Sat Komandoları

Sat Komandoları

Son dakika sat komandoları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sat komandoları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sat komandoları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sat Komandoları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sat komandoları gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 sat komandoları haberi bulunmuştur. Tüm sat komandoları haberleri aşağıda listelenmiştir.
SAT’çının evinden kayıp silahlar çıktı!
SAT’çının evinden kayıp silahlar çıktı! 15 Temmuz darbe girişimine katıldığı tespit edilen SAT komandoları için 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. Sanıklardan Levent Özcan’ın evinde yapılan aramada kayıp silahlar bulundu
29.09.2021 Gündem
Dünya Türkiye'nin bu operasyonunu konuşuyor!
Dünya Türkiye'nin bu operasyonunu konuşuyor! Akdeniz'de 2 Haziran'da Kongo bayraklı "Commander Tide" isimli gemiye SAT komandoları ve polis özel harekât botlarla çıkıp, helikopterden de iple indi. Zulasında piyasa değeri 200 milyon TL olan 1 ton 71 kilogram eroin bulunan gemi 4 Haziran'da Aksaz'a getirildi. Tamamı Türk 9 mürettabat gözaltına alındı. Paketler üzerinde uyuşturucunun menşeinin Afganistan olduğu ve Taliban tarafından üretildiği görüldü.
29.09.2021 Gündem
SAT komandoları yakalandı!
SAT komandoları yakalandı! Edirne'deki FETÖ operasyonunda 3 SAT komandosu yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Emniyet müdürlüğünde yapılan incelemelerde, üzerlerinden kendilerine ait pasaportların yanı sıra 10 bin 993 lira, 39 bin 990 euro ve 7105 dolar ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
SAT’çılara hayalet denizaltı!
SAT’çılara hayalet denizaltı! YTÜ, SAT komandoları için 4 kişilik denizaltı intikal aracı (SDV) üretecek. TSK, proje için elindeki mini İtalyan denizaltısının prototipini üniversiteye hibe etti.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'nün kadınlarına operasyon! Aralarında...
İstanbul'da FETÖ'nün kadınlarına operasyon! Aralarında... Zeytinburnu'nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "kadın yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında, 4 şüpheli gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
SAT’lar darbe tatbikatı yapmış!
SAT’lar darbe tatbikatı yapmış! Hain darbecilerin, ‘Acilen birliklerinize dönün’ mesajının geçildiği sistemi mayıs ayında kurduğu, SAT komandolarına da 12-14 Temmuz’da darbe tatbikatı yaptırıldığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Marmaris'te önceki gün yakalanan 7 askerden 2'si adliyeye sevkedildi
Marmaris'te önceki gün yakalanan 7 askerden 2'si adliyeye sevkedildi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele sadırı düzenleyen ve önceki gün yakalanan 7 darbeci askerden 2'si adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Asıl kahraman şehitlerimiz
Asıl kahraman şehitlerimiz Kardak operasyonunun 20. yıl dönümünde Milliyet’e konuşan SAT timinin komutanı Türkşen, “Yunan bayrağını indirip bayrağımızı başarıyla diktik. 5 arkadaşımız şehit oldu ama Türkiye onları çabuk unuttu” dedi...
29.09.2021 Gündem
Hasdal’da yazılan Kardak anıları!
Hasdal’da yazılan Kardak anıları! Kardak krizi anıları yakında çıkıyor.
29.09.2021 Gündem
Denizcilerden zehir zemberek mektup
Denizcilerden zehir zemberek mektup Hasdal, Silivri ve Maltepe cezaevlerinde tutuklu bulunan denizciler, 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi’nin Yıldönömü ve Deniz Kuvvetleri Günü’nü kutlayan zehir zemberek bir mektuba imza attı...
29.09.2021 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor Otomobil piyasasında ‘Al-Sat’çılara engel olmak için oluşturulan kara liste her geçen gün büyüyor. Firmalar kara listede adı bulunanlara otomobil satılmasını önlemek için harekete geçti.
12.06.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu Türkiye'de son günlerde çok konuşulan Şap hastalığı virüsü olan SAT-2'ye karşı yapılan çalışmaların sonuç verdiğinin altını çizen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlaması kaldırıldığını duyurdu.
26.04.2023 Gündem
Para kazanmanın 8 yolu! Çalışmadan gelir sağlama....
Para kazanmanın 8 yolu! Çalışmadan gelir sağlama.... Para kazanmak için birçok kişi ya ek iş arıyor, ya düşük sermaye ile yeni bir iş kurmak istiyor ya da internet aracılığı ile para kazanmanın yollarını araştırıyor. Çalışmadan para kazanmak da mümkün. Pasif gelir olarak adlandırılan bu durum kişi herhangi bir eylemde bulunmadan gelir sağlamasını ifade ediyor. Pasif gelir nasıl sağlanır? İşte para kazanmak için yapmanız gerekenler....
18.11.2021 Ekonomi
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen...
Kredi kartı, kredi borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen... Günümüz şartlarında bankalara kredi kartı ya da kredi borcu olmayan pek az kişi bulunuyor. Hemen herkes de bu borçlardan kurtulmak istiyor. Ancak özellikle kredi kartı ödemelerinde genellikle sadece asgari ödeme tutarı ödeniyor ve kart kullanılmaya devam ediyor. Durum böyle olunca da borcun tamamen kapanması mümkün olmuyor. Kredi ödemeleri daha tutarlı bir şekilde yapılsa da ödeme güçlüğü başladığı zaman kredi borçları da aksayabiliyor. Banka borçlarının zamanında ödenmemesi faiz olarak vatandaşın cebine yansıyor. Özellikle kredi kartı kullanımında nakit ödeme yapılaması, daha kolay alışveriş yapılmasına neden oluyor. Kredi kartı kullanan herkesin öncelikle ekstresini detaylı bir şekilde incelemesi, hesap kesim ve son ödeme tarihlerini bilmesi, faiz oranları hakkında fikir sahibi olması ve nereye ne kadar ödeme yaptığını takip etmesi gerekiyor. Kredi kartı takibi ile borçların belirlenmesi ve sonrasında izlenecek adımlarla kart borçlarından kurtulmak mümkün. İşte yapmanız gerekenler...
28.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye savunma sanayisinde kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye savunma sanayisinde kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'daki Desan Tersanesi'nde düzenlenen Yeni Deniz Sistemleri Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayisinde kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini söyleyerek, "Hedefimiz İHA, SİHA, TİHA yanında insansız ve otonom deniz araçlarının da dahil olduğu kara, hava ve deniz unsurlarımızın müşterek görev icra edeceği seviyeye ulaşmaktır." dedi.
23.08.2020 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor FETÖ'nün darbe girişiminin ardından geçen üç yılda, yargılaması süren 8 darbe girişimi davasında, Ankara'da bin 404, İstanbul'da 255 olmak üzere toplam 1659 darbe sanığı halen yargılanıyor.
14.07.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış Eski Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık'tan 11 Temmuz'da aldığı emirle harekete geçen SAT'çı eski Binbaşı Hakan Egemen, atış ve tahrip eğitimlerine, sadece darbe girişiminde yer alacak personeli dahil etti.
26.04.2019 Gündem
TSK'dan ince mesaj!
TSK'dan ince mesaj! Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın seçkin birlikleri SAT’lar, milli lojistik gemisi TCG Akar’a helikopterden indirme eğitimi yaptı. Dünya güçlerinin savaş gemileriyle varlık gösterdiği Akdeniz’de gerçekleştirilen eğitimle Deniz Kuvvetleri’nin ana vatandan uzak sularda harekat yapabilme imkan ve kabiliyeti dünyaya gösterildi.
16.09.2018 Gündem
Yunanistan'ın kimlerden cesaret aldığı ortaya çıktı
Yunanistan'ın kimlerden cesaret aldığı ortaya çıktı Afrin harekatını durduramayan ABD ve AB, Türkiye’yi meşgul etmek için Ege’de gerilimi tırmandırıyor. Doğu Akdeniz’deki NATO gemilerinden de cesaret alan Atina, provokasyonlarına bir yenisini ekledi.
17.04.2018 Gündem
22. yılda yine kardak tahriki!
22. yılda yine kardak tahriki! Türkiye ile Yunanistan’ı 1996’da savaşın eşiğine getiren Kardak krizinin 22. yıl dönümünde yine gerilim vardı. Yunan bakan, düşen helikopterde ölen 3 subayı anmak için Ada’ya çıkmak istedi. Türk Donanması izin vermedi
28.01.2018 Gündem
Savcıdan "tuvalet için param yok" diyen vatandaşa: Karını sat
Savcıdan "tuvalet için param yok" diyen vatandaşa: Karını sat Hindistan'da temizliğin önemini anlatmak için halka seslenen bir bölge savcısı,parası olmadığı için evine tuvalet yaptıramadığını söyleyen adama "O halde karını sat" dedi. Savcının cevabı ülkeyi karıştırdı.
28.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davası FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 3'ü firari, 44'ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması yapıldı.
29.09.2021 Gündem
'Darbeci amiral dahil edilmediği kaçış planını deşifre etmiş'
'Darbeci amiral dahil edilmediği kaçış planını deşifre etmiş' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Donanma Komutanlığı'nda yaşanan olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren'in ifadesinde, darbe girişimi başarısız olunca firar ettiklerini, kaldıkları evde yapılan kaçış planına dahil edilmeyince "Burada darbeciler kalıyor, ben de darbecilerden biriyim." diye ihbarda bulunduğunu anlattığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sat Komandoları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sat komandoları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.