Satürn

Satürn

Son dakika satürn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satürn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satürn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satürn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satürn gelişmeleri de dahil olmak üzere 359 satürn haberi bulunmuştur. Tüm satürn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkisi 10 gün sürecek, bayram sonrasına dikkat! Astrolog Aygül Aydın: 3 burcu büyük değişim bekliyor, 2 burç hayal kırıklıklarını geride bırakıyor
Etkisi 10 gün sürecek, bayram sonrasına dikkat! Astrolog Aygül Aydın: 3 burcu büyük değişim bekliyor, 2 burç hayal kırıklıklarını geride bırakıyor Satürn ve Mars'ın Balık burcunda kavuşumu, içsel keşif ve ruhsal gelişim için önemli bir zamanı işaret ediyor, etkisi 10 gün sürecek. Astrolog Aygül Aydın, “Bu dönemde, eski düşünce kalıplarını bırakarak yeni ve olumlu değişimlere yer açma fırsatı bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve sanatsal ifadelerinizi daha fazla ortaya koymak için teşvik edilebilirsiniz. Rüyalarınız ve içgüdüleriniz rehberiniz olabilir.” Diyerek bu kavuşumun, korkularınızla yüzleşmek ve içsel arzularınızı takip etmek için bir fırsat sunduğunu söyledi ve bu dönemin kişisel dönüşümün için başlangıcı olarak kabul edilmesini önerdi.
11.04.2024 Astroloji
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var!
Güneş Tutulmasında 3 burç balya balya paraya kavuşuyor! Astrolog Dinçer Güner: 5 burç için reddedilmeyecek teklif var! Hafta boyunca Mars ve Satürn'ün birlikte hareket edeceğini söyleyen Astrolog Dinçer Güner, 8 Nisan Güneş Tutulması'nın burçlara etkilerini yorumladı. Terapi gibi geçecek 8 - 14 Nisan haftasında şansın kapısını çalacağı burçları da açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
7.04.2024 Astroloji
Ve 3 burç için şov Mart'ta başlıyor: Astrolog Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren tek bir müjde verdi!
Ve 3 burç için şov Mart'ta başlıyor: Astrolog Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren tek bir müjde verdi! Hayatımıza çeki düzen vermenin zamanının geldiğini belirten Astrolog Dinçer Güner, Güneş ve Satürn'ün birlikte hareket edeceği zaman diliminin 3 gün etkisi olacağını belirtti. 3 burç için şovun Mart ayında başlayacağını dile getiren Dinçer Güner 12 burcu ilgilendiren müjdeyi de verdi.
29.02.2024 Astroloji
3 burç aileye resti çekiyor! 29 Şubat Güneş Satürn Kavuşumu: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı!
3 burç aileye resti çekiyor! 29 Şubat Güneş Satürn Kavuşumu: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı! 29 Şubat'ta Güneş Satürn kavuşumu olacak. Astolog Aygül Aydın, haftalık burç yorumlarını paylaştı. İçsel olarak büyük yıkımların gelişeceği yeni haftada, güçlü ve zayıf yönlerinizi ortaya koymaya çalışın. İşte Aygül Aydın'dan 26 Şubat - 3 Mart haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
26.02.2024 Astroloji
Satürn balık burcuna girdi! ‘2 sene güvenlik açısından zor bir dönem, herkes ruhunu kaybetti!’
Satürn balık burcuna girdi! ‘2 sene güvenlik açısından zor bir dönem, herkes ruhunu kaybetti!’ Aygül Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde artan şiddet olaylarına dikkat çekerek “Dünya güvenlik açısından daha zorlanacak.” yorumunu yaptı. Öte yandan şubat ayı için yaptığı burç yorumlarında 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişini hatırlattı ve bu geçisin 12 burca nasıl yansıyacağını tek tek açıkladı.
3.02.2024 Astroloji
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Joe Biden kaybedecek, Putin'e suikast var! Satürn ile Mars kavuşuyor, ikinci salgın kapıda! Astrologlar 2024 sürprizini açıkladı!
Joe Biden kaybedecek, Putin'e suikast var! Satürn ile Mars kavuşuyor, ikinci salgın kapıda! Astrologlar 2024 sürprizini açıkladı! Hande Kazanova ve Aygül Aydın, Plüton'un Kova'ya geçişi ve Satürn ile Mars'ın kavuşumunu yorumladı. Önümüzdeki 20 yılı değiştirecek gelişmelerin 2024 yılında yaşanacağını belirterek, dünya siyaserini kökünden değiştirecek olayları açıkladı. İkinci salgın riskine değinen iki astrolog, Amerikan başkanı Joe Biden'in seçime girmeyebileceğini, Putin'in ise ihanetle sınanacağını söyledi.
3.01.2024 Astroloji
Astrolog Aygül Aydın yorumladı! Balık burçları ‘Hayatın seçim zamanı geldi’ Satürn şova başlıyor, 25 Mayıs’a dikkat!
Astrolog Aygül Aydın yorumladı! Balık burçları ‘Hayatın seçim zamanı geldi’ Satürn şova başlıyor, 25 Mayıs’a dikkat! Astrolog Aygül Aydın, 2024'te Balık burcunu bekleyen değişim ve dönüşümleri ayrıntılı bir şekilde analiz etti. Yeni yılda Balık burcunu etkileyecek gökyüzü olaylarını detaylı bir biçimde değerlendiren Aydın, bu olayların Balık burcu üzerinde potansiyel etkilerini ve muhtemel sonuçlarını uzun uzun anlattı. Ayrıca, Aydın, Balık burcu için bu dönemde alınması gereken kararlar noktasında önerilerde bulunarak, olumlu değişikliklere odaklanma konusunda öneriler sundu.
29.12.2023 Astroloji
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak?
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak? TikTok platformunda hızla yayılan bir videoya göre, dünyaca ünlü bir astrolog olduğu iddia edilen bir kişi, 22 Eylül'de yaşanacaklara dikkat çekti. Peki, 22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ses mi duyulacak?
21.09.2023 Gündem
James Webb Uzay Teleskobu dört dev gezegenini görüntüledi
James Webb Uzay Teleskobu dört dev gezegenini görüntüledi James Webb Uzay Teleskobu (JWST) son olarak Satürn'ün de katılımıyla nihayet Güneş sistemimizin dört dev gezegenini de görüntüledi.
7.07.2023 Bilim ve Teknoloji
İlginç keşif: Ay'ın 20 katı büyüklüğünde su bulutu taşkını!
İlginç keşif: Ay'ın 20 katı büyüklüğünde su bulutu taşkını! James Webb Uzay Teleskobu (JWST), Satürn'ün uydusu Enceladus'un güney kutbundaki geniş yarıklardan uzaya doğru püsküren yaklaşık 10 bin kilometre uzunluğunda donmuş su birikintisi tespit etti.
4.06.2023 Bilim ve Teknoloji
7 Mart dolunayı deprem yaratır mı? Mart dolunayı ne zaman, 7 Mart dolunayı saat kaçta?
7 Mart dolunayı deprem yaratır mı? Mart dolunayı ne zaman, 7 Mart dolunayı saat kaçta? 7 Mart Dolunayı Başak burcunda gerçekleşecek. 6 Şubat depremini bilmesiyle dikkatleri üzerine çeken deprem bilimci Frank Hoogerbeets gökyüzünü inceleyerek 6-7 Mart'a dair paylaşım yaptı. Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bu olayın büyük bir depreme neden olacağını belirtti. Peki, 7 Mart dolunayı depreme neden olur mu? 7 Mart dolunayı saat kaçta, mart dolunayı ne zaman? İşte 7 Mart dolunayı 2023 deprem iddiası…
7.03.2023 Gündem
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var Yılbaşı akşamı 5'i çıplak gözle, 2'si teleskopla 7 gezegen aynı anda görülebilecek. 7 gezegene, dolunaya çok yakın evresiyle Ay da eşlik edecek. Gezegenlikten çıkartılan Plüton ise 20-30 santim çaplı teleskoplarla izlenebilecek. TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Merkür ve Venüs batı ufku civarında, süreleri kısa. Fakat Jüpiter, Satürn ve Mars, gece yarısı sonrasına kadar rahatlıkla gözlenebilir" dedi.
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Tarihi keşif! NASA duyurdu, Dünya dışında ilk kez karbondioksit bulundu
Tarihi keşif! NASA duyurdu, Dünya dışında ilk kez karbondioksit bulundu James Webb Uzay Teleskobu'ndan (JWST) erken ve heyecan verici bir sonuç bugün açıklandı. Bir ötegezegenin atmosferinde ilk kesin karbondioksit tespit edildi.
26.08.2022 Dünya
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2023’te seçilecek bir Türk vatandaşını bilimsel faaliyetler gerçekleştirmek üzere 10 günlüğüne Uluslararası Uzay İstasyonu’na göndereceklerini belirterek, "Bakalım ülkemizi gururla uluslararası uzay istasyonunda kim temsil edecek, bayrağımızı Uluslararası Uzay İstasyonu’na ilk kim taşıyacak. İnşallah bu sene bitmeden uzaya gidecek ilk vatandaşımızı da kamuoyuyla paylaşmış olacağız” dedi.
18.08.2022 Gündem
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır?
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astroloji pek çok yönüyle bize farklı bakış açıları sunar. Güneş burcu, yükselen burçlar, ay burcu ve hatta belki de gezegensel yerleşimler bunlardan birkaçı. Astrokartografi, gezegenlerin yaşam tarzınıza ve refahınıza dahil etmenin yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ruhunuzu dinlendirecek, kendinizi huzurlu hissedeceğiniz yeni bir yer keşfetmek için burcunuzun özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Peki, Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astrokartografi sembolleri neler? İşte detaylar…
5.09.2022 Astroloji
Uzayda yıllardır var olan 21 Türk ismi
Uzayda yıllardır var olan 21 Türk ismi Uzayın geniş ve sonsuzluğu içerisinde gök bilimciler tarafından araştırmalar sürerken Ay, Mars ve Venüs’te keşfedilen oluşumlara dünyadan verilen isimlerin yanı sıra 21 Türk ismi yazıldı.
5.08.2022 Bilim ve Teknoloji
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran?
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran? 24 Haziran ne olacak, 24 Haziran gezegen dizilimi saat kaçta başlıyor? 21 Haziran ekinoksunu geride bıraktık ve Yengeç burçlarının dönemi ile birlikte yaz mevsimine girdik. 24 Haziran bugün ise gezen dizilimi olacak. Peki, 24 Haziran 2022 ne olacak, Deprem olacak mı 24 Haziran?
24.06.2022 Astroloji
Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana nasıl izlenir?
Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana nasıl izlenir? Nadir görülen gök olaylarından gezegensel hizalanma gökyüzü meraklılarının gündeminde. Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ard arda sıralanması olarak tanımlanan gezegensel hizlanma olayı devam ediyor. Şafak vaktinde görülen bu gökyüzü olayı ilgiyle takip ediliyor. Peki, Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana geldi mi? 24 Haziran gezegenler hizalanıyor mu? Gezegensel hizalanma ne demek? Gezegenler yan yana nasıl izlenir? İşte detaylar…
24.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri!
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri! İkizleriniz için mükemmel isimleri seçmek, tek bir bebeğe isim seçmek gibi değildir. İkizlerinizin isimlerinin birbirine uymasını ve birbirini tamamlamasını isteyebilirsiniz. İsimlerin kafiyeli olmasını, bir teması veya özel bir bağlantısı olmasını veya birbirinden tamamen benzersiz olmasını isteyebilirsiniz. İkiz bebeği olacak çiftler için farklı ve birbiriyle uyumlu ikiz bebek isimlerini derledik. İşte ikiz bebeklere koyulabilecek isimler…
24.05.2022 Yaşam
Kanlı Ay Tutulması ne zaman, nereden görülecek? Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri nelerdir?
Kanlı Ay Tutulması ne zaman, nereden görülecek? Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri nelerdir? 2022 yılının ilk Ay Tutulması gerçekleşecek. Gökyüzü meraklıları bu nadir gök olayıyla ilgili detayları merak ediyor. Peki, Kanlı Ay Tutulması ne zaman, nereden görülecek? Kanlı Ay Tutulması saat kaçta? Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri nelerdir? Kanlı Ay Tutulmasında ne olur? İşte detaylar…
15.05.2022 Gündem
Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak?
Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak? Gökyüzü meraklıları nadir görülen gökyüzü olayı gezegensel hizalanmanın ne zaman izlenebileceğini araştırıyor. Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter tam bir hizada sıralandığı gökyüzü olayı Kuzey Yarımküre'den izlenebilecek. Peki, Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak? İşte detaylar…
20.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Oğlak burcunun yöneticisi olan gezegen, bu burcu pek çok açıdan ciddi anlamda etkiler. Tabii bulunduğu yere ve Zodyak’a bağlı olarak bu durum değişkenlik gösterebilir. Peki oğlak burcu gezegeni nedir? Oğlak burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Oğlak burcuyla ilgili detayları ile derledik.
21.01.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Satürn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satürn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.