Abdeslam

Abdeslam

Son dakika Abdeslam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdeslam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdeslam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdeslam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdeslam gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 abdeslam haberi bulunmuştur. Tüm abdeslam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis Fransa’nın başkenti Paris’te Kasım 2015’te düzenlenen terör saldırılarıyla ilgili davada saldırganların hayatta kalan tek üyesi ve baş şüphelisi olan 32 yaşındaki Salah Abdeslam, mahkeme tarafından şartlı tahliyesiz ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2022 Dünya
DEAŞ’lı Abdeslam’a 20 yıl hapis
DEAŞ’lı Abdeslam’a 20 yıl hapis Fransa’nın başkenti Paris’te 2015 yılında, terör örgütü DEAŞ’ın düzenlediği ve 130 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırılarının hayattaki tek şüphelisi olan 28 yaşındaki Fas asıllı Fransa vatandaşı Salah Abeslam, Belçika’da yargılandığı mahkemede ‘terörizm bağlantılı cinayete teşebbüs’ eyleminden suçlu bulunarak 20 yıl hapis cezasına mahkum edildi.
23.04.2018 Dünya
Çöp ve istihbarata eşit bütçe
Çöp ve istihbarata eşit bütçe 2016’da 46 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının ikinci yılında, Belçika’nın güvenlik ve istihbarat zaafiyeti açığa çıktı. Ülkede çöp toplama bütçesiyle istihbarat için ayrılan bütçe tüm tehditlere rağmen eşit
26.03.2018 Dünya
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...'
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...' Fransa'nın güneyindeki bir süpermarkette kimliği bilinmeyen kişilerin ateş açtığı ve insanları rehin aldığı belirtildi. Fransız basını saldırganın IŞİD'e biat eden bir kişi olduğunu duyurdu. Rehine krizinde 2 ölünün 3 yaralının olduğu belirtildi. Saldırgan öldürüldü. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
23.03.2018 Dünya
ABD "IŞİD listesi"ni güncelledi
ABD "IŞİD listesi"ni güncelledi ABD Dışişleri Bakanlığı bir kararname ile IŞİD'in 30 yönetici ve ajanını belirleyerek, ABD mali sistemine girmesini engelledi.
18.08.2017 Dünya
Skandal! Reina saldırısında Danimarka detayı!
Skandal! Reina saldırısında Danimarka detayı! Reina saldırısının firari sanığı Asparov’un 29 Haziran’da Danimarka’da yakalandığı ardından serbest bırakıldığı ortaya çıktı. İstanbul’daki soruşturmada Asparov’un Reina canisi Masharipov’a katliamda kullandığı silahı teslim eden kişi olduğu belirtilmişti. ‘Danyelik İbrahim’ kod adını kullanan DEAŞ'lı iddianamede firari şüpheli olarak yer alıyor.
12.07.2017 Dünya
Ankara gönderiyor onlar bırakıyor
Ankara gönderiyor onlar bırakıyor Türk yetkililer, birçok DEAŞ üyesini, eylemlerinden uzun süre önce Suriye’ye gitmeye çalışırken yakalayarak, ülkelerine iade etmişti
29.09.2021 Gündem
Paris saldırganı mektup arkadaşına konuştu!
Paris saldırganı mektup arkadaşına konuştu! Fransa'nın başkentini kana bulayan terörün hayatta kalan tek saldırganı Abdeslam, duruşmalardaki suskunluğunu kendisine mektup yazan bir kadın için bozdu. Terörist, 130 kişinin can verdiği saldırılar için utanç duymadığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
İhmaller zinciri
İhmaller zinciri Fransa, Belçika ve Almanya'da gerçekleşen terör saldırılarında yetkililerin ihmallerinin olduğu ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Hep aynı hikaye
Hep aynı hikaye Paris’teki Notre Dame Katedrali’ne yönelik bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan kadın IŞİD’çilerden Sarah Hervouet’nin, geçen yıl Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışırken yakalanarak ülkesine iade edildiği ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Biz yakalıyoruz onlar bırakıyor
Biz yakalıyoruz onlar bırakıyor Fransa’daki kilise saldırısını düzenleyenlerden Adil Kermiçe’nin de, Paris ve Brüksel bombacıları gibi, Türk makamların, Suriye’ye gitmeye çalışırken yakalayıp ülkelerine teslim ettiği zanlılardan biri olduğu ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
Türkiye maçında terör alarmı
Türkiye maçında terör alarmı Terör örgütü IŞİD’in Fransa’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nı hedef alacağına dair endişeler giderek artıyor. 12 Haziran’da başkent Paris’te oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçı ise en riskli maçlar arasında gösteriliyor.
17.06.2021 Dünya
Paris saldırganı Abdeslam, Fransa'nın en pahalı tutuklusuna dönüşüyor!
Paris saldırganı Abdeslam, Fransa'nın en pahalı tutuklusuna dönüşüyor! Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te 130 kişinin öldüğü saldırıları düzenleyen isimlerden Salah Abdeslam, tutuklu olduğu hapishane yönetimine pahalıya mal oluyor.
28.05.2016 Dünya
Uçak saldırısı da Abdeslam’ın işi mi?
Uçak saldırısı da Abdeslam’ın işi mi? IŞİD’in Paris ve Brüksel saldırılarında rol alan Salih Abdeslam’ın, Egyptair uçağına düzenlendiği düşünülen terör saldırısının da arkasında olabileceği öne sürülüyor.
17.06.2021 Dünya
‘Boş bir küllüğün zekasına sahip’
‘Boş bir küllüğün zekasına sahip’ Paris saldırılarının zanlısı Salih Abdeslam Fransa’ya iade edildikten sonra son kez Fransız yargısının karşısına çıkarken, yakalandığı Belçika’da kendisini ‘savunan’ avukatı Sven Mary, eski müvekkilini ‘küçük bir moron’ olarak niteledi ve ‘boş bir küllüğün zekasına sahip olduğunu’ söyledi.
28.04.2016 Dünya
Salah Abdeslam, Fransa'ya iade edildi
Salah Abdeslam, Fransa'ya iade edildi Paris saldırıları şüphelisi Fransız vatandaşı Salah Abdeslam, Belçika tarafından Fransa'ya iade edildi...
27.04.2016 Dünya
Patlama anı kamerada
Patlama anı kamerada Fransa, başkent Paris’te 13 Kasım’da 130 kişinin ölümüne yol açan bombacılardan İbrahim Abdeslam’ın ‘Compaire Voltaire’ restoranında kendini havaya uçurduğu anın görüntülerini yayınladı
26.04.2016 Dünya
Paris katliamcısının kendini patlattığı o an!
Paris katliamcısının kendini patlattığı o an! Geçen yıl Kasım ayında Paris'i kana bulayan saldırılarda, Comptoir Voltaire aslı restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın (31) görüntüleri ortaya çıktı.
26.04.2016 Dünya
Belçikalı bakandan geri adım!
Belçikalı bakandan geri adım! Ülkesindeki Müslümanları Brüksel saldırılarına sevinmekle suçlayan Belçika İçişleri Bakanı Jambon, geri adım atarak, İslam'ı düşman edinmenin yapılacak en kötü şey olacağını söyledi
25.04.2016 Dünya
Paris ve Brüksel saldırılarının aranılan şüphelisi yakalandı
Paris ve Brüksel saldırılarının aranılan şüphelisi yakalandı Paris’te 13 Kasım’da 130 kişinin öldüğü saldırıların aranan son zanlısı Mohamed Abrini Belçika’da yakalandı. Abrini’nin muhtemelen Brüksel saldırılarıyla bağlantılı olarak aranan üçüncü zanlı olduğu bildirildi.
8.04.2016 Dünya
Paris saldırıları zanlısı Fransa'ya iade ediliyor
Paris saldırıları zanlısı Fransa'ya iade ediliyor Paris saldırılarının hayatta kalan tek zanlısı Salah Abdeslam'ın Fransa'ya iade edilmesi onaylandı. Abdeslam, aylar süren kovalamacadan sonra 18 Mart'ta Brüksel'de düzenlenen bir operasyonda yakalanmıştı.
1.04.2016 Dünya
Hollanda: Türkiye'nin sınırdışı e-postasını geç gördük
Hollanda: Türkiye'nin sınırdışı e-postasını geç gördük Hollandalı Güvenlik ve Adalet Bakanı Ard van der Steur, Türkiye'nin Belçika saldırısı zanlısı Brahim el-Bakraoui'nin iadesine ilişkin e-postasını geç gördüklerini söyledi.
30.03.2016 Dünya
İtalya’da yakalandı
İtalya’da yakalandı Paris ve Brüksel saldırılarını yapan IŞİD üyelerine sahte belge düzenlediği belirlenen bir kişi İtalya’da anti-terör timlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
27.03.2016 Dünya
Türkiye yakalayıp iade ediyor, Avrupa serbest bırakıyor
Türkiye yakalayıp iade ediyor, Avrupa serbest bırakıyor 2011’den bu yana 128 ülkeden 38 bin 269 kişiye “terör nitelikli şahıs” şüphesiyle Türkiye’ye giriş yasağı konuldu, 3 bin 290 kişi de yabancı terörist savaşçı oldukları gerekçesiyle sınır dışı edildi
29.09.2021 Gündem
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş!
Brüksel saldırısı plan değişikliğiymiş! Times'ın haberine gçre, IŞİD Belçika'da Paskalya katliamı planlıyordu. Ancak Liderleri ölünce planları değişmiş...
25.03.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abdeslam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdeslam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.