Şampiyonlar Ligi Finali

Şampiyonlar Ligi Finali

Son dakika Şampiyonlar Ligi finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şampiyonlar Ligi finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampiyonlar ligi finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 931 şampiyonlar ligi finali haberi bulunmuştur. Tüm şampiyonlar ligi finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'ne hem erkeklerde hem de kadınlarda bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak.
19.02.2024 Voleybol
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu? UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? GS hangi grupta?
Galatasaray'ın rakipleri kimler oldu? UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? GS hangi grupta? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri kimler oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 kura çekimi canlı yayınla tv8,5 ekranındaydı. Gruplarda mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray 17. kez champions league gruplarına kaldı. 2024 Şampiyonlar Ligi finali İngiltere'nin Wembley stadında oynanacak. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi grupları nasıl oluştu? Galatasaray hangi grupta, rakipleri kimler?
31.08.2023 Gündem
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler
Turist harcamaları haritasında dikkat çeken veriler Haziran ve temmuz aylarını kapsayacak şekilde yaz döneminde Türkiye’de kredi kartı üzerinden yapılan turist harcama verileri hesaplandı. Verilere göre, en çok harcama 10 Haziran’da İstanbul ev sahipliğinde oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı kapsamında 9-11 Haziran hafta sonunda gerçekleşti. Özellikle, yabancı turist harcamalarında bir önceki haftaya kıyasla yüzde 33 daha fazla harcama gerçekleştiği gözlemlendi.
2.08.2023 Ekonomi
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu
3 büyüklerden Avrupa kupaları final başvurusu UEFA; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2026 ve 2027 UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerine ev sahipliği için beyanda bulunduğunu duyurdu.
18.07.2023 Süper Lig
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu
Bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısı belli oldu! Bakan Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayicilerin krediye erişim engelinin ilerleyen dönemde iyileşeceğini, vize sorunu konusunda Avrupa Birliği ile her platformda konuştuklarını ve ara eleman sorununa çözüm olacak meslek okulları, meslek liseleri ve meslek yüksekokullarının sayısını artırdıklarını belirterek, “Sanayicilerin gönülleri ferah olsun” dedi. Kacır ayrıca bugüne kadar yollara çıkan TOGG sayısını da açıkladı.
14.07.2023 Ekonomi
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri'
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri' Fenerbahçe'ye resmi imzayı atarak büyük ses getiren Edin Dzeko hakkında Bosna Hersek basınından Hajrudin Prolic "Ülkemiz için gerçek bir efsane. Birçok genç futbolcu için idol bir isim" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz!
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz! Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen Anitta, Kapalıçarşı'yı gezerek o anları kayda almıştı. Brezilyalı şarkıcının paylaştığı videoda, bazı kişilerin kendisine yönelik sözleri dikkat çekmişti. Anitta'nın sosyal medyada takip ettiği rapçi Sefo, tartışma yaratan görüntüler hakkında konuşurken, "Yakında düet gelir mi?" sorusunu da cevapladı.
18.06.2023 Magazin
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi arasında 'İcardi-Arda Güler' zirvesi!
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi arasında 'İcardi-Arda Güler' zirvesi! Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen ve Ali Koç ile özel bir görüşme yapan Al-Khelaifi'nin Arda Güler'i istediği ortaya çıktı. Bu transfer için İcardi'yi gözden çıkaran Katarlı başkanın 18 yaşındaki süper starın durumunu sorduğu belirtilirken Koç'un Al-Khelaifi'ye "Arda çok özel bir yetenek. Bir yıl daha takımda tutmak için uğraşıyoruz. Zaten sonrasında çok büyük takımlarda forma giyeceğine olan inancımız çok büyük. Bu konuda hiçbir endişemiz yok" dediği bildirildi.
15.06.2023 Fenerbahçe
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru
İstanbul Havalimanı'nda “UEFA Şampiyonlar Ligi” rekoru Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Havalimanı, 11 Haziran Pazar günü planlanan toplam bin 749 uçuş ile tüm zamanların hava trafik rekorunu kırdı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda tüm zamanların en yüksek uçuş trafiği rakamına ulaşıldığı açıklandı.
11.06.2023 Ekonomi
Guardiola’nın teknik direktör olarak 3’üncü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
Guardiola’nın teknik direktör olarak 3’üncü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, teknik direktörlük kariyerinde 3’üncü kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Manchester City tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu
Manchester City tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manchester City'e tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manchester City'e tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Şampiyonlar Ligi final müsabakasını kazanan Manchester City takımını tebrik etti.
10.06.2023 Gündem
Kevin De Bruyne sakatlanarak final maçına devam edemedi
Kevin De Bruyne sakatlanarak final maçına devam edemedi Manchester City'nin Belçikalı oyuncusu Kevin De Bruyne, Inter ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni tribünden takip etti.
10.06.2023 Gündem
Inter taraftarından Hakan Çalhanoğlu’na sevgi gösterisi
Inter taraftarından Hakan Çalhanoğlu’na sevgi gösterisi UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için Atatürk Olimpiyat Stadı çevresinde toplanan Inter taraftarları milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan övgü ile bahsederek, sevgi gösterisinde bulundu.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0 UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında İngiliz ekibi Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İtalyan takımı Inter’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının ilk kez sahibi oldu.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.
10.06.2023 Gündem
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı Avrupa'da futbolun zirvesi bu akşam İstanbul'da sahnelenecek. Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmak için karşı karşıya gelecek. İngiliz basını, 2005'te Liverpool'un kazandığı unutulmaz finali manşetlere taşırken dikkat çeken Haaland detayını okuyucularıyla paylaştı.
10.06.2023 Şampiy10
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor!
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor! Dünya futbolunda kulüpler bazından en büyük organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-23 sezonunun şampiyonu bugün İstanbul’da oynanacak finalde belli olacak. 2005’te yine Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Futbol tarihine geçen 3-3’lük Milan-Liverpool finalinden tam 18 yıl sonra yine bir İngiliz ve İtalyan ekibi İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Milan’ın ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta Liverpool önce karşılaşmayı uzatmalara, sonra da penaltıları götürerek kupanın sahibi olmuştu.
10.06.2023 Şampiy10
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı! İstanbul'da bugün Manchester City ve Inter Milan arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.
10.06.2023 Gündem
10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi! Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bugün hangi yollar kapalı? İşte İstanbul kapalı ve alternatif yollar 10 Haziran!
10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi! Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle bugün hangi yollar kapalı? İşte İstanbul kapalı ve alternatif yollar 10 Haziran! İstanbul Valiliği, Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle megakentte bugün trafiğe kapatılacak yolları açıkladı. İşte 10 Haziran İstanbul kapalı yollar listesi ile alternatif yollar…
10.06.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek
İstanbul Valisi Gül: 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek İstanbul Valisi Davut Gül, yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumunda incelemelerde bulundu. Vali Gül, organizasyonda yaklaşık 15 bin polisin görevlendirildiği belirterek, "Her şey kusursuz. Eksiksiz hazırlıklar yapılmış. 52 bini yabancı olmak üzere yaklaşık 70 bin seyircimiz gelecek. Her maçta olduğu gibi bu maçta da biletsiz hiç kimse alınmayacak. Dışarıda buna yönelik tedbirler yapılmış. Taksilerin gideceği güzergahlar belirlenmiş. Bunu hem taksiciler, hem ilgili odalar, hem de gelen seyirciler biliyorlar. Bütün hazırlıklarımız tamam" dedi.
9.06.2023 Gündem
7-11 Haziran İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? UEFA Şampiyonlar Ligi finali için trafiğe kapalı olacak yollar
7-11 Haziran İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? UEFA Şampiyonlar Ligi finali için trafiğe kapalı olacak yollar İstanbul Manchester City ile İnter UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına hazırlanırken İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç nedeniyle 7-11 Haziran’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Peki, Manchester City - İnter maçı için 7-11 Haziran arası İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı?
7.06.2023 Gündem
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi finalinde depremzedeler için kampanya
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi finalinde depremzedeler için kampanya UEFA, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali organizasyonu çerçevesinde, Şubat ayında ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için bağış toplanacağını açıkladı.
7.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şampiyonlar Ligi Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampiyonlar ligi finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.