Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Son dakika Sarah Jessica Parker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarah Jessica Parker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarah Jessica Parker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarah Jessica Parker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarah jessica parker gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 sarah jessica parker haberi bulunmuştur. Tüm sarah jessica parker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi!
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi! "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.
1.02.2022 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden 'Sex and the City' de 'Stanford Blatch' karakterine hayat veren Willie Garson, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Garson'ın oğlu Nathen sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2021 Magazin
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Ünlü modacı Alber Elbaz koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Dünyaca ünlü modacı Alber Elbaz, 59 yaşında hayatını kaybetti. Elbaz'ın ölüm nedeninin Kovid-19 olduğu açıklandı.
26.04.2021 Dünya
Amine Gülşe'nin gelinliği olay oldu!
Amine Gülşe'nin gelinliği olay oldu! Futbolcu Mesut Özil’le haziran ayında Londra’da evlenecek olan Amine Gülşe, gelinliği için hayranı olduğu Lübnanlı tasarımcıya sipariş verdi. İngiliz basınına göre; özel tasarım gelinlik, Özil’e 100 bin dolara (yaklaşık 520 bin lira) mal olacak
4.02.2019 Magazin
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar'
'Öpüşseler bile aslında birbirlerini gırtlaklamak istiyorlar' 'Yasak Elma'nın başrol oyuncuları Şevval Sam ve Talat Bulut'ın birbirlerine duydukları öfke ve nefret, oynadıkları dizinin önüne geçti.
14.11.2018 Magazin
Türkiye’den Hadise seçildi
Türkiye’den Hadise seçildi İtalyan iç giyim markası Intimissimi’nin her yıl düzenlediği Intimissimi Show’da Hadise, Sarah Jessica Parker ile aynı kırmızı halıda yürüyecek.
30.08.2018 Magazin
Heykel gibi
Heykel gibi Burcu Esmersoy ile Öykü Serter, ünlü iç giyim markası Intimissimi’nin New York 5. Cadde’deki mağazasında düzenlenen partiye katıldı.
19.10.2017 Magazin
Sarah Jessica Parker kısa film çekti!
Sarah Jessica Parker kısa film çekti! 'Sex and the City' dizisiyle ünü dünyaya yayılan Sarah Jessica Parker, New York'ta cep telefonuyla video çekerken görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Anne-kızı oynayacaklar
Anne-kızı oynayacaklar Altın Küreli oyuncu Sarah Jessica Parker ve Emmy adayı oyuncu Jacqueline Bisset yeni romantik dram filmi ‘Best Day of My Life’ta bir araya gelmeye hazırlanıyor.
25.07.2017 Magazin
Topuklu ayakkabıyla top sektirdi
Topuklu ayakkabıyla top sektirdi Hollywood’un ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker, başrolde yer aldığı ‘Divorce’ dizisinin New York’taki setinde görüntülendi.
12.06.2017 Magazin
Sarah Jessica Parker pijamayla sokakta!
Sarah Jessica Parker pijamayla sokakta! Oyuncu Sarah Jessica Parker, başrolünü oynadığı 'Divorce' dizisinin ikinci sezonu için kolları sıvadı.
13.04.2017 Magazin
Sokak ortasında romantizm
Sokak ortasında romantizm Sarah Jessica Parker, önceki gün New York City’de rol aldığı Divorce dizisinin setinde görüntülendi.
7.04.2017 Magazin
Sarah Jessica Parker asansörde kaldı!
Sarah Jessica Parker asansörde kaldı! Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, otel asansöründe dakikalarca mahsur kaldı, kurtarılma anını sosyal medya hesabında paylaştı
6.01.2017 Magazin
Sarah Jessica Parker'ın 11 dakikalık kabusu!
Sarah Jessica Parker'ın 11 dakikalık kabusu! ABD'li oyuncu Sarah Jessica Parker, New York'ta bir otelin asansöründe mahsur kaldı.
4.01.2017 Magazin
Yeni film müjdesi
Yeni film müjdesi Şimdilerde ‘Divorce’ adında yeni bir komedi dizisiyle ekrana dönen Sarah Jessica Parker, ‘Sex and the City’nin yeni filmini çekebileceklerini müjdeledi...
4.10.2016 Magazin
Organik gün
Organik gün ‘Sex and the City’ isimli dizi ile ünlenen Sarah Jessica Parker ve eşi Matthew Broderick The Hamptons’da yer alan bir bahçede sebze ve meyve toplarken objektiflere yansıdı...
20.08.2016 Magazin
Ayakkabılarına kavuştu
Ayakkabılarına kavuştu Büyük bir üne kavuştuğu ‘Sex and the City’ dizisinde ayakkabı tutkunu bir köşe yazarını canlandıran Sarah Jessica Parker, New York City’deki bir ayakkabı mağazasının açılışına katıldı...
16.03.2016 Magazin
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem Tüm dünyada medikal estetik uygulamaları içinde en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alan Thermaperfect, Happily Ever After’da tanıtıldı...
10.12.2015 Magazin
Anma töreni düzenlendi
Anma töreni düzenlendi 83 yaşında hayatını kaybeden, Amerika eğlence dünyasının ‘Dört Büyükler’ diye adlandırılan ödüllerin hepsini kazanan ABD’li sinema, tiyatro ve televizyon yönetmenlerinden Mike Nichols’a 1...
9.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarah Jessica Parker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarah jessica parker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.