Sapphire

Sapphire

Son dakika Sapphire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sapphire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sapphire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sapphire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sapphire gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 sapphire haberi bulunmuştur. Tüm sapphire haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde... Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
28.02.2022 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Marmaris'e 2 yıl aradan sonra deniz yoluyla turist geldi
Marmaris'e 2 yıl aradan sonra deniz yoluyla turist geldi Muğla'nın Marmaris ilçesine 2 yıl aradan sonra turist taşıyan yolcu gemisi yanaştı. Bahama bayraklı yolcu gemisinden inen turistler, kenti gezdi.
3.09.2021 Yaşam
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı! İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Birleşim Mühendislik halka arz oluyor. Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş.’ye (BİAŞ) yapılan başvuru onaylandı. Birleşim Mühendislik’in 33.000.000 adet B Grubu payı, Borsa İstanbul Yıldız Pazarı’nda işlem görmek üzere halka arz edilecek ve halka açıklık oranı yüzde 32,35 olacak. Peki, Birleşim Mühendislik halka arz ne zaman? Birleşim Mühendislik halka arz hisse fiyatı ne? Birleşim Mühendislik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Birleşim Mühendislik halka arz talep toplama tarihi...
7.08.2021 Ekonomi
100 milyon dolarlık macera Türkiye'de son buldu!
100 milyon dolarlık macera Türkiye'de son buldu! Son dakika haberine göre; İstanbul’a yerleşen İranlı bir şebekenin kurduğu ‘Titan’ benzeri saadet zincirine ilişkin iddianame hazırlandı. Yüksek kâr payı vaadi ile binlerce kişiden toplanan para 100 milyon dolar. 73 yaşındaki İranlı baba ve 3 oğlunun yönettiği şebekenin üyelerine istenen ceza ise 1.200 yılı buluyor.
22.02.2021 Gündem
Corona virüs sonrası fiyatlar uçtu! Yüzde 25 arttı
Corona virüs sonrası fiyatlar uçtu! Yüzde 25 arttı Salgın nedeniyle evden çalışan tüketici müstakil ev arayışına girince fiyatlar uçtu. Satılık müstakil evde fiyat ortalama yüzde 25, kiralıkta ise 18 arttı. Arama motorlarında bahçeli ev arayışı yüzde 252 artış gösterdi.
29.04.2020 Ekonomi
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor
Huawei P Smart 2019 mavi rengiyle dikkat çekiyor Huawei Türkiye ekibi İstanbul'da gerçekleştirdikleri etkinlikte yeni telefonları Huawei P Smart 2019'u geçtiğimiz haftalarda duyurmuş ve Türkiye genelinde satışa sunmuştu.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
'Amiral gemisi' tanıtıldı! İşte özellikleri
'Amiral gemisi' tanıtıldı! İşte özellikleri Xiaomi, ön kamerasını gizleyen ve ekran-gövde oranıyla etkileyen yeni amiral gemisini tanıttı! İşte Mi Mix 3 ve özellikleri...
26.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Rusya'da ilk robot genelevi açıldı
Rusya'da ilk robot genelevi açıldı Rusya'nın başkenti Moskova'da cinsel ilişki robotlarının hizmet verdiği bir genelev açıldı.
21.04.2018 Dünya
Outlet oluyor
Outlet oluyor İstanbul’un en yüksek binalarından Levent’teki Sapphire’in alışveriş merkezi yakında outlet konseptine dönecek. Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Kiler, “Yarı outlet gibi bir model gündemde. Detayları önümüzdeki günlerde belli olacak” dedi
2.03.2018 Ekonomi
Sarraf'ın ve yakınlarının mal varlığına el konulma kararı
Sarraf'ın ve yakınlarının mal varlığına el konulma kararı Rıza Sarraf ve yakınlarının tüm mal varlığına, ‘Türkiye’nin güvenliği için gizli kalması gereken bilgileri, yabancılar lehine siyasal ve askeri casusluk maksadıyla temin ettiği’ için el kondu
29.09.2021 Gündem
Doğum hediyesi gökdelenden
Doğum hediyesi gökdelenden Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.
23.09.2021 Futbol
Türkiye'nin en yükseği olacak! Yolu yarıladılar
Türkiye'nin en yükseği olacak! Yolu yarıladılar Artvin'de yapımına 2013 yılında başlanan, sınıfında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatında yüzde 58,7 fiziki gerçekleşme sağlandı.
7.11.2016 Ekonomi
Türk tenisinde bir ilk
Türk tenisinde bir ilk Türkiye, teniste ilk kez olimpiyatlarda yer alacak. Bu gururun sahibi Çağla Büyükakçay ise "Hem bu ilki ülkeme yaşatmak hem de kariyerime olimpik sporcu olma unvanını katmak müthiş bir şey" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
300 milyon liralık referans
300 milyon liralık referans Kiler GYO, Kiptaş ile Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Referans Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. 300 milyon lira hasılat beklenen proje, 465 konuttan oluşuyor
18.04.2016 Ekonomi
Referans Bahçeşehir metrekare 3700 lira
Referans Bahçeşehir metrekare 3700 lira Kiler GYO'nun Bahçeşehir'de hayata geçireceği projede lansman dönemine özel fiyatlar geçerli.
18.04.2016 Arşiv
Google Hangouts ücretsiz
Google Hangouts ücretsiz Google patlamalar nedeniyle Türkiye ve Belçika'ya ücretsiz telefon görüşmesi sunuyor.
23.03.2016 Bilim ve Teknoloji
İmga Kurtköy için Era ile anlaştı
İmga Kurtköy için Era ile anlaştı İMGA Group, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı.
21.03.2016 Arşiv
Bu caddede yatırım yapan kazandı
Bu caddede yatırım yapan kazandı Aylık metrekare kira değerlerinin 35 ila 55 dolar olduğu belirtildi.
24.02.2016 Arşiv
İstanbul Sapphire’de intihar şoku
İstanbul Sapphire’de intihar şoku Türkiye’nin en yüksek binası olan İstanbul Sapphire’de intihar şoku yaşandı. 25 yaşlarındaki erkek şahsın, bilinmeyen bir nedenle 236 metre yükseklikten atlayarak yaşamına son verdiği ileri sürüldü.
19.02.2016 Yaşam
Beşiktaş'a G.Saray desteği!
Beşiktaş'a G.Saray desteği! Vodafone Arena'nın boyasında G.Saray desteği!
13.01.2016 Beşiktaş
En uzun satış
En uzun satış Avrupa’nın en uzun binası olarak açılan ancak satış ve ziyaretçi sayısında umduğunu bulamayan Sapphire satılıyor. Kiler GYO, satış için Katarlı bankaya yetki verirken Nahit Kiler, “Satma zamanımız gelmişti” dedi.
21.12.2015 Ekonomi
En yüksek bina satılıyor
En yüksek bina satılıyor Kiler GYO Sapphire'i satıyor.
21.12.2015 Arşiv
İstanbul'un en yüksek binası satılıyor
İstanbul'un en yüksek binası satılıyor İstanbul'un en yüksek binası olma özelliğini elinde bulunduran Sapphire'in satılması için anlaşma imzalandı.
21.12.2015 Ekonomi
Philips'ten iki yeni akıllı telefon
Philips'ten iki yeni akıllı telefon Philips yeni akıllı telefonları Sapphire S616 ve Sapphire Life V787'yi tanıttı.
31.10.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sapphire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sapphire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.