Sarkisyan

Sarkisyan

Son dakika sarkisyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarkisyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarkisyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarkisyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarkisyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 sarkisyan haberi bulunmuştur. Tüm sarkisyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşılaştı. Ay-yıldızlılar, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
25.03.2023 Futbol
Ermenistan'da son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan istifa etti
Ermenistan'da son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan istifa etti Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan istifa etti.
23.01.2022 Dünya
Ermenistan'daki seçimleri Paşinyan oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı
Ermenistan'daki seçimleri Paşinyan oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı Ermenistan’da yapılan erken parlamento seçimini, resmi olmayan ilk sonuçlara göre Nikol Paşinyan’ın partisi, oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı.
21.06.2021 Dünya
Ermenistan'da kritik gelişme! Paşinyan tarihi açıkladı
Ermenistan'da kritik gelişme! Paşinyan tarihi açıkladı Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, 20 Haziran’da erken parlamento seçimlerine gidileceğini açıkladı.
18.03.2021 Dünya
Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan hastaneye kaldırıldı
Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan hastaneye kaldırıldı Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan'ın kalp yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.
12.03.2021 Dünya
Paşinyan'dan flaş hamle! Ermenistan'da yer yerinden oynarken...
Paşinyan'dan flaş hamle! Ermenistan'da yer yerinden oynarken... Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ordunun kendisine yönelik istifa çağrısının ardından "ülkenin demokratik ve anayasal sistemini savunmak için" miting çağrısı yaptı. Paşinyan, Erivan'da düzenlenecek mitinge olabildiğince çok insanın katılmasını umduğunu söyledi.
28.02.2021 Dünya
Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a şok! Veto edildi...
Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a şok! Veto edildi... Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Başbakan Paşinyan'ın Genelkurmay Başkanı'nın görevden alınması kararını veto etti.
27.02.2021 Dünya
TBMM Başkanı Şentop: Mücadelemizi sürdüreceğiz
TBMM Başkanı Şentop: Mücadelemizi sürdüreceğiz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hocalı Katliamı'na ilişkin, "Bu vahşeti meşrulaştırmaya çalışan eli kanlı katiller, hukuk ve tarih önünde hesap verene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.
25.02.2021 Siyaset
2020'ye damga vuran 10 bilimsel buluş belli oldu
2020'ye damga vuran 10 bilimsel buluş belli oldu BioNTech tarafından üretilen Kovid-19 aşısı, dünyada kullanıma giren ilk m-RNA tabanlı aşı olarak tarihe geçti.
7.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Ermenistan'da 3 günlük yas ilan edildi
Ermenistan'da 3 günlük yas ilan edildi İstifa ettiği haberlerini yalanlayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ülkesinde 3 günlük yas ilan edildiğini duyurdu.
14.12.2020 Dünya
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının  maddi karşılığı 4,8 milyar dolar
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının maddi karşılığı 4,8 milyar dolar Ermenistan, yaklaşık 30 yıldır işgal ettiği toprakları terk etmemek için Azerbaycan ile girdiği savaştan, 4,8 milyar dolarlık silahının imha edilmesiyle çıktı.
5.12.2020 Dünya
Ermenistan Cumhurbaşkanı hükümetin istifa etmesini istedi!
Ermenistan Cumhurbaşkanı hükümetin istifa etmesini istedi! Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, hükümetin istifa etmesi ve geçici teknokrat bir hükümet ile en geç bir yıl içinde ülkede yeni seçimlere gidilmesi gerektiğini söyledi.
29.11.2020 Dünya
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uşağını düşürdü Azerbaycan, gelen son dakika haberine göre Ermenistan'a ait 2 Su-25 savaş uçağını düşürdü. Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın 1. Ordu komutan yardımcısı Albay Artur Sarkisyan ve 18. Motorlu Tüfek Tümeni muhabere şefi Binbaşı Aram Gazaryan'ın öldürüldüğü duyuruldu.
29.10.2020 Dünya
NATO'da Türkiye-Yunanistan mekanizmasına güçlü destek
NATO'da Türkiye-Yunanistan mekanizmasına güçlü destek NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de çatışmayı önlemek için kurulan mekanizmaya NATO ülkelerinin güçlü destek verdiğini bildirdi.
22.10.2020 Dünya
NATO'dan flaş Ermenistan açıklaması
NATO'dan flaş Ermenistan açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO'nun Dağlık Karabağ'daki çatışmanın tarafı olmadığını Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan'a hatırlattığını bildirdi.
21.10.2020 Dünya
Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Kryamyan görevden  alındı
Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Kryamyan görevden alındı Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Argişti Kryamyan, Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan tarafından imzalanan kararnameyle görevden alındı.
8.10.2020 Dünya
Ermenistan yine sivilleri vurdu: Ölü ve yaralılar var
Ermenistan yine sivilleri vurdu: Ölü ve yaralılar var Ermenistan sınırından atılan 2 füze, Azerbaycan'ın Berde kentinde bir eve düştü. Saldırıda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
8.10.2020 Dünya
Ermenistan'da Nikol Paşinyan yeniden başbakan
Ermenistan'da Nikol Paşinyan yeniden başbakan Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Paşinyan'ı resmen başbakan atayan kararnameyi imzaladı
14.01.2019 Dünya
Ermenistan'da kazanan isim belli oldu
Ermenistan'da kazanan isim belli oldu Ermenistan'da düzenlenen erken milletvekili seçiminin galibi, oyların yüzde 70,4'ünü alan Geçici Başbakan Nikol Paşinyan önderliğindeki "Benim Adımım" ittifakı oldu.
10.12.2018 Dünya
Ermenistan halkı erken seçim için sandık başında
Ermenistan halkı erken seçim için sandık başında Ermenistan'da Ülkede protestolar ve siyasi krizlerden sonra halk erken seçim için sandık başında. Yapılan seçimi Nikol Paşinyan öncülüğündeki ittifakın kazanacağı tahmin ediliyor.
9.12.2018 Dünya
Ermenistan 2 golle kazandı
Ermenistan 2 golle kazandı UEFA Uluslar Ligi'nde Ermenistan, konuk ettiği Lihtenştayn'ı 2-1 mağlup etti.
6.09.2018 Futbol
Ermenistan'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması
Ermenistan'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması Ermenistan'da, lideri olduğu protestolar sonucunda mayısta parlamento tarafından başbakan seçilen Nikol Paşinyan, NATO zirvesi için gittiği Brüksel'de Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tanıştığını anlattı.
13.07.2018 Dünya
Ermenistan'da göstericiler, belediye binasını bastı
Ermenistan'da göstericiler, belediye binasını bastı Erivan Belediye Başkanı Taron Margaryan'ın istifasını isteyen göstericiler, belediye binasını bastı.
16.05.2018 Dünya
Son dakika... Ermenistan'da Paşinyan başbakan seçildi
Son dakika... Ermenistan'da Paşinyan başbakan seçildi Ermenistan'da muhalefet lideri Paşinyan başbakan seçildi. Nikol Paşinyan'ın başbakan seçilmesi ülkede sevinç gösterileriyle karşılandı.
8.05.2018 Dünya
Muhalefet ablukası
Muhalefet ablukası Ermenistan’da muhalifler, liderleri Nikol Paşinyan’ın parlamentodaki oylamada başbakan seçilememesi üzerine protesto gösterilerine yeniden başladı. Göstericiler başkent Erivan’da kara ve hava ulaşımını durma noktasına getirdi
2.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarkisyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarkisyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.