Samsun Demir

Samsun Demir

Son dakika samsun demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samsun demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samsun demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsun Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsun demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 628 samsun demir haberi bulunmuştur. Tüm samsun demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi! Tiktok'un beğenilen fenomeni Alexone Özel, Tiktok Türkiye’de yapılan yarışmada 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki Alexone Özel kimdir? Başarıları nelerdir? Haberimizde...
16.11.2021 Diğer Sporlar
Alexone Özel 2266952 puan aldı şampiyon oldu
Alexone Özel 2266952 puan aldı şampiyon oldu Tiktok Türkiye’nin en sevilen fenomeni Alexone, Tiktok Türkiye’de yapılan Türkiye yarışmasında 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. 2266952 puan toplayan Alexone globalden dünyadan da aşırı destek geldi şu ana kadar Tiktok’da bu rekoru elinde tutan tek fenomen.
13.10.2021 Spor Magazin
Derya Uluğ hastalığı ile ilgili konuştu! '39 kiloya düştüm'
Derya Uluğ hastalığı ile ilgili konuştu! '39 kiloya düştüm' Ünlü şarkıcı Derya Uluğ yaşadığı hastalık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 39 kiloya kadar düştüğünü kaydeden Uluğ; "Hastaneye yatırıldım. Ağır ilaçlar kullandım. İki sene sürdü. Allahım ne olur, yarın bir dilim ekmek yiyebileyim diye dua ettiğim günler oldu." şeklinde konuştu. Okyanus şarkısıyla çıkış yapan Derya Uluğ hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. 9 yaşındayken babasının yurtdışına gitmesinin onu nasıl etkilediğini de, 19 yaşında yakalandığı anoreksiya hastalığından kurtulmak için verdiği mücadeleyi de anlattı. İşte Uluğ'un hayatından hiç bilinmeyenler...
9.05.2021 Magazin
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin
Albüm buluşması
Albüm buluşması ‘Survivor’ şampiyonu Cemal Can Canseven, Mustafa Ceceli ve Samsun Demir’le, İstinye Park’ta buluştu.
30.08.2020 Magazin
İdo Tatlıses'ten albüm müjdesi
İdo Tatlıses'ten albüm müjdesi İbrahim Tatlıses’in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile birlikte Vadİstanbul’da görüntülendi.
20.01.2020 Magazin
Defne Samyeli müjdeyi verdi!
Defne Samyeli müjdeyi verdi! Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu Cem Yılmaz ile yollarını ekim ayında ayıran Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi.
10.11.2019 Magazin
'Bedel'i kutladılar
'Bedel'i kutladılar Şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam eşi Selin İmer ve prodüktörü Samsun Demir'le beraber Etiler'de bulunan bir mekanda yemek yedi.
25.10.2019 Magazin
'Fırça iyi geldi'
'Fırça iyi geldi' Şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Söz yazarı Ayla Çelik'le buluşan popçu, çıkış kapısında ayaküstü soruları yanıtladı.
23.03.2019 Magazin
Demet Akalın fena bozuldu
Demet Akalın fena bozuldu Samsun Demir, kısa süre önce albüm çıkaran Gökçe Bahadır’ın konser videosunu paylaşınca kıyamet koptu
20.03.2019 Magazin
2019'un ilk bombası Tamay
2019'un ilk bombası Tamay Üç yıl önce 'O Ses Türkiye' jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!
8.01.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Sahte şarkıya 100 bin’lik dava
Sahte şarkıya 100 bin’lik dava Aleyna Tilki’nin yapımcısı Samsun Demir, ‘Dipsiz Kuyum’un sahtesini iTunes’da yayınlayan Apple’a 100 bin dolarlık tazminat davası açıyor.
13.09.2018 Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkası İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Sedef Ergin adım adım zirveye çıkıyor!
Sedef Ergin adım adım zirveye çıkıyor! Çocukluk yıllarında başlayan müzik aşkı, Sedef Ergin’i genç yaşta pop müzik dünyasının dikkat çeken yıldızları arasına soktu. Samsun Demir ve Mustafa Sandal’ın da desteğini arkasına alan Ergin, kariyerine hayli iddialı bir başlangıç yaptı.
25.01.2018 Kültür Sanat
Yaz boyunca çalıştım
Yaz boyunca çalıştım ‘Dumanlı Sevda’ şarkısını ve klibini beğeniye sunan Cem Belevi, Samsun Demir’in sunduğu programa konuk oldu.
10.10.2017 Magazin
Şarkılarım kalbi kırık kadınlara
Şarkılarım kalbi kırık kadınlara Buse, sözü ve müziği Nazan Öncel’e ait olan ‘Uzatmayalım’ isimli ilk çalışması ile müzikseverlerle buluştu. Aşkı ve vazgeçişi bir arada hissettiren, kalbi kırık ve isyankar bir kadını anlatan ‘Uzatmayalım’ Buse’ye göre zamansız bir pop şarkısı. Buse ile müziğine bakışını konuştuk.
11.08.2017 Magazin
Cumali Ceber: Allah Seni Alsın vizyona girdi!
Cumali Ceber: Allah Seni Alsın vizyona girdi! Cumali Ceber: Allah Seni Alsın bugün vizyona girdi. Fenomen Halil Söyletmez'in tiplemesi ile Cumali Ceber karakteri izleyicileri kahkahaya boğacak. İşte beyaz perdede yerini alan Cumali Ceber: Allah Seni Alsın filminin konusu...
29.09.2021 Gündem
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf
Ajda Pekkan'dan yıllar sonra gelen itiraf TRT FM’de Pazartesi günleri 21:00-23:00 saatleri arasında Behzat Gerçeker ve Samsun Demir'in sunumuyla yayınlanan 'Enbeğenilen' programına bu hafta süperstar Ajda Pekkan konuk oldu.
26.07.2017 Magazin
Semiramis’i kıskandım!
Semiramis’i kıskandım! Süperstar Ajda Pekkan, yıllar önce albüm çıkaran kız kardeşi Semiramis Pekkan’ı kıskandığını itiraf etti
25.07.2017 Magazin
Dudağımdan Kiss!
Dudağımdan Kiss! Melis Kar’ın beşinci stüdyo çalışması ‘Al Dudağımdan Kiss’ DMC etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlandı.
18.07.2017 Magazin
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp...
Tarkan sahnede bir anda diz çöküp... Megastar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konser serisinin 5'inci günü romantik anlara sahne oldu.
10.07.2017 Magazin
Biri kız biri de erkek
Biri kız biri de erkek Fettah Can, yaklaşık beş aylık hamile eşi Cansu Kurtçu ile Etiler’de Samsun Demir ile buluştu.
15.06.2017 Magazin
Gülben büyüklük gösterdi
Gülben büyüklük gösterdi Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Spa Hotel’de sahne aldı.
21.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Samsun Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsun demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.