Salah Abdeslam

Salah Abdeslam

Son dakika salah abdeslam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salah abdeslam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salah abdeslam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salah Abdeslam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salah abdeslam gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 salah abdeslam haberi bulunmuştur. Tüm salah abdeslam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis Fransa’nın başkenti Paris’te Kasım 2015’te düzenlenen terör saldırılarıyla ilgili davada saldırganların hayatta kalan tek üyesi ve baş şüphelisi olan 32 yaşındaki Salah Abdeslam, mahkeme tarafından şartlı tahliyesiz ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2022 Dünya
Çöp ve istihbarata eşit bütçe
Çöp ve istihbarata eşit bütçe 2016’da 46 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının ikinci yılında, Belçika’nın güvenlik ve istihbarat zaafiyeti açığa çıktı. Ülkede çöp toplama bütçesiyle istihbarat için ayrılan bütçe tüm tehditlere rağmen eşit
26.03.2018 Dünya
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...'
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...' Fransa'nın güneyindeki bir süpermarkette kimliği bilinmeyen kişilerin ateş açtığı ve insanları rehin aldığı belirtildi. Fransız basını saldırganın IŞİD'e biat eden bir kişi olduğunu duyurdu. Rehine krizinde 2 ölünün 3 yaralının olduğu belirtildi. Saldırgan öldürüldü. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
23.03.2018 Dünya
ABD "IŞİD listesi"ni güncelledi
ABD "IŞİD listesi"ni güncelledi ABD Dışişleri Bakanlığı bir kararname ile IŞİD'in 30 yönetici ve ajanını belirleyerek, ABD mali sistemine girmesini engelledi.
18.08.2017 Dünya
Paris saldırganı mektup arkadaşına konuştu!
Paris saldırganı mektup arkadaşına konuştu! Fransa'nın başkentini kana bulayan terörün hayatta kalan tek saldırganı Abdeslam, duruşmalardaki suskunluğunu kendisine mektup yazan bir kadın için bozdu. Terörist, 130 kişinin can verdiği saldırılar için utanç duymadığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Paris saldırganı Abdeslam, Fransa'nın en pahalı tutuklusuna dönüşüyor!
Paris saldırganı Abdeslam, Fransa'nın en pahalı tutuklusuna dönüşüyor! Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te 130 kişinin öldüğü saldırıları düzenleyen isimlerden Salah Abdeslam, tutuklu olduğu hapishane yönetimine pahalıya mal oluyor.
28.05.2016 Dünya
Salah Abdeslam, Fransa'ya iade edildi
Salah Abdeslam, Fransa'ya iade edildi Paris saldırıları şüphelisi Fransız vatandaşı Salah Abdeslam, Belçika tarafından Fransa'ya iade edildi...
27.04.2016 Dünya
Patlama anı kamerada
Patlama anı kamerada Fransa, başkent Paris’te 13 Kasım’da 130 kişinin ölümüne yol açan bombacılardan İbrahim Abdeslam’ın ‘Compaire Voltaire’ restoranında kendini havaya uçurduğu anın görüntülerini yayınladı
26.04.2016 Dünya
Belçikalı bakandan geri adım!
Belçikalı bakandan geri adım! Ülkesindeki Müslümanları Brüksel saldırılarına sevinmekle suçlayan Belçika İçişleri Bakanı Jambon, geri adım atarak, İslam'ı düşman edinmenin yapılacak en kötü şey olacağını söyledi
25.04.2016 Dünya
Paris ve Brüksel saldırılarının aranılan şüphelisi yakalandı
Paris ve Brüksel saldırılarının aranılan şüphelisi yakalandı Paris’te 13 Kasım’da 130 kişinin öldüğü saldırıların aranan son zanlısı Mohamed Abrini Belçika’da yakalandı. Abrini’nin muhtemelen Brüksel saldırılarıyla bağlantılı olarak aranan üçüncü zanlı olduğu bildirildi.
8.04.2016 Dünya
Paris saldırıları zanlısı Fransa'ya iade ediliyor
Paris saldırıları zanlısı Fransa'ya iade ediliyor Paris saldırılarının hayatta kalan tek zanlısı Salah Abdeslam'ın Fransa'ya iade edilmesi onaylandı. Abdeslam, aylar süren kovalamacadan sonra 18 Mart'ta Brüksel'de düzenlenen bir operasyonda yakalanmıştı.
1.04.2016 Dünya
Hollanda: Türkiye'nin sınırdışı e-postasını geç gördük
Hollanda: Türkiye'nin sınırdışı e-postasını geç gördük Hollandalı Güvenlik ve Adalet Bakanı Ard van der Steur, Türkiye'nin Belçika saldırısı zanlısı Brahim el-Bakraoui'nin iadesine ilişkin e-postasını geç gördüklerini söyledi.
30.03.2016 Dünya
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş!
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş! Times'ın haberine gçre, IŞİD Belçika'da Paskalya katliamı planlıyordu. Ancak Liderleri ölünce planları değişmiş...
25.03.2016 Dünya
Abdeslam Fransa'ya iadesini istiyor
Abdeslam Fransa'ya iadesini istiyor Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen saldırıların baş zanlısı Salah Abdeslam'ın Fransa'ya iadesine itiraz etmeyeceği açıklandı.
24.03.2016 Dünya
Aranan beyaz montlu bombacı kaçmış
Aranan beyaz montlu bombacı kaçmış Belçika’nın başkenti Brüksel’deki canlı bomba saldırılarının ardından, ‘Avrupa’nın kalbi’nde DAEŞ’li terörist avı sürüyor.
24.03.2016 Dünya
'IŞİD Avrupa saldırıları için 400 militan yetiştirdi'
'IŞİD Avrupa saldırıları için 400 militan yetiştirdi' ABD'li Associated Press (AP) haber ajansı, IŞİD Avrupa'da saldırılar düzenlemek üzere 400 militanı yetiştirdiğini aktardı.
24.03.2016 Dünya
Bombaları havalimanına nasıl soktular?
Bombaları havalimanına nasıl soktular? Brüksel’deki havalimanında dünkü saldırıları düzenleyenlerin El Bakraoui kardeşler olduğu tespit edildi. El Bakraoui kardeşlerin bombaları valiz içinde havalimanına soktuğu açıklandı.
23.03.2016 Dünya
Gizemli kâğıtta ne yazıyordu?
Gizemli kâğıtta ne yazıyordu? Bombalı saldırıların Paris saldırılarının baş zanlılarından olan Salah Abdeslam’ın cuma günü Brüksel’de yakalanmasının ardından gerçekleşmesi olayın bir misilleme olup olmadığı sorusunu akla getirdi.
23.03.2016 Dünya
Saldırganların isimleri belli oldu
Saldırganların isimleri belli oldu Brüksel Zaventem Havalimanı saldırısını gerçekleştiren intihar bombacılarının isimleri açıklandı. Polis beyaz kazaklı üçüncü saldırganı arıyor.
23.03.2016 Dünya
Terör Avrupa’nın kalbini de vurdu
Terör Avrupa’nın kalbini de vurdu Paris bombacısı Abdeslam’ın Brüksel’de yakalanmasından iki gün sonra Avrupa’nın başkenti terör şoku yaşadı. Brüksel’deki Zaventem Havalimanı’nda iki canlı bomba kendini patlattı. AB Kurumlarının bulunduğu metro istasyonları da terörün hedefi oldu. En az 34 ölü var
22.03.2016 Dünya
IŞİD’den Almanya’ya tehdit
IŞİD’den Almanya’ya tehdit Avrupa Brüksel’de meydana gelen terör olaylarının şokunu yaşarken, IŞİD Almanya’yı da tehdit etti. Bild Online’de yer alan habere göre, IŞİD hem Belçika’yı hem de Almanya’yı yeni saldırılar konusunda tehdit etti.
22.03.2016 Dünya
Salah Abdeslam yakalandıktan 4 gün sonra Brüksel’de patlama
Salah Abdeslam yakalandıktan 4 gün sonra Brüksel’de patlama Brüksel Havalimanı’nda meydana gelen art arda patlamalar, Paris’teki terör saldırılarının bir numaralı şüphelisi Salah Abdeslam'ın yakalanmasından 4 gün sonra gerçekleşti.
22.03.2016 Dünya
Şeytanın avukatı o terörist için devrede
Şeytanın avukatı o terörist için devrede "Şeytanın avukatı" olarak adlandırılan Sven Mary, Salah Abdeslam'ın Belçika polisi tarafından yapılan sorgusu sırasında konuşulanları bir basın toplantısında açıkladığı için Paris Başsavcısı François Molins hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
21.03.2016 Dünya
Dünyanın en çok aranan IŞİD zanlısı yakalandı
Dünyanın en çok aranan IŞİD zanlısı yakalandı Paris saldırısı zanlısı Salih Abdeslam polis baskını sonucu yakalandı. Fransız polisi, de bu iddiayı doğruladı. Polisin teröristlere baskın yaptığı yer Türkiye-AB zirvesinin düzenlendiği yere 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
18.03.2016 Dünya
Paris saldırısında flaş gelişme! Belli oldu
Paris saldırısında flaş gelişme! Belli oldu Fransa’nın başkenti Paris’i 13 Kasım’da kana bulayan terör eylemlerinin planlayıcısını ele geçirmek üzere 18 Kasım’da düzenlenen polis operasyonunda üzerindeki bombayı patlatarak hayatına son veren teröristin kimliği de belli oldu.
14.01.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Salah Abdeslam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salah abdeslam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.