade üzerinde ölü bulundu
Haber alınamayan yaşlı kadın evinde seccade üzerinde ölü bulundu Bolu'da komşularının haber alamadığı 88 yaşındaki kadın, yalnız yaşadığı evde seccade üzerinde ölü bulundu.
5.01.2024 Gündem
Her detayı kan dondurdu! Eşinin boğazına makas sapladı, babasını seccade ile boğmaya kalktı
Her detayı kan dondurdu! Eşinin boğazına makas sapladı, babasını seccade ile boğmaya kalktı Sakarya’nın Taraklı ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın, daha öncesinde ‘seni öldüreceğim’ diye tehdit ettiği kocasının boğazına makas sapladı; sonrasında ise kendi babasını seccade ile boğmaya kalkıştı. Talihsiz koca olay yerinde hayatını kaybederken, eşini öldüren kadın ise psikiyatri servisine kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti" dedi.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seccade tepkisi: 'Gereken dersi milletim verecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seccade tepkisi: 'Gereken dersi milletim verecek' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kıbleyi bilmeyenler tabi ki seccadeye ayakkabıyla basar. Bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs'ta siz bildireceksiniz." dedi. Erdoğan, Pendik'e kazandırılan 168 ayrı yatırımın maliyetinin 4 milyar TL olduğunu açıkladı.
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafına tepki gösterdi. Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." dedi.
2.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Erdoğan'ın adaylığını AYM'ye taşımak beyhude çabadır
Bakan Bozdağ: Erdoğan'ın adaylığını AYM'ye taşımak beyhude çabadır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yüksek Seçim Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına engel herhangi bir engel bulunmadığını belirterek kesinleştirdi. Bunu Anayasa Mahkemesi'ne taşımak beyhude bir çabadır" dedi. Öte yandan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına düzenlenen saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuşan Meral Akşener için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan çağrı geldi.
1.04.2023 Gündem
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı Sosyal medyada tartışma yaratan fotoğraf için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.
1.04.2023 Gündem
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 birinci dönem Hac ve Umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanlar Hac ve Umre için şimdiden araştırmalara başladı. Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2022-2023 birinci dönem için açıkladığı umre fiyatları belli oldu. Peki, umre fiyatları ne kadar 2022-2023, umre başvuruları ne zaman başlıyor, umre için başvurular nasıl yapılır? İşte Umre fiyatları 2022-2023
27.07.2022 Gündem
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama!
Pirosi aşireti kimdir, tarihi? Pirosi aşireti düğünlerine sınırlama! Hakkari'nin tanınmış aşiretlerinden olan pirosi aşiretinin kanaat önderleri bir araya gelerek düğünlere sınırlama getirdi. Artık aşiret ürünlerindeki para ve altın görüntüleri tarihe karışacak. Peki, Pirosi aşireti kimdir, tarihi?
2.07.2022 Gündem
7 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel 7 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
7 Nisan A101 kataloğu 2022! Perşembe A101 aktüelde neler var? A101 aktüel 7 Nisan 2022 ürünler kataloğu! A101 aktüel ürünler kataloğu için araştırmalar arttı. Perşembe A101’e gelen ürünler merak ediliyor ve “Perşembe A101’de ne var?” sorusuna yanıt aranıyor. A101 bu hafta da birbirinden çeşitli ürünleri indirimli olarak sunacak. İşte A101 kataloğu 7 Nisan…
7.04.2022 Ekonomi
Ayasofya Camii'nde 88 yıl sonra ilk teravih namazı kılındı!
Ayasofya Camii'nde 88 yıl sonra ilk teravih namazı kılındı! Ayasofya Camii'nde 88 yıl aradan sonra ilk teravih namazı kılındı. Namazı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırırken cemaat caminin içinin yanı sıra Sultanahmet Meydanı'nı da doldurdu.
1.04.2022 Yaşam
'Dergah' adı altında dolandırıcılığa 40 yıl hapis cezası
'Dergah' adı altında dolandırıcılığa 40 yıl hapis cezası Eskişehir'de 'dergah' adı altında çiftlik evinde psikolojik rahatsızlığı olan kişileri tedavi etme bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sibel Gönül'e (51), 121 yıl hapis cezası istendiği davada, mağdurların zararlarını karşıladığı için yarı oranında indirimler yapılarak, toplamda 40 yıl 51 ay hapis cezası verildi.
25.02.2022 Gündem
N harfi ile eşya isimleri - N ile başlayan eşyalar...
N harfi ile eşya isimleri - N ile başlayan eşyalar... Günlük hayatta çok sık kullandığımız ve yaşamımızı kolaylaştıran pek çok eşya bulunmaktadır. Yaşam konforumuzu arttıran şeylerden birisi de eşyalar olmaktadır. Bu eşyaların bazıları çok sık kullanılsa da bazıları nadiren kullanılmaktadır. N harfi ile başlayan ve hayatımızın pek çok yerinde bulunan pek çok eşya bulunmaktadır.
21.02.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sıtkı Kütahya Koleksiyonu Nida Olçar Sergisi'nin açılış törenine katıldı.
14.02.2022 Siyaset
13 milyon liralık vurgun yapmıştı! 'Paraları kendi istekleriyle verdiler'
13 milyon liralık vurgun yapmıştı! 'Paraları kendi istekleriyle verdiler' Eskişehir’de, sözde ‘dergah’ adıyla kurulan çiftlik evinde, psikolojik rahatsızlığı olanları tedavi ettiği yalanıyla 13 milyon liralık dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Sibel Gönül’ün yargılanmasına devam edildi. Çiftliğine gelenlerin sosyal yardımlaşma faaliyetlerine destek olmak için para verdiğini iddia eden Gönül, tahliyesini talep etti. Mahkeme ise reddetti.
12.02.2021 Gündem
Yaşlı adam hayatının şokunu yaşadı! 'Balkona baktım, dünya başıma yıkıldı'
Yaşlı adam hayatının şokunu yaşadı! 'Balkona baktım, dünya başıma yıkıldı' İstanbul Zeytinburnu'nda bağış yapma bahanesiyle 81 yaşındaki yaşlı adamın evine gelen 2 kadın, evin balkonunda saklanan 180 bin lira değerindeki altınları alarak kayıplara karıştılar. Kadınların kaçış anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.
21.01.2021 Gündem
Katarlı bilgisayar mühendisi namaz kılmayı öğreten 'akıllı seccade' tasarladı
Katarlı bilgisayar mühendisi namaz kılmayı öğreten 'akıllı seccade' tasarladı Katarlı bilgisayar mühendisi Abdurrahman Hamis, namaz kılmayı öğreten ve telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilen "akıllı seccade" tasarladı.
25.11.2020 Bilim ve Teknoloji
İYİ Parti lideri Akşener: ABD ile artık yeni bir döneme girdik
İYİ Parti lideri Akşener: ABD ile artık yeni bir döneme girdik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD'deki başkanlık seçimi sonuçlarına ilişkin, " Donald Trump dönemi hiç de iyi bir dönem olmadı. Biden farklı mı olacak, onu zaman gösterecek. Artık yeni bir döneme girdik" dedi.
11.11.2020 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimize bu musibet karşısında rehberlik etmeye çalıştık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimize bu musibet karşısında rehberlik etmeye çalıştık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, salgın sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, "Bu süreçte milletimizin, yaşadığımız bu musibet karşısında en doğru tavrı almasına rehberlik etmeye çalıştık. İbret, tedbir, tevekkül ve dua olmak üzere 4 temel ilkeye her vesileyle dikkat çektik" dedi.
23.09.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesinden bayram namazı  uyarısı
Bilim Kurulu Üyesinden bayram namazı uyarısı Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selma Metintaş, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Kurban Bayramı namazı ile ilgili uyarılarda bulundu.
27.07.2020 Sağlık
Ayasofya'ya gidemeyenler Cuma Namazı'nı Yenikapı'da kıldı
Ayasofya'ya gidemeyenler Cuma Namazı'nı Yenikapı'da kıldı Ayasofya Camii'nin açılışı için binlerce vatandaş İstanbul dışından şehre akın etti. Ayasofya Meydanı'nın dolmasıyla o bölgeye gidemeyen vatandaşlar için Yenikapı Etkinlik Alanı'nda namaz alanları oluşturuldu. Yoğunluk nedeniyle Ayasofya Camii'ne gidemeyen yüzlerce kişi namazını Yenikapı Etkinlik Alanı'nda kıldı.
24.07.2020 Gündem
Ayasofya'da tarihi an! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim okudu
Ayasofya'da tarihi an! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kur'an-ı Kerim okudu Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, 86 yıl sonra kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra çok sayıda kişi namazda saf tuttu.
24.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Seccade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seccade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.