Sdg

Sdg

Son dakika SDG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SDG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SDG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sdg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sdg gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 sdg haberi bulunmuştur. Tüm sdg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
İlk oylara diplomatik yolculuk! Bugün sona eriyor
İlk oylara diplomatik yolculuk! Bugün sona eriyor Türk vatandaşlarının 14 Mayıs seçimleri için bulundukları ülkelerdeki temsilciliklerde oy verme işlemi bugün sona eriyor. Yurtdışından ilk oylar da diplomatik kuryelerle Türkiye’ye getirilmeye başlandı.
9.05.2023 Gündem
Ankara-Sivas YHT Hattı açıldı! Fuat Oktay: Ankara'ya 2, İstanbul'a 6 saatte gidilecek
Ankara-Sivas YHT Hattı açıldı! Fuat Oktay: Ankara'ya 2, İstanbul'a 6 saatte gidilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT Hattı açılışında açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanımız müjdeyi sosyal medyadan duyurdu. Mayıs ayı sonuna kadar herhangi bir ücret alınmayacak" diyen Oktay, "Sivas'tan Ankara'ya 2 saatte, İstanbul'a 6 saatte gidilecek. Tabii bu hat Sivas'ta bitmeyecek. Erzincan'a gidecek. Oradan da Kars'a kadar uzanacak" ifadelerini kullandı.
26.04.2023 Gündem
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG ile kadın kolları YPJ mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanmalarının yanı sıra 'onur madalyasıyla ödüllendirilmeleri'nin kabul edilmediği, bu olayın kuvvetle kınandığı vurgulandı.
27.03.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 36 şüphelinin yargılanmasına 9 Mayıs'ta başlanacak.
6.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında dış politikaya dair merak edilenleri yanıtladı. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Lideri Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile görüşeceğini açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine havadan başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin bu başarılı operasyonun yankıları devam ederken ABD Savunma Bakanlığı'ndan skandal bir açıklama geldi.
30.11.2022 Dünya
ABD'den skandal SDG paylaşımı
ABD'den skandal SDG paylaşımı Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik başarı ile icra ettiği Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD'den skandal bir paylaşım geldi.
28.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
MSB: Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı operasyon bölgelerine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
2.11.2022 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin ortak operasyon ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.10.2022 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
3.10.2022 Gündem
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Burada durmak yok. Teröristler nerede, hedefimiz orası. 2 gün önce TSK 140 kilometre girdi. Asosta 16 terörist mağarasını, sığınağını, barınağını, sözde komuta yerini büyük bir başarıyla vurdu ve tahrip etti ve bu devam edecek" dedi.
29.09.2022 Siyaset
MGK'dan Yunanistan'ın provokasyonlarına tepki: Her türlü meşru karşılık verilecek
MGK'dan Yunanistan'ın provokasyonlarına tepki: Her türlü meşru karşılık verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "NATO çerçevesinde icra edilen faaliyetleri dahi sabote edecek ve uluslararası sularda seyreden sivil gemilere ateş açtıracak kadar akıl ve mantıktan uzaklaşan Yunanistan yönetiminin beyhude çabalarına karşı milletimizin hak ve menfaatlerinin muhafazası için uluslararası hukuk çerçevesindeki her türlü meşru yöntem ve aracı kullanmaktan imtina etmeyeceğimiz kuvvetle vurgulanmıştır. Gayriaskeri statüdeki adaların silahlandırılması konusunda Yunanistan'ı teşvik eden çevreler aklıselime davet edilmiştir" denildi.
28.09.2022 Gündem
Şentop, İrlanda Parlamentosu Dışişleri ve Savunma Ortak Komitesi Başkanı Flanagan'ı kabul etti
Şentop, İrlanda Parlamentosu Dışişleri ve Savunma Ortak Komitesi Başkanı Flanagan'ı kabul etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İrlanda Parlamentosu Dışişleri ve Savunma Ortak Komitesi Başkanı Charles Flanagan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
14.09.2022 Siyaset
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze törenine ilişkin "Ben taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Bizim de programlar var. Programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık
Teröristlerle ortak eğitim! ABD'den büyük küstahlık DEAŞ’la mücadele amacıyla kurulan Birleşik Ortak Görev Gücü’ne bağlı ABD askerleri önceki gün PKK/YPG’li teröristlerle ortak tatbikat ve eğitim gerçekleştirdi. Tatbikatın fotoğrafları görev gücünün resmi Twitter hesabından “Birlikte daha güçlüyüz” mesajıyla yayınlandı.
9.09.2022 Gündem
ABD'den skandal mesaj:  Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar
ABD'den skandal mesaj: Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. ABD, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Suriye’de düzenlediği SİHA operasyonu ile etkisiz hale getirilen PKK/YPG’li teröristler için başsağlığı mesajı paylaştı. CENTCOM'un 'Kritik savaşçılardı' ifadesi ise sosyal medyada tepki ile karşılandı.
24.07.2022 Dünya
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Fahrettin Altun: Türkiye’nin terör konusunda kesin olarak ikna edilmesi gerekiyor
Fahrettin Altun: Türkiye’nin terör konusunda kesin olarak ikna edilmesi gerekiyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsveç’in NATO’ya girişine yeşil ışık yakmak, bir saldırı durumunda İsveç halkını korumayı taahhüt edeceğimiz anlamına geliyor. İsveç için böyle bir sorumluluk üstleneceksek İsveç’te toplanan paralarla Türk vatandaşlarına terör saldırıları düzenlenmediğine, Suriye’de veya Irak’taki terör sığınaklarından İsveç silahlarının çıkmayacağına kesin olarak ikna edilmemiz gerekiyor" dedi.
22.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sdg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sdg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.