Savcı Kiraz

Savcı Kiraz

Son dakika savcı Kiraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savcı Kiraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savcı Kiraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savcı Kiraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savcı kiraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 savcı kiraz haberi bulunmuştur. Tüm savcı kiraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valisi Yerlikaya, Şehit Savcı Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı
İstanbul Valisi Yerlikaya, Şehit Savcı Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Şehit İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesi ile iftar yaptı.
13.04.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var
Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütlerine desteğini gizlemeyen bir Amerika ve Avrupa var Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin en yakın şahidinin Türk milleti olduğunu belirterek "Avrupa'nın ve uluslararası bazı kuruluşların Türkiye'ye dönük iftiraları bizim hakikatimizi değiştirmez" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl önce terör örgütü DHKP-C üyelerince adliyedeki odasında şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anne ve babasını kabul etti.
8.04.2021 Siyaset
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme!
Makam odasında şehit edilen Savcı Kiraz davasıyla ilgili flaş gelişme! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin davada sanıklara verilen hapis cezalarını onadı.
3.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevi başında şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı.
31.03.2020 Siyaset
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi davasında önemli gelişme
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi davasında önemli gelişme İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi (istinaf), İstanbul Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 31 Mart 2015'te makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin davada, ilk derece mahkemesince sanıklara verilen hapis cezalarını hukuka uygun buldu.
22.11.2019 Gündem
Şehit Savcı Selim Kiraz davasında karar
Şehit Savcı Selim Kiraz davasında karar İstanbul Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin 4'ü tutuklu 9'u firari 14 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklar Mustafa Koçak ve Murat Canım, "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
11.07.2019 Gündem
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin davada istenen cezalar belli oldu
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin davada istenen cezalar belli oldu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin davada 2 sanığın ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi. Davada firari 9 sanığın dosyasının ayrılması, 3 sanığın da 15'er yıla kadar hapsi istendi.
22.05.2019 Gündem
Terzi çıraklığından cumhuriyet savcılığına bir şehidin hikayesi
Terzi çıraklığından cumhuriyet savcılığına bir şehidin hikayesi Görev yaptığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın hayatı, belgesele konu oldu.
29.03.2019 Gündem
Şehit Savcı Kiraz davasında 9 sanık için kırmızı bülten
Şehit Savcı Kiraz davasında 9 sanık için kırmızı bülten İstanbul Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin 4'ü tutuklu, 9'u firari 14 sanığın yargılandığı davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
22.11.2018 Gündem
Kanlı eylemler önlendi
Kanlı eylemler önlendi DHKP/C’nin savcı Kiraz’ı şehit ettikten sonra emniyete ve TÜSİAD’a yönelik eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Eylemler sanıkların yakalanmasıyla engellendi
16.08.2018 Gündem
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi!
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi! Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi.
29.06.2018 Gündem
Savcı Kiraz’ın iddianamesi tamamlandı
Savcı Kiraz’ın iddianamesi tamamlandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca, 31 Mayıs 2015’te İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın makamında şehit edilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.
13.06.2018 Gündem
Şehit Savcı Kiraz soruşturması tamamlandı
Şehit Savcı Kiraz soruşturması tamamlandı DHKP-C'li teröristlerce rehin alınarak şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı.
13.06.2018 Gündem
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan M.Ö, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
12.02.2018 Gündem
Şehit savcı Kiraz cinayetinde 2 şüpheli tutuklandı
Şehit savcı Kiraz cinayetinde 2 şüpheli tutuklandı İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı makamında şehit eden teröristlere yardım ettikleri öne sürülen iki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Şehit Savcı Kiraz soruşturmasında flaş gelişme
Şehit Savcı Kiraz soruşturmasında flaş gelişme İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın makamında şehit edilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, teröristlere yardım ettikleri öne sürülen 2 şüpheli, savcılıkça tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Savcı suikastını o avukatlar biliyordu’
‘Savcı suikastını o avukatlar biliyordu’ Halkın Hukuk Bürosu adı altında DHKP-C terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla tutuklanan 14 avukatla ilgili gizli tanıktan şok suçlamalar geldi
29.09.2021 Gündem
Savcı Kiraz'ın katili bakın kim çıktı!
Savcı Kiraz'ın katili bakın kim çıktı! Savcı Mehmet Kiraz’ı şehit eden DHKP-C’li terörist Şafak Yayla ile firari FETÖ’cü Ahmet Sait Yayla’nın kuzen oldukları öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
O polis için müebbet istendi
O polis için müebbet istendi Başına biber gazı fişeği isabet etmesi sonucu 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan soruşturması 3,5 yıl sonra tamamlandı. Savcılık, o polis için müebbet istedi.
29.09.2021 Gündem
Berkin Elvan soruşturması tamamlandı!
Berkin Elvan soruşturması tamamlandı! Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. 1 polis hakkında dava açıldı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü Yayla, Savcı Kiraz'ın katilinin kuzeni çıktı!
FETÖ'cü Yayla, Savcı Kiraz'ın katilinin kuzeni çıktı! ABD Temsilciler meclisinde konuşturulan FETÖ’cü Ahmet Sait Yayla’nın kuzeninin Çağlayan adliyesinde katledilen Savcı Kiraz’ın katili olduğu ortaya çıktı. Terörist kuzenin abisi de lav silahlı AK Parti saldırısının faili…
29.09.2021 Gündem
Şehit Savcı adliyede anıldı
Şehit Savcı adliyede anıldı İstanbul Adalet Sarayı’ndaki makam odasında geçen yıl DHKP-C üyeleri tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için anma töreni düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
Merkez komiteye kırmızı bülten
Merkez komiteye kırmızı bülten Savcı Kiraz’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada DHKP-C’nin yurt dışındaki 9 yöneticisi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Teröristler için kırmızı bülten de çıkarılacak
29.09.2021 Gündem
5 el silah sesinden sonra polis giriyor!
5 el silah sesinden sonra polis giriyor! Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ın İstanbul Adalet Sarayı’nda 2 terörist tarafından rehin alınması üzerine düzenlenen operasyonun görüntüleri ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savcı Kiraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savcı kiraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.