Sarraf

Sarraf

Son dakika sarraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 sarraf haberi bulunmuştur. Tüm sarraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi
Erzurum'da 'rahvan at' heyecanı; kadınlardan büyük ilgi Erz'un Yakutiye ilçesinde 2'nci düzenlenen Geleneksel Rahvan Atları Koşusu'nda, renkli anlar yaşandı. Türkiye'nin dört bir yanında getirilen atların yarıştığı koşuya, erkeklerin yanı sıra kadınlar da büyük ilgi gösterdi.
4.09.2022 Yaşam
Altında sahtecilik uyarısı! Kuyumcular isyan etti: Kimse anlamıyor ama...
Altında sahtecilik uyarısı! Kuyumcular isyan etti: Kimse anlamıyor ama... Son dönemde artan hırsızlık ve dolandırıcılık olayları, kuyumcuların ortak sorunu oldu. Kuyumcu esnafı, önceden tek başına dükkanları gezen hırsızların şimdilerde gruplar halinde gezdiğini, dolandırıcıların ise gerçeğini aratmayan kaplama altın ile esnafı kandırmaya çalıştığını söyledi.
2.07.2022 Ekonomi
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan lüks villasını satmak için anlaştığı kişinin hareketlerinden şüphelenen avukat Nuran Özdemir'in ihbarı üzerine, 'dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve 6 yıldır 42 ayrı dosyada araması bulunan Erkan Gürsoy (47), polisin 15 günlük takibiyle yakalandı. Ağına düşürüp evlenme teklifini kabul eden kadınları, düğün hediyesi olarak lüks villa ya da daire alma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.12.2021 Gündem
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi...
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında rekor beklentisi... Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Yatırımcı anbean altın fiyatlarını takip ederken küresel gelişmeleri ve salgındaki son gelişmeler de dikkatle takip ediliyor. 2020 yılında en çok gram altın satıldı ancak 2021'de tahminler altının rekor kıracağı yönünde. Kuyumcular altın fiyatlarında önümüzdeki günleri işaret ederek şaşırtıcı bir tahminde bulundu. Peki, Çeyrek ve gram altın fiyatı bugün ne kadar? Altın fiyatları ne olur, yükselir mi? İşte altın fiyatlarında son durum ve serbest piyasa Kapalıçarşı altın fiyatları...
28.01.2021 Ekonomi
Ebru Gündeş'e güzel haber!
Ebru Gündeş'e güzel haber! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e güzel haber geldi. Beykoz Kanlıca'daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanuna'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan Ebru Gündeş'in beraat kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.
27.01.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kültürle ilgili tartışmalarda maalesef o kültürün taşıyıcısı olan dili ihmal ediyoruz." diyerek "Diline sahip çıkmayan, dilini zenginleştiremeyen milletler, kökleri kuruyan ağaçlar gibi esen rüzgarlar karşısında devrilmeye mahkumdur." ifadelerini kullandı.
20.01.2021 Gündem
Borsa (BİST) ne zaman açılıyor? BİST (Borsa İstanbul) işlem saatleri ve seans bilgileri...
Borsa (BİST) ne zaman açılıyor? BİST (Borsa İstanbul) işlem saatleri ve seans bilgileri... Borsa (BİST) ne zaman açılıyor sorusu Borsa işlemleri ile ilgili işlem yapmak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Borsa İstanbul (BİST) işlem saatlerine göre hareket edecek olan yatırımcılar, alım-satım ve diğer işlemlerini bu saat bilgisine göre sürdürebilecek. Peki, Borsa İstanbul (BİST) ne zaman açılıyor? İşte, piyasaları yakından takip edenler için BİST (Borsa İstanbul) işlem saatleri ve seans bilgileri...
11.08.2020 Ekonomi
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Bakan Varank duyurdu: Başlatıyoruz!
Bakan Varank duyurdu: Başlatıyoruz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önemli açıklamalarda bulunarak, "Ulusal Lider Araştırmacılar Programı'nı başlatıyoruz. Bu programın çağrısına ocak ayında çıkacağız." dedi.
30.12.2019 Bilim ve Teknoloji
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı
22 Kasım Cuma İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri! BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintisi programı BEDAŞ, İstanbul’da yaşanacak planlı elektrik kesinti listesini yayımladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisine göre İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte 22 Kasım Cum İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintileri listesi…
22.11.2019 Yaşam
O şüpheli sevgilisi ile yakalandı! 30 kilogram...
O şüpheli sevgilisi ile yakalandı! 30 kilogram... Konya ve İstanbul'daki sarraf ve kuyumculardan, sattıktan sonra geri ödeme vaadiyle aldığı yaklaşık 30 kilogram altınla kayıplara karıştığı ileri sürülen şüpheli ile kız arkadaşı İstanbul'da yakalandı.
28.07.2019 Yaşam
50 kilo altınla kayıplara karıştı
50 kilo altınla kayıplara karıştı Konya’da uzun yıllar kuyumculuk yapan bir kişi, ucuz altın satış günü iddiasıyla başlattığı kampanyada altın toptancısı firmalarından ve vatandaşlardan topladığı yaklaşık 50 kilo altın ile kayıplara karıştı. Topladığı altınlarla kayıplara karışan kişinin iş yerine gelerek 10 saniye içerisinde iki bavul altın ile çıktığı anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.07.2019 Gündem
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı!
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı! ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Hakan Atilla'yı havalimanında ailesi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Atilla ile telefonda görüştü.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.
24.07.2019 Gündem
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor!
Türkmendağı'ndan dumanlar yükseliyor! Suriye'de Esad rejiminin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na yönelik başlattığı topçu saldırısı nedeniyle ormanlık alanda yangın çıktı. Yükselen dumanlar, sınırın Türkiye tarafındaki Hatay'ın Yayladağı ilçesinden görüldü.
9.07.2019 Dünya
Rıza Sarraf'ın "yalı" davası
Rıza Sarraf'ın "yalı" davası Beykoz Kanlıca'daki yalısında,Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.Mahkeme,sanık Sarraf'ın yurt dışındaki adresinin araştırılması amacıyla bakanlık ve konsolosluğa yazı yazılmasına karar verdi.
29.04.2019 Magazin
Rıza Sarraf'ın köşkündeki tadilat davasında flaş gelişme!
Rıza Sarraf'ın köşkündeki tadilat davasında flaş gelişme! Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han hakkında açılan davalarda mahkeme, Sarraf'ın nüfusa kayıtlı eşi Ebru Gündeş'ten anahtar istenmesine karar verdi.
19.03.2019 Magazin
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı!
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı! Beykoz Kanlıca'daki yalısı yüzünden mahkemelik olan şarkıcı Ebru Gündeş'in davasında mahkeme kararını verdi.
11.03.2019 Magazin
Av tüfeğiyle oynarken esnafı vurdu!
Av tüfeğiyle oynarken esnafı vurdu! Kütahya'da çay ocağı işleten Rıdvan Nazlı (36), elinde namlusu kısaltılmış av tüfeğiyle oynarken kazayla tetiğe dokununca, silahtan çıkan saçmaların ensesine isabet ettiği Hakkı Gültekin (74) ağır yaralandı. Şüpheli Nazlı polis tarafından gözaltına alındı.
2.03.2019 Yaşam
Ebru Gündeş'in başı borçlarla belada!
Ebru Gündeş'in başı borçlarla belada! Amerika'da tutuklandıktan sonra itirafçı olup tanık konumuna geçerek serbest kalan Rıza Sarraf'la evli olan Ebru Gündeş'in başı eşinden kalan borçlarla belada. Sarraf'ın sahibi olduğu Büyükçekmece'deki lüks sitede bulunan 47 gayrimenkulün toplam 25 bin TL aidat borcu nedeniyle Gündeş'e haciz ihbarnamesi gönderildi.
30.01.2019 Magazin
Ebru Gündeş'e haciz şoku! Sarraf'ın borçları...
Ebru Gündeş'e haciz şoku! Sarraf'ın borçları... ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden 'itirafçı' olup çıkan ve New York'ta lüks içinde yaşayan Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in başına dert oldu.
28.01.2019 Gündem
Tespihler araba fiyatına satılıyor
Tespihler araba fiyatına satılıyor Aksaray’da yeni açılan bir tespih evinde satışa sunulan tespihlerin fiyatı 2 bin lira ile 50 bin lira arasında satışa sunuluyor. Araba fiyatına satılan tespihler altın ve dolardan daha fazla getiri getirdiği için yatırım aracı olarak da kullanılıyor.
14.01.2019 Ekonomi
İran büyükelçisinin şoförünün 30 yıl tuttuğu notlar ortaya çıktı
İran büyükelçisinin şoförünün 30 yıl tuttuğu notlar ortaya çıktı Bursalı antikacının eline geçen İran başkonsolosluğu şoförünün notları, Türkiye’nin ve İran’ın kritik dönemlerine ışık tutuyor. Ortaya çıkan notlarda 1968-1994 yılı arasında İran büyükelçiliğinde yaşananların yer aldığı ortaya çıktı.
29.12.2018 Gündem
Duruşmaya gelmeyen Ebru Gündeş son kez uyarıldı
Duruşmaya gelmeyen Ebru Gündeş son kez uyarıldı Kanlıca'daki yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, duruşmaya katılmayan sanık Gökdemir hakkında zorla getirme kararı çıkardı.
12.12.2018 Magazin
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik ABD Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada ise; “Türkiye’nin istediği kişilerin listesini ABD’ye verdik. 84 kişiden oluşan bu listeyi Trump’a iletilmek üzere verdik” dedi.
21.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.