Şam Rejimi

Şam Rejimi

Son dakika şam rejimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şam rejimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şam rejimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şam Rejimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şam rejimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 677 şam rejimi haberi bulunmuştur. Tüm şam rejimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması: Şiddetle reddediyoruz
Türkiye'den flaş Suriye açıklaması: Şiddetle reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Suriye halkını hiçbir şekilde temsil etmeyen, demokratik meşruiyetten yoksun Halk Meclisi'nin ülkemizin toprak bütünlüğünü hedef alan hadsiz ve hukuksuz açıklamasını şiddetle reddediyoruz" dedi.
2.12.2021 Gündem
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler Türkiye’nin amacı neydi? Suriye’de ne yapmak istedi? Diğer ülkeler ne tür oyunlar içine girdi? Soçi Mutabakatı’nın ardından neler yapıldı? Rusya, Şam rejimi ile nasıl bir ortaklık içine girdi? Türkiye kararlılığından vazgeçer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
2.03.2020 Gündem
İdlib'de sular ısınıyor! Rejim güçleri,TSK üssü yakınlarında...
İdlib'de sular ısınıyor! Rejim güçleri,TSK üssü yakınlarında... İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde saldırılarını artıran Rusya destekli Suriye Rejimi, İdlib’in güneyinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) 8 No’lu Gözlem Noktası (Sırman) çevresini kuşatmaya başladı. Kuşatmanın Erdoğan-Putin görüşmesi öncesinde başlaması da dikkati çekti.
24.12.2019 Dünya
Rusya, Kamışlı'da askeri üs kurdu
Rusya, Kamışlı'da askeri üs kurdu Ankara ve Moskova arasındaki mutabakatın dışında kalan sınır kentindeki hava üssüne Rus helikopterleri konuşlandırıldı. Rus medyası, Hmeymim'deki helikopterlerin Türkiye sınırındaki kente taşındığını ve üssün Pantsir hava savunma sistemleriyle korunduğunu bildiriyor.
14.11.2019 Dünya
Çavuşoğlu: İdlib'e saldırılar durmazsa Avrupa'ya yeni bir göçmen akını başlayabilir!
Çavuşoğlu: İdlib'e saldırılar durmazsa Avrupa'ya yeni bir göçmen akını başlayabilir! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Suriye'de siyasi bir çözüm bulunduğunda askeri birlikler ayrılabilir ancak şu an Şam rejimi siyasi bir çözüme inanmıyor. İdlib'de saldırıların devam etmesi halinde Avrupa'ya yeni bir mülteci akını başlatabilir. İran petrol tankeri Lübnan'a gidiyor, Türkiye'ye değil.
30.08.2019 Dünya
Suriye-Ürdün sınırı yeniden açıldı
Suriye-Ürdün sınırı yeniden açıldı Suriye ile Ürdün arasında yürütülen görüşmelerin neticesinde, iki ülke arasındaki sınırın açılmasında uzlaşı sağlandı.
15.10.2018 Dünya
Türkiye ve Rusya'nın İdlib planı devreye giriyor
Türkiye ve Rusya'nın İdlib planı devreye giriyor İdlib’deki milyonlarca sivilin hayatını tehlikeye atan muhtemel operasyonu engellemek için Türkiye ile Rusya’nın ortaya koyduğu plan yürürlüğe giriyor. İki muhalif grup, silahsızlandırılmış koridordan ağır silahlarını çekmeye başladı
8.10.2018 Gündem
Türkiye-Rusya anlaşmasından sonra İdlib'de flaş gelişme
Türkiye-Rusya anlaşmasından sonra İdlib'de flaş gelişme Türkiye ve Rusya'nın İdlib anlaşmasında bugün somut bir adım atıldı. Reuters haber ajansı, muhaliflerin silahsızlanma bölgesindeki ağır silahları bu sabah itibariyle çekmeye başladığını 'son dakika' koduyla duyurdu.
6.10.2018 Gündem
İşte Duma bombası
İşte Duma bombası Duma’da çocukları öldüren kimyasal bombanın görüntülerine ulaşıldı. Muhalifler, roket başlığının parçalarını Türkiye’ye vermek üzere Fırat Kalkanı bölgesine getirdi.
19.04.2018 Dünya
Suriye, Katar'a ateş püskürdü: Utanç verici...
Suriye, Katar'a ateş püskürdü: Utanç verici... Şam rejimi, ABD savaş uçaklarının havalandığı El Udeyd Hava Üssü'ne ev sahipliği yapan Körfez ülkesine sert eleştiriler yöneltti.
14.04.2018 Dünya
Esad'ın ilk görüntüsü!
Esad'ın ilk görüntüsü! ABD ve müttefiklerinin saldırısından sonra Şam rejimi liderini bugün ofisine giderken gösteren bir video paylaşıldı.
14.04.2018 Haber
Esad'ın ilk görüntüsü!
Esad'ın ilk görüntüsü! ABD ve müttefiklerinin saldırısından sonra Şam rejimi liderini bugün ofisine giderken gösteren bir video paylaşıldı.
14.04.2018 Dünya
ABD medyasından son dakika: Esad ayrıldı!
ABD medyasından son dakika: Esad ayrıldı! ABD medyasından son dakika haberi geldi. ABD'nin Suriye'ye askeri operasyon ihtimaline karşı, Beşar Esad'ın Şam'daki başkanlık sarayından ayrılarak Rusya'ya ait hava üssüne sığındığı iddia edildi.
13.04.2018 Dünya
Esad'dan şok hamle: Afrin'e tank gönderdiler
Esad'dan şok hamle: Afrin'e tank gönderdiler İstihbarat birimlerinden gelen bilgilere göre PKK/PYD, özellikle Cinderes, Raco ve Burseya Dağı’ndaki çatışmalarda yaşanan kayıplar sonrasında Afrin kent merkezi için yığınak yapıyor.
5.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu
21.02.2018 Gündem
Bomba iddia! Ortalık karışacak Esad Ordusu Afrin'e giriyor...
Bomba iddia! Ortalık karışacak Esad Ordusu Afrin'e giriyor... Rusya’nın resmi RİA haber ajansı, Esad ile terör örgütü PYD arasında varılan anlaşma uyarınca, Suriye ordusunun önümüzdeki günlerde Afrin’e gireceklerini duyurdu
16.02.2018 Dünya
Terör örgütüne Şam’dan ret!
Terör örgütüne Şam’dan ret! Zeytin Dalı Harekatı’nda 14 gün geride kalırken, köşeye sıkışan terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD-YPG, Şam rejimi ile pazarlık girişimlerini sürdürüyor.
3.02.2018 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK'dan müthiş strateji!
Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK'dan müthiş strateji! Afrin’deki terörist unsurlara yönelik harekâtta TSK ve ÖSO, kent merkezine yönelik derinlemesine operasyonlara dün ara verdi. Askeri birliklerin hareketi yatay yönlü olarak gerçekleşiyor. Amaç ise sınır hattı boyunca oluşturulan ceplerin, teröristlerin sızma girişimlerine karşı güvence altına alınması.
23.01.2018 Gündem
Askeri uzmanlar şaşkın! Türk Ordusu...
Askeri uzmanlar şaşkın! Türk Ordusu... Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı dün Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) 6 bin 400 askerin katılımıyla sürdü. Askeri uzmanlar dünyada bu kadar hızlı ve organize eden ikinci bir ordu olmadığını ve Türk Ordusu'nun hala çok güçlü ve disiplinli olduğunu söylediler.
22.01.2018 Gündem
YPG komutanları öldürüldü!
YPG komutanları öldürüldü! Afrin'deki teröristlere yardım için Menbic'e yığınak yapan YPG'liler arasındaki üç komutanın araçlarına bombalı saldırı düzenlendi.
20.01.2018 Dünya
Dünyanın gözü kulağı Türkiye’de
Dünyanın gözü kulağı Türkiye’de Afrin operasyonunu yorumlayan dünya basını “Türkiye’nin Suriye’de mini bir devletin kurulmasına asla izin vermeyeceğine” ve “Ankara’nın birçok kez Washington’ı uyardığına” dikkat çekti.
20.01.2018 Dünya
Ruslar görüntüledi! Cephanelikler...
Ruslar görüntüledi! Cephanelikler... Rusya Savunma Bakanlığı’nın televizyon kanalı Zvezda, Suriye’de rejim birliklerinin DEAŞ’tan ele geçirdiği silahları görüntüledi. Terör örgütünün cephaneliğinin tamamı ABD, Belçika, Almanya ve İsrail gibi ülkeler tarafından üretilen silahlardan oluşuyor
18.11.2017 Dünya
PKK ile hareket eden ABD şimdi de gözünü oraya dikti
PKK ile hareket eden ABD şimdi de gözünü oraya dikti ABD, petrolü için yakıp yıktığı kentler listesine Deyrizor’u da eklemeye hazırlanıyor. İşgal sonrası kent tıpkı Rakka gibi ‘anahtar teslim’ terör örgütü PKK’ya verilecek. Pentagon’un Afrin-İdlib planı da gerçekleşirse Suriye petrollerinin tamamına hükmedecek olan terör örgütü PKK, çaldığı petrolleri Irak-Akdeniz koridorunu kullanarak pazarlayacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şam Rejimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şam rejimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.