Scooter

Scooter

Son dakika scooter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan scooter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını scooter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scooter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scooter gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 scooter haberi bulunmuştur. Tüm scooter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor Millet bahçelerinde, yağmur suyunun toplanıp yer altı sularına kazandırılması ve su ihtiyacının karşılanması için “yağmur bahçeleri” oluşturulacak.
13.02.2024 Gündem
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldıran ve soygun girişiminde bulunan iki kişiden Muhammed F., 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Muhammed F.'nin suç ortağı Muhammed El K. da geçen yıl Şubat ayında kamusal şiddet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
3.01.2024 Fenerbahçe
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi!
Sildiği İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid'ten açıklama geldi! İsrail paylaşımını sildiği için tepki gören Gigi Hadid açıklama yaptı. Hadid, paylaşımından pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
30.11.2023 Magazin
İstanbul'da hava kirliğinin en yüksek olduğu iki ilçe belli oldu
İstanbul'da hava kirliğinin en yüksek olduğu iki ilçe belli oldu İstanbul'da özellikle trafiğin yoğunlaşmasıyla hava kirliliği artıyor. Prof. Dr. Levent Kuzu ise trafik ve hava kirliliği ilişkisine değinerek köprü bağlantılarının olduğu Beşiktaş ve Mecidiyeköy'e dikkat çekti.
2.11.2023 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi Ümraniye Şile Otoyolu'nda yoğun trafikte skuter kullanan bir kişi hem kendi hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
20.08.2023 Yaşam
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi Eskişehir’de aynı elektrikli scootera binip cadde cadde gezen 3 genç hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı.
17.08.2023 Yaşam
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi Eskişehir’de aynı elektrikli scootera binip cadde cadde gezen 3 genç hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı.
17.08.2023 Haber
BİM 5-7 Temmuz aktüel katalog yayınlandı! Temmuz ayı sürprizi BİM raflarında patladı!
BİM 5-7 Temmuz aktüel katalog yayınlandı! Temmuz ayı sürprizi BİM raflarında patladı! BİM 5-7 Temmuz aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği yeni BİM bu hafta katalogda indirim tüm ürünlere geldi. Temmuz ayının gelişini kutlayan market, Salı ve Cuma günü yayınladığı indirimli ürünler listesinde bu hafta gölgelikli salıncak, scooter, Elektrikli bisiklet de dahil olmak üzere birbirinden farklı ürünlere yer verdi. İşte 5-7 Temmuz BİM aktüel katalog ve indirimli ürünlerin fiyatları..
4.07.2023 Ekonomi
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı Vatandaşların sıklıkla kullandığı elektrikli bisikletlerin özel şarj cihazıyla şarj edilmemesi ciddi maddi hasarlara neden olurken, bisiklet satıcıları orijinal şarj aleti kullanılması gerektiğini söyledi.
7.06.2023 Yaşam
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi...
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi... BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM scooter A6 Pro yeni haftanın en cazip ürünü oldu. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği indirimli ürünler listesinde hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye düştü. Birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarlar yer aldı. Raflardaki yerini alanlar arasında temizlik malzemeleri ve annelerin en sevdiği BİM tost makinesiyle, parlak tencere ve tava takımları yer aldı. İşte 19 Mayıs BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünlerde sürpriz liste...
15.05.2023 Ekonomi
A101 APEC 150 cc motor fiyatları! Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi?
A101 APEC 150 cc motor fiyatları! Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi? A101 aktüel 6 Nisan kataloğunda Apec 150 cc motor satıldığını gören vatandaşlar motorlar ilgili araştırma yapamaya başlandı. A101 APEC 150 cc motor fiyatları sorgulanıyor. Peki, Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi?
6.04.2023 Ekonomi
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi?
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi? A101 bu kez de elektrikli araba satıyor. Yat satarak Türkiye'nin gündemine oturan A101 aktüel ürünler kataloğunda şimdi de ucuz elektrikli araba satışı yapılıyor. Elektrikli bisiklet, elektrikli motosiklet, elektrikli scooter ardından Volta EV1 elektrikli araç satışa sunuldu. 9 Mart 2023 tarihli A101 kataloğunda yer alan elektrikli araba fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu. Sınırlı sayıda satışa sunulan Volta EV1 marka elektrikli araç fiyatı ve özellikleri sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 elektrikli araba nasıl satın alınır, ön sipariş var mı?
10.03.2023 Ekonomi
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor?
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor? Popüler ulaşım uygulamalarından birisi olan Martı scooter hakkında karar verildi. Martı TAG” ve “Martı Motosiklet” uygulaması ve internet sitesine erişim engeli getirildi. Bu gelişmenin ardından Martı yasaklandı mı, neden açılmıyor? Martı TAG nedir, kapandı mı, neden yasaklandı, Martı scooter uygulaması niye açılmıyor?
8.03.2023 Gündem
Enkaz altında torununun scooterını buldu, gözyaşlarına hakim olamadı
Enkaz altında torununun scooterını buldu, gözyaşlarına hakim olamadı Ailesinden 6 kişiyi kaybeden yaşlı adam, enkazların arasında kaybettiği torunun scooterını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
20.02.2023 Gündem
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi? Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da motokurye, motosiklet ve scooter kullanımı yasağı saat 13.30 itibariyle kalkacak
İstanbul'da motokurye, motosiklet ve scooter kullanımı yasağı saat 13.30 itibariyle kalkacak İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıklamıştı. Yasak bugün saat 13.30 itibariyle sona erecek.
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları art art geldi. İstanbul'da beklenen şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı başladı. Kar yüksek kesimleri beyaza bürürken, ilerleyen saatlerde yağışın etkisinin artması bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan da bir son dakika açıklaması geldi. Yerlikaya, “18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecek” dedi. Bu gelişmeler yaşanırken iki şehirde de okullar yarın da tatil edildi. Peki İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde sömestr tatili uzayacak mı? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporu...
5.02.2023 Gündem
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı Kadıköy'de belediye ekipleri yayaların haklarını korumak ve kanunundaki maddeyi uygulamak amacıyla kaldırım üzerinde bulunan skuterları toplayarak cezai işlem uyguladı. Bugün 17.00’a kadar sürecek olan denetimde şimdiye kadar 80 adet skuter belediye ekipleri tarafından toplanırken 60 adet scooter ise firma yetkilileri tarafından oldukları yerden kaldırıldı. Toplanan skuterlar kapsamında toplamda 49 bin 360 TL cezai işlem uygulandı.
17.01.2023 Yaşam
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
İstanbul'da elektrikli scooterlara hız sınırı düzenlemesi!
İstanbul'da elektrikli scooterlara hız sınırı düzenlemesi! Üst üste yaşanan kazalarla gündeme gelen paylaşımlı elektrikli scooterlara ilişkin düzenleme yapıldı. UKOME’de alınan kararla paylaşımlı elektrikli scooterların hız limiti saatte 25 kilometreden 20 kilometreye düşürüldü.
1.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Scooter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scooter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.