Saraçhane

Saraçhane

Son dakika saraçhane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saraçhane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saraçhane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saraçhane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saraçhane gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 saraçhane haberi bulunmuştur. Tüm saraçhane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı! İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahalesi!
Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahalesi! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Saraçhane Meydanı'nda toplanan sendilka ve meslek örgütü üyesi gruplar meydandan Bozdoğan Kemeri'ne yürüyüşe geçti. Bozdoğan Kemeri'nde güvenlik önlemi alan ve yolu bariyerlerle kapatan polis ekipleriyle sendika ve meslek örgütleri arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, ellerindeki bayraklarla slogan atarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba müdahale etti. Polis ekipleriyle grup üyeleri arasında arbede yaşandı.
1.05.2024 Vatan TV
Bozdoğan Kemeri'ni (Valens Su Kemeri) kim (hangi imparator) yapmıştır? İstanbul Fatih'teki Bozdoğan Kemeri kaç yılında yapılmıştır?
Bozdoğan Kemeri'ni (Valens Su Kemeri) kim (hangi imparator) yapmıştır? İstanbul Fatih'teki Bozdoğan Kemeri kaç yılında yapılmıştır? İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan Bozdoğan Kemeri diğer adıyla Valens Su Kemeri hakkında bilgiler araştırılıyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda gündem olan Saraçhane'deki Bozdoğan Kemeri'nin kim tarafından ne zaman yaptırıldığı merak konusu olmuştur. 4. yüzyılda yapımına başlanan Bozdoğan Kemeri'ni hangi imparator yaptırmıştır?
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi
Devlet Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı seçildi MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Akşener, "Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Ve bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. N'aptım boyumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım, millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler" ifadelerini kullandı.
19.12.2023 Gündem
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘  İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam!
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘 İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü oturumu İBB Saraçhane binasında gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nde Temmuz ayında İSPARK ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapılmıştı. Peki, İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İşte 2023 aylık - günlük - saatlik İSPARK ücretleri…
12.10.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İBB iştirak şirketi İSPARK'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 18'e ulaşan zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İSPARK'ın yeni ücret tarifesi, 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.
13.07.2023 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Gözler kurultay sürecine çevrilmişken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
30.06.2023 Gündem
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde tarihi keşif! Saraçhane Arkeoloji Parkı'nda 1700 yıllık "Pan heykeli" bulundu
İstanbul'un göbeğinde tarihi keşif! Saraçhane Arkeoloji Parkı'nda 1700 yıllık "Pan heykeli" bulundu İBB Saraçhane ana binasının karşısındaki Saraçhane Arkeoloji Parkı'nda yapılan kazılarda Pan heykeli parçası bulundu. Roma Dönemine ait olduğu düşünülen ve 1700 yıllık olduğu değerlendirilen heykel, Arkeoloji Müzeler Müdürlüğü deposuna kaldırıldı.
1.06.2023 Gündem
İstanbul'da bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu
İstanbul'da bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Saraçhane'de bulunan binasının karşısında yer alan, 500 yıllık Polieuktos Kilisesi'nin kalıntılarında yürüttüğü kazıda toprak altından bin 500 yıllık yeraltı dehlizi bulundu. Ortaya çıkarılan dehliz hakkında bilgi veren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, "İstanbul'da deprem hafızasını görmek istediğiniz zaman bu yapı tam bir örnek. Deprem alanında uzmanlaşan inşaat mühendislerimiz ve bilimsel danışmanlarımız var. Çalışma sonucunda buradaki bütün deprem hafızasına ilişkin raporumuzu dünyaya ve kamuoyuna paylaşacağız" dedi.
10.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir
Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması: Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün 'yeter' diyecektir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz." diyerek, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'yeter' diyecektir." dedi.
18.01.2023 Gündem
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlar
Kış mevsiminin atomu! Bardak bardak içiyorlar Kahramanmaraş’ın tarihi mekanlarından olan Saraçhane Çarşısı’nda 36 yıldır çayhane işleten Çaycı Recep’in ‘atom’u kış aylarının vazgeçilmez içeceği olmuş durumda.
5.01.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Saraçhane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saraçhane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.