Salim Uslu

Salim Uslu

Son dakika Salim Uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Salim Uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Salim Uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salim Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salim uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 salim uslu haberi bulunmuştur. Tüm salim uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdulmetin Balkanlıoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Abdulmetin Balkanlıoğlu son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdulmetin Balkanlıoğlu (60), son yolculuğuna uğurlandı.
21.06.2018 Yaşam
Bakan Demircan: Pratisyen hekimlere mecburi hizmeti kaldıracağız
Bakan Demircan: Pratisyen hekimlere mecburi hizmeti kaldıracağız Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Yaptığımız insan kaynağı çalışmalarına göre 2023 yılında pratisyen hekim açığımız tamamlanmış oluyor, açığımız kalmayacak. O nedenle pratisyen hekim arkadaşlarımızdan mecburi hizmeti kaldıracağız 2023’te" dedi.
8.06.2018 Siyaset
AK Parti'nin grup önerisi kabul edildi
AK Parti'nin grup önerisi kabul edildi TBMM Dilekçe Komisyonu, bünyesinde oluşturulan dört alt komisyon raporu ile bir yerinde inceleme raporunu kabul etti.
8.05.2018 Siyaset
Mehmet Ali Şahin ikinci kez dünya evine girdi
Mehmet Ali Şahin ikinci kez dünya evine girdi TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: Türkiye asla izin vermez!
Başbakan Yıldırım: Türkiye asla izin vermez! Başbakan Binali Yıldırım, Çorum'da Ak Parti İl Danışma Kurulu'nda konuştu. Yıldırım, "Türkiye, Irak sınırının güneyinde de Suriye sınırının güneyinde de hiçbir oluşuma hiçbir devlet yapılanmasına asla izin vermez." dedi.
28.09.2017 Siyaset
Meclis'te 156 kişilik icapçı ekibi oluşturuldu
Meclis'te 156 kişilik icapçı ekibi oluşturuldu TBMM'de 15 Temmuz benzeri bir durumla karşılaşılması halinde her an göreve hazır 156 kişilik bir ekip oluşturuldu. Ekibin Ankara'dan çıkışı yasak.
14.09.2017 Siyaset
Hava Kuvvetleri "mahrem imamları" davasında bomba itiraflar!
Hava Kuvvetleri "mahrem imamları" davasında bomba itiraflar! İtirafçı Ufuk I: Hava Kuvvetlerinde askerler İzmir'deki uçuş eğitimine gidip orada pilot oluyorlardı ama sadakati eksik olanlar eleniyorlardı, hatta Ankara'ya gelip oralarda bile elenenler oluyordu. 2013 yılından sonra gelen kursiyerlerin neredeyse tamamının örgütle ilişkisi vardır
29.09.2021 Gündem
Şehit öğretmen gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlanıyor
Şehit öğretmen gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlanıyor Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, gelin duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı.
29.09.2021 Gündem
Tunceli şehitlerine veda
Tunceli şehitlerine veda Tunceli'de şehit düşen 12 kişi son yolculuklarına uğurlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, darbelerin mevcut sistemin yapısından kaynaklandığını belirtip, 16 Nisan'daki referandumda oylanacak anayasa teklifinin darbesavar bir anayasa olacağını söyledi.
26.02.2017 Siyaset
Meclis’te ‘demokrasi yolu’ yapılacak
Meclis’te ‘demokrasi yolu’ yapılacak TBMM İdare Amiri Uslu, 15 Temmuz’da bombalanan Meclis’te anıt müze çalışması yapılacağını açıkladı
29.09.2021 Gündem
TBMM İdare Amiri Uslu'dan iddialara net cevap!
TBMM İdare Amiri Uslu'dan iddialara net cevap! TBMM İdare Amiri Salim Uslu, darbe girişiminde uçakların bombaladığı Meclis’te giriş kapılarına hem mantar hem de antiterör amaçlı rot blokerler konulması için çalışma başlattıklarını bildirdi. Salim Uslu, Meclis’e füze sistemi kurulmasına ilişkin iddialara ise "İbrahim Kalın Beyin söylediği şeyler konusunda bize intikal etmiş bir şey yok. Bir de Meclis’e olursa da iyi olur. Niye yapıyorsunuz diyemeyiz" dedi
29.09.2021 Gündem
Efkan Ala : Generallere ‘darbe yapın’ talimatını ‘Osman’ verdi
Efkan Ala : Generallere ‘darbe yapın’ talimatını ‘Osman’ verdi İçişleri Bakanı Efkan Ala, ihanet gecesinde darbe girişiminden haberdar olur olmaz Esenboğa’da Cumhurbaşkanı’nın uçağının çekildiği 1 numaralı hangarda ‘operasyon merkezi’ kurdu, direnişi buradan koordine etti. Kanlı geceyle ilgili çarpıcı gerçekleri ilk kez anlattı.
29.09.2021 Gündem
Taşeron İşçilerin kadroya alımı ile ilgili kritik açıklama geldi!
Taşeron İşçilerin kadroya alımı ile ilgili kritik açıklama geldi! Taşeron işçilerin merakla beklediği kadroya alım için açıklama geldi. Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Taşeron işçilerin kadroya alımı ile ilgili detaylar...
29.09.2021 Gündem
Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? Naci Ağbal açıkladı!
Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? Naci Ağbal açıkladı! Taşeron konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! Taşeron İşçilerin kadroya alınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Maliye bakanı Naci Ağbal; "Çalışmalarımız tamamlanma aşamasına doğru gidiyor dedi. Peki Taşeron İşçiler kamuya ne zaman alınmaya başlayacak? İşte merak edilen detaylar...
29.09.2021 Gündem
Naci Ağbal'dan taşeron işçilere müjde
Naci Ağbal'dan taşeron işçilere müjde Taşeron işçiler hakkında müjdeli haber maliye bakanı Naci Ağbal'dan geldi. Naci Ağbal yaptığı açıklamada Taşeron İşçiler ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. İşte Maliye bakanı Naci Ağbal'ın Taşeron işçiler için yaptığı o açıklama...
17.06.2016 Ekonomi
Çorumlu şehidi 30 bin kişi uğurladı
Çorumlu şehidi 30 bin kişi uğurladı MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da dün şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman, memleketi Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde son yolculuğuna uğurladı...
29.09.2021 Gündem
AK Partili Belediye Başkanı kaza yaptı: 7 yaralı
AK Partili Belediye Başkanı kaza yaptı: 7 yaralı ÇORUM’da meydana gelen trafik kazasında, Ortaköy İlçe Belediye Başkanı AK Partili Taner İsbir ile 6 kişi yaralandı
29.09.2021 Gündem
TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun acı günü
TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun acı günü AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun annesi Menşure Uslu (80), vefat etti.
29.09.2021 Gündem
O soruna çözüm bulundu!
O soruna çözüm bulundu! Meclis Başkanlık Divanı üyelerinin yaşadıkları oda sorununa çözüm bulundu. Divan üyesi olanların odalarının değişmemesi kararlaştırıldı. Bundan sonra divana yeni girecek üyeler ise kuraya tabi tutulacak.
29.09.2021 Gündem
HDP, MHP’nin yerini kaptı!
HDP, MHP’nin yerini kaptı! TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “HDP ile MHP yer değişecek ve muhtemelen HDP, MHP’nin yerine geçecek” diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
‘40 milletvekili’ erken seçime götürebilir
‘40 milletvekili’ erken seçime götürebilir Kulislerdeki senaryoya göre, muhalefetten 40 vekil güven oylamasına girmediği takdirde 258 vekilli Ak Parti’ye azınlık hükümetinin yolu açılacak...
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz’da ilk tur bitecek
15 Temmuz’da ilk tur bitecek Başbakan Davutoğlu, hükümet kurma görüşmelerine bayram öncesi başlayacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık’tan araştırma görevlilerine müjde
Bakan Işık’tan araştırma görevlilerine müjde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, üniversitelerdeki araştırma görevlilerinin emeklerinin karşılığını alacağı yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiklerini açıkladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salim Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salim uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.