Salih Müslim

Salih Müslim

Son dakika salih müslim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salih müslim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salih müslim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salih Müslim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salih müslim gelişmeleri de dahil olmak üzere 403 salih müslim haberi bulunmuştur. Tüm salih müslim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki NATO üyeliğine dair müzakereler devam ederken, İsveç devlet televizyonu YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Abdi kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile röportaj yaptı.
23.06.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 askeri üs milli kimliğimize tehdittir. Miçotakis yönetimi denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Bu gafil zihniyetin anlaşılan odur ki denizin dibini canı tekrar çekmektedir." dedi.
31.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
Esad ile Afrin pazarlığı!
Esad ile Afrin pazarlığı! PYD’li Salih Müslim, Suriye rejimi ile anlaşabileceklerini, hatta İdlib’de muhaliflere karşı operasyona Esad ordusunun yanında katılabileceklerini söyledi ve ekledi: Ancak tek şartımız var: Afrin. Afrin bizim yaramızdır
30.07.2018 Dünya
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İstanbul Türkiye'nin özeti. Yeni sistem ile kararların daha hızlı alınacak. Vatandaşlarımız genel resmi çok iyi görüyor ve yeni sistemin biran önce hayata geçmesini istiyor" dedi.
5.06.2018 Siyaset
Salih Müslim'in  ağabeyi: Kürtler Erdoğan'ı desteklemelidir
Salih Müslim'in ağabeyi: Kürtler Erdoğan'ı desteklemelidir Terör örgütü PYD/PKK elebaşlarından Salih Müslim'in ağabeyi Prof. Dr. Mustafa Müslim, "Erdoğan, Müslüman ve mümin bir insandır. Müslüman ve mümin bir insan da verdiği sözü yerine getirir. Bu yüzden şu aşamada bence bütün Kürtler Erdoğan'ı desteklemelidir." dedi.
4.06.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu
24.04.2018 Gündem
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
Salih Müslim'e büyük şok!
Salih Müslim'e büyük şok! Terör örgütü PYD’nin eski Eşbaşkanı Salih Müslim, Macron’la görüşmeye 3 saat kala heyetten çıkarıldı. Türkiye’nin iadesini istediği Müslim, Fransız protokolünün uyarısıyla liste dışı kaldı.
3.04.2018 Dünya
Çekya'dan Salih Müslim ile ilgili skandal karar
Çekya'dan Salih Müslim ile ilgili skandal karar Terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD'nin elebaşı Salih Müslim Çek yetkililer tarafından serbest bırakıldıktan sonra bugün Müslim'in Türkiye'ye iade dosyası kapatıldı.
19.03.2018 Dünya
Son dakika: Afrin Harekatı için ilk kez tarih verildi!
Son dakika: Afrin Harekatı için ilk kez tarih verildi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşluğu,"Irak'ta sınır ötesi operasyon olacak. Operasyon Irak seçimleri sonrası yapılabilir" dedi. Afrin harekatı ile ilgili de tarih veren Çavuşoğlu, "Mayıs ayına kadar biter" diye konuştu.
8.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Türk bayrağının Yunanistan'da yakılmasıyla ilgili "5 Mart'ta Atina'daki gösteride bayrağın yakılmasını nefretle kınıyoruz. Yunan makamlarından derhal bunların hukuk karşısına çıkarılması beklentimizi ifade etmek istiyorum. Bir bayrağı yakmak nefret suçudur" dedi.
7.03.2018 Gündem
Almanya'dan Salih Müslim'in iadesi için ilk mesaj
Almanya'dan Salih Müslim'in iadesi için ilk mesaj Almanaya Dışişleri Bakanı Gabriel, Berlin'de ağırladığı mevkidaşı Çavuşoğlu ile soruları yanıtladı. Gabriel, PYD/YPG elebaşı için Türkiye'nin sözlü nota verdiğini ve iade talebinin Adalet Bakanlığı'na iletileceğini söyledi.
6.03.2018 Gündem
Bakanlar Kurulu sonrası açıklama
Bakanlar Kurulu sonrası açıklama Bakanlar Kurul toplantısı sonrası konuşan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Zeytin Dalı harekatında 2795 terörist etkisiz hale getirildi. Hadım yasal dayanağa kavuşturulacak. Cinsel istismarın önlenmesi konusunda ailelere okullara eğitimler verilecek. Her yıl risk haritası çıkarılacak. Bu tür eğilimi olanlar bazı mesleklerden yasaklanacak" diye konuştu.
5.03.2018 Gündem
Türkiye'den yeni Salih Müslim hamlesi
Türkiye'den yeni Salih Müslim hamlesi Türkiye, terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm için Almanya'dan geçici tutuklama ve iade talebinde bulundu.
5.03.2018 Gündem
Salih Müslim Berlin'de PKK mitingine katıldı
Salih Müslim Berlin'de PKK mitingine katıldı Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslim Berlin'de ortaya çıktı.
3.03.2018 Dünya
‘ABD yargısı tamamen siyasetin güdümünde’
‘ABD yargısı tamamen siyasetin güdümünde’ Fetullah Gülen’le ilgili ABD’ye TIR’larca belge gönderildiğini söyleyen Yargıtay Başkanı Cirit, “Tamamen siyasetin güdümünde ve etkisinde bir yargı var orada” dedi
2.03.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'nin Salih Müslim ile ilgili yeni adımı belli oldu!
Son dakika: Türkiye'nin Salih Müslim ile ilgili yeni adımı belli oldu! Türkiye, Çekya’da serbest bırakılan terörist elebaşı Salih Müslim’i sıkı takibe aldı. Müslim, hem istihbarat hem de dış temsilcilikler üzerinden gittiği her yerde iade edilene kadar adım adım izlenecek, ‘Kırmızı Bülten’ angajmanı işletilecek. Her durağı için kırmızı bülten çıkarılacak.
1.03.2018 Gündem
PKK’nın silah deposu Çekya
PKK’nın silah deposu Çekya Suriye PKK'sının eski elebaşı Salih Müslim'i korumaya alan Çekya, Türkiye'yi hedef alan silahların da kaynağı. ABD, PKK/PYD'ye verdiği silahların önemli kısmını Çekya'dan temin ediyor. Pentagon teröristler için topladığı silahların parasını da BAE'ye ödetiyor.
1.03.2018 Gündem
‘Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın!’
‘Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın!’ Afrin’de TSK’nın karşısına kimin çıktığına bakılmadan gereğinin yapılacağı mesajını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş için birilerinden icazet alacak değiliz. Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın. Öyle veya böyle bitecek bu iş” dedi
28.02.2018 Gündem
Çekya'dan flaş 'Salih Müslim' açıklaması
Çekya'dan flaş 'Salih Müslim' açıklaması Salih Müslim'in serbest bırakılmasının ardından Çekya'dan açıklama geldi. Açıklamada, " Türkiye Müslim'in iadesini isterse hukuk içinde değerlendiririz” denildi
27.02.2018 Dünya
Çavuşoğlu: Çekya'ya nota verdik
Çavuşoğlu: Çekya'ya nota verdik Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Çekya'ya skandal Sahil Müslim kararından dolayı nota verildiğini açıkladı.
27.02.2018 Gündem
Dışişleri'nden Müslim tepkisi!
Dışişleri'nden Müslim tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, Çekya'nın Salih Müslim'i serbest bırakmasına tepki gösterdi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada, "Çekya masumların acısını umursamadı. Karar, Çekya'nın sorumluluklarıyla bağdaşmıyor" ifadeleri kullanıldı.
27.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Salih Müslim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salih müslim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.