Sara Sampaio

Sara Sampaio

Son dakika Sara Sampaio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sara Sampaio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sara Sampaio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sara Sampaio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sara sampaio gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 sara sampaio haberi bulunmuştur. Tüm sara sampaio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü manken arkadaşının poposunu öptü! Olay yaratan fotoğraf...
Ünlü manken arkadaşının poposunu öptü! Olay yaratan fotoğraf... 31 yaşındaki ABD'li Victoria's Secret mankeni Jasmine Tookes, yeni yaşını bir partiyle kutladı. Ünlü mankenin doğum günü partisine arkadaşının poposunu öpmesi damga vurdu.
1.02.2022 Magazin
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?'
'Kıvanç Tatlıtuğ eşini aldattı mı?' Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, 2013 yılında bir reklam çekiminde tanıştığı model Sara Sampaio ile yurt dışında bir otelde buluştuğu, otele ayrı ayrı giren ikilinin sonra aynı odada buluştuğu iddia edilmişti.
18.10.2019 Magazin
Aldatmayı kabul edemem
Aldatmayı kabul edemem Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’i, altı yıl önce oynadığı reklam filmindeki partneri Sara Sampaio ile aldattığı iddialarını yalanladı.
16.10.2019 Magazin
Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?
Sara Sampaio kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizdar’ı reklamda birlikte rol aldığı Sara Sampaio ile aldatıldığı iddialarından sonra Saro Sampaio birçok kişi tarafından merak ediliyor. Haberi görenler Victoria’s Secret meleği Sara Sampaio kimdir? Kaç yaşındadır? Sorularını araştırmaya başladı
14.10.2019 Yaşam
Sara Sampaio'nun tatil keyfi
Sara Sampaio'nun tatil keyfi Victoria's Secret meleklerinden Sara Sampaio (27), Instagram hesabından bikinili tatil pozlarını paylaştı.
17.07.2019 Magazin
“Bana ‘Fara’ deyin”
“Bana ‘Fara’ deyin” Victoria’s Secret’ın yeni dönem meleklerinden Sara Sampaio, sarışın halini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.03.2019 Magazin
Sara Sampaio meydan okudu
Sara Sampaio meydan okudu Sosyal medyada yüzbinlerce kullanıcı, 10 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı ile yakın zaman önce çekilmiş bir karesini yan yana koydu ve diğer kullanıcılara meydan okudu. Portekizli model Sara Sampaio da bu akıma dahil oldu.
16.01.2019 Magazin
Tecavüze uğradığını ağlayarak anlattı
Tecavüze uğradığını ağlayarak anlattı Ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçtiğimiz gün Elle Dergisi'nin düzenlediği Women in Hollywood (Hollywood Kadınları) davetinde duygusal bir konuşma yaptı. 19 yaşında tecavüze uğradığını anlatan Gaga, geceye neden takım elbise ile geldiğini de açıkladı...
17.10.2018 Magazin
Hafif ve cesur!
Hafif ve cesur! Portekizli top model Sara Sampaio, Vogue Meksika’nın haziran sayısına kapak oldu.
24.05.2018 Magazin
Hayallerimin elbisesi
Hayallerimin elbisesi Portekizli model Sara Sampaio (26), önceki gün Cannes Film Festivali’nde ‘Solo: A Star Wars Story’ filminin galasına katıldı.
16.05.2018 Magazin
Ünlü Manken: Çıplaklıkla aram iyidir
Ünlü Manken: Çıplaklıkla aram iyidir Portekizli manken Sara Sampaio verdiği röportajda çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Sara, "Çıplaklıkla aram iyidir. Bir kadın ateşli olmak isteyince 'Hayır bunu yapamazsın' diyorlar" dedi.
25.03.2018 Magazin
Podyumda ışıl ışıl
Podyumda ışıl ışıl Portekizli model Sara Sampaio, Paris Moda Haftası’nda 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtan Lübnanlı modacı Zuhair Murad’ın defilesindeydi.
25.01.2018 Magazin
Aşk büyük bir test!
Aşk büyük bir test! Victoria’s Secret’ın Portekizli meleği Sara Sampaio, aşk hakkında konuştu: “Aşk bence hayattaki en büyük test. Ancak yine de aşk her zaman insanı daha iyi birisi yapar”
16.01.2018 Magazin
8 yıl karate yaptım
8 yıl karate yaptım Portekizli model Sara Sampaio, Love Magazine dergisi ile ilginç bir çekime imza attı.
6.12.2017 Magazin
Dünyaca ünlü seksi modelden anlamlı çağrı!
Dünyaca ünlü seksi modelden anlamlı çağrı! Portekizli model Sara Sampaio, geçtiğimiz gün Çin'de gerçekleşen Victoria’s Secret Fashion Show'un ardından soluğu Tayland'da aldı.
25.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sara Sampaio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sara sampaio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.