Scout

Scout

Son dakika scout haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan scout ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını scout haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scout

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scout gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 scout haberi bulunmuştur. Tüm scout haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor Beşiktaş yaz transferleri için hazırlıklara başladı. Devrim niteliğinde kararlar alan siyah beyazlı takımda tüm dengeleri değiştirecek kararlar alındı. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Kara Kartal, tam 6 isimle birden yolları ayırmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...
15.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar gelecek sezon için flaş bir transfer imza atmaya hazırlanıyor. Yönetimin, scout ekibinin önerisi sonrası Manchester United'ın genç 10 numarasi için girişimlere başlanacağı belirtildi. İşte Cimbom'un peşindeki İngiliz yıldız...
20.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın hayalleri yıkıldı! Yıldız oyuncunun transferi başka bahara kaldı
Galatasaray'ın hayalleri yıkıldı! Yıldız oyuncunun transferi başka bahara kaldı Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda yer alan ve scout ekibinden tam not alan Derrick Köhn, sarı-kırmızılı takım ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun sözleşme detayları ortaya çıktı. Öte yandan Galatasaray'a transferde bir kötü haber geldi. İşte detaylar
8.02.2024 Galatasaray
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı
Semih Kılıçsoy için transfer kararı! 7 Avrupa devini peşine taktı Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine takmayı başardı. Genç yıldızı sezon başından bu yana takip eden Avrupa devi, transfer için tüm şartları zorlayacak.
7.02.2024 Beşiktaş
Kim Min-Jae'nin takım arkadaşı Süper Lig'de! İmzayı resmen attı
Kim Min-Jae'nin takım arkadaşı Süper Lig'de! İmzayı resmen attı Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Premier Lig takımlarından Nottingham Forest forması giyen Ui-jo Hwang'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Ui-jo Hwang, Alanyaspor’da 16 numaralı formayı terletecek.
6.02.2024 Alanyaspor
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri
Galatasaray'da Sacha Boey gerçekleri Rennes’den 1 milyon 150 bin euroya transfer edilen Sacha Boey’in 30 milyon euroya Bayern Münih’e satılmasında eski Başkan Burak Elmas’tan Okan Burak’a kadar birçok ismin büyük emeği var. Ancak belki de en büyük pay scout departmanın başındaki Emre Utkucan’a ait. İsimsiz Boey’i Rosier’in yerine öneren Utkucan’ın tespiti tarihi transferin ilk adımıydı.
28.01.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandıran sarı kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Devre arasında flaş isimleri kadrosuna katacak olan Cimbom, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş o yıldız için devreye girdi...
29.11.2023 Galatasaray
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
İtalyan scout ekibi izledi, Fenerbahçe'nin iki yıldızını 'paket'leyip götürecekler
İtalyan scout ekibi izledi, Fenerbahçe'nin iki yıldızını 'paket'leyip götürecekler Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek serisini sürdürdü. Karşılaşma sonrası ise flaş transfer gerçeği ortaya çıktı. İtalyan devinin scout ekibi, Kasımpaşa maçında tribündeydi. İşte haberin detayları...
9.10.2023 Fenerbahçe
Herkes orta saha beklerken sol kanat geliyor! İsmail Kartal talimatı verdi
Herkes orta saha beklerken sol kanat geliyor! İsmail Kartal talimatı verdi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-lacivertlilerde geleceğe yönelik hamleler de büyük önem taşıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, scout ekibiyle koordineli yaptığı görüşmeler sonucunda sürpriz bir ismi listeye aldı. İşte detaylar...
13.09.2023 Fenerbahçe
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Ali Koç'un transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Mevzu Fenerbahçe' programında dikkat çeken bilgiler paylaşan Konanç'ın 'Zaha, Zajc, Salih Özcan ve Emre Can' istihbaratları heyecan yaratırken, ünlü yorumcunun Mario Branco'nun prensip anlaşmasına vardığı oyuncuyu duyurması bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti Yapılan transferlerle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve Zaha, Livakovic, Mert Müldür için artık son görüşmelerini yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertli kulübün muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu takımdan ayrılacak oyuncuları açıklarken, ünlü yorumcunun 'Zaha' istihbaratı ise camiayı ayağa kaldırdı.
16.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Mario Branco'nun Sportif Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.
4.07.2023 Fenerbahçe
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri...
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri... Galatasaray 24 yıl Arsenal'de Sportif Direktörlük yapan ve İngiliz kulübüne Van Persie, Martinelli, Gabriel, Bukayo Saka, Fabregas gibi yıldızları kazandıran İspanyol asıllı yönetici Francis Cagigao ile anlaşmaya vardı. Şili Milli Takımı'nda da görev alan Cagigao'nun, Cenk Ergün'ün futbol direktörü, Emre Utkucan'ın scout ekibinin başında yer aldığı kulüpte görev tanımı henüz netleşmedi.
14.06.2023 Galatasaray
Listesinden tam 5 tane sol bek çıktı!
Listesinden tam 5 tane sol bek çıktı! Sol bek arayışlarına devam eden ve scout ekibine talimat veren Okan Buruk'un listesinden tam 5 futbolcu çıktı. Alex Telles'in durumunu yakından takip eden teknik heyet Sandro için de yoklamalarına devam ediyor.
14.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Önce 1 yıl daha devam edelim dedi sonra yaptığı teklifi geri çekti
Önce 1 yıl daha devam edelim dedi sonra yaptığı teklifi geri çekti Ezeli rakibi Galatasaray'ın şampiyonluğundan sonra Samandıra'da radikal kararlar almayı kafasına koyan Ali Koç'un yeni teknik direktör arayışlarına koyulduğu öğrenildi.
1.06.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Arda Turan, Selçuk İnan, Caner Erkin hepsi oradan gelmişti! Okan Buruk'a 18 yaşında wonderkid
Arda Turan, Selçuk İnan, Caner Erkin hepsi oradan gelmişti! Okan Buruk'a 18 yaşında wonderkid Daha önce Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Selçuk İnan gibi yıldızları kazandıran Manisa FK bu sefer Galatasaray'a 18 yaşında geleceğin stoperini gönderiyor. Porto ve Manchester City'nin scout gönderip takip ettirdiği yetenekli oyuncu için Okan Buruk'un devreye girdiği öğrenilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin artık resmi imzaya kaldığı bildirildi.
29.05.2023 Galatasaray
Serdar Dursun orada 3 sezonda tam 59 gol atmıştı! Şampiyon takıma transfer oluyor
Serdar Dursun orada 3 sezonda tam 59 gol atmıştı! Şampiyon takıma transfer oluyor Yeni sezonda kalitesi tartışılmayacak futbolcuları kadrosuna katmak isteyen ve hem scout ekibi hem de yönetimiyle Avrupa'nın büyük liglerini tarayan Fenerbahçe'de ilk ayrılık belli oldu. Bu sezon Jorge Jesus'la istikrar yakalayamayan Serdar Dursun'un Almanya'ya geri döneceği ortaya çıkarken, milli golcünün takımdan ayrılmazsa 25 yaşındaki forvet Phillip Tietz ile yan yana oynayacağı öğrenildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve İtalya'daki ilk sezonunda Güney ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşayan Kim Min Jae, yeni takımına imza atmak üzere. Güney Koreli yıldızın evi bile tutulurken bonservis bedeli ortaya çıktı.
22.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray tarihinde böyle bir bonservis geliri yok! 5 yıldızdan 110 milyon euro...
Galatasaray tarihinde böyle bir bonservis geliri yok! 5 yıldızdan 110 milyon euro... Yaz ayı transfer sezonunu erken açan ve Naby Keita, Moussa Dembele, Zakharyan gibi yıldız futbolcularla ilgilenen Galatasaray'da 5 ayrılık kapıya dayandı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Sarı Kırmızılı yönetimin bu 5 futbolcudan en az 115 milyon euro'luk bonservis geliri hedeflediği öğrenilirken, Okan Buruk ve scout ekibinin nokta atışı yapmak için ekstra mesaiye başladığı bildirildi.
21.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Scout ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scout haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.