Sahte Pasaport

Sahte Pasaport

Son dakika sahte pasaport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte pasaport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte pasaport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Pasaport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte pasaport gelişmeleri de dahil olmak üzere 452 sahte pasaport haberi bulunmuştur. Tüm sahte pasaport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Terör örgütü üyelerine sahte pasaport hazırlayanlara operasyon! Gözaltılar var
Terör örgütü üyelerine sahte pasaport hazırlayanlara operasyon! Gözaltılar var İstanbul ve Bitlis'te PKK/KCK terör örgütünün siyasal yapılanması içerisinde faaliyet gösterip, örgüt mensuplarının yurt dışına çıkabilmesi için sahte pasaport ve evrak hazırladıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 şüpheliden 7’si yakalanarak gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Türk- Gürcistan uyruklu çete çökertildi! Bankadan para çekenlere dehşeti yaşatıyorlardı
Türk- Gürcistan uyruklu çete çökertildi! Bankadan para çekenlere dehşeti yaşatıyorlardı Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk- Gürcü uyruklu bir çetenin bankaları gözetleyerek yüklü para çeken vatandaşların araçlarına GPS takıp takibe aldığını, daha sonra da bu kişileri gasbettiğini belirledi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çete, eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla çökertildi.
7.09.2023 Gündem
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun Ankara’da bankadan yüklü miktarda para çeken vatandaşların araçlarına GPS koyup takip ederek yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden çete üyeleri, düzenlenen operasyonla yakalandı.
7.09.2023 Yaşam
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı İhbarı değerlendiren polis ekipleri harekete geçti. İstanbul merkezli 6 ilde, 10 bin dolar ile 30 bin dolar karşılığında sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...'
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...' İçişleri Bakanlığı, Hollanda uyruklu 'Bello Jos' lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'in içerisinde bulunduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; 2'si Interpol kırmızı bültenle aranan toplam 34 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, 1.1 milyarlık operasyonun detaylarını paylaşırken, ‘Belçika, Fransa ve Hollanda emniyet ekipleri Türkiye’nin kapısını çalıyor. Bu onlar için erişilemez, asla ulaşılamaz, yakalanması mucize isimler bunlar. Devasa bir operasyon.’ ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol'ün kırmızı bültenle aradığı 2 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde MASAK’la işbirliği içerisinde gerçekleştirilen operasyonda; 2'si İnterpol Kırmızı Bültenle Aranan olmak üzere toplam 34 şahıs hakkında işlem yapıldı.' açıklamasında bulundu.
26.06.2023 Gündem
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı
Kusursuz pasaport basan çete iş başında basıldı İstanbul Fatih’te sahte pasaport ve kimlik basıldığı yönünde ihbar alan polis, önceki gün ev görünümündeki bir atölyeye operasyon düzenledi.
1.06.2023 Gündem
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı İstanbul'da sahte para, pasaport ve kimlik üreterek piyasaya sürdüğü tespit edilen şüphelilere operasyon yapıldı. Esenyurt'ta yapılan baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı Siyam adıyla sosyal medyada yayınlanan şarkıları 1 milyonu aşkın dinlenen ve Türkiye'de ikamet eden İran uyruklu Sıamak Shabdel Borhan eşiyle birlikte sahte pasaportla Almanya'ya gitmek üzereyken yakalanacağını anlayınca Tahran uçağına binerken yakalandılar. İranlı şarkıcı hem Berlin uçağına hem de Tahran uçağına check-in yaptığı ortaya çıktı
22.05.2023 Yaşam
İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte belge hazırlayanlara operasyon: 7 gözaltı
İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte belge hazırlayanlara operasyon: 7 gözaltı İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte ikamet belgesi, pasaport ve kimlik hazırladıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlarla yakalandı. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
7.05.2023 Gündem
81 ilde 'düzensiz göç' uygulaması; 15 organizatöre gözaltı
81 ilde 'düzensiz göç' uygulaması; 15 organizatöre gözaltı Türkiye genelinde yapılan düzensiz göç ile mücadeleye yönelik huzur uygulamasında 5'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 organizatör gözaltına alındı, 731 düzensiz göçmen yakalandı.
19.04.2023 Gündem
‘Evlilik teklifi’ dolandırıcılığında yeni gelişme! Aldığı cevap karşısında şoke oldu
‘Evlilik teklifi’ dolandırıcılığında yeni gelişme! Aldığı cevap karşısında şoke oldu İstanbul Boğazı’nda bir çift, evlilik teklifi organizasyonu için bir yat ayarlayarak akşam yemeğine çıktı. 2 saat boyunca boğaz turu yapan çiftin gece sonunda yaptığı ise organizasyon sahiplerini şoke etti. Lazer ışığı ile isimlerini köprüye yazdıran ve evlilik teklifinin ardından bir de fotoğraf ve video da çektiren çifte günlerce ulaşılamadı. Yat sahibi ödeme için aradığında ise aldığı cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.
28.03.2023 Yaşam
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon Zonguldak merkezli 5 ilde sosyal medyadan 'cep telefonu çekilişi' adı altında dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcıların yöntemi ise şoke etti.
28.03.2023 Gündem
Yüksek tansiyonu önlüyor, kan akışını dengeliyor! Bal ile karıştırınca...
Yüksek tansiyonu önlüyor, kan akışını dengeliyor! Bal ile karıştırınca... Bal ve sarımsak ayrı ayrı birçok hastalığa iyi gelen besinler arasında bulunuyor. Enerji veren, kansere karşı koruma sağlayan doğal antioksidan olarak görülen bu besinler karıştırıldığında etkileri daha da artıyor. Sarımsak ve balın karıştırılması tuhaf geliyorsa ve etkilerini merak ediyorsanız bu habere göz atabilirsiniz.
28.03.2023 Sağlık
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı 50 kişinin ölümünden sorumlu bir çeteye üye olan ve 17 yıldır her yerde aranan katil en sonunda yakayı ele verdi. Katilin yakalanmamak için yüzüne estetik yaptırdığı ve parmak izlerinden kurtulmak için parmaklarını asitle erittiği ortaya çıktı.
14.03.2023 Gündem
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İnterpol-Europol Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, haklarında kırmızı bülten çıkarılan Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz'ün, sahte pasaport ile Arjantin'de yakalanmaları sonrası Türkiye'ye iadeleri konusunda yapılan talebin, adli makamlar kabul edildiği duyuruldu.
25.12.2022 Gündem
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
14.11.2022 Magazin
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü!
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü! İstanbul'da mobilyaları parçalayıp, evden kaçtığı öne sürülen A.T., 25 günlük eşi Ömer T.'nin şiddet uyguladığını belirterek, "Balayından geldikten sonra sürekli tartışmalar yaşıyorduk. Şiddet de uyguladı" dedi. Şiddet yüzünden sağ kulağının duymadığını ve rapor aldığını belirten A.T., "Psikolojim çok bozuldu, sinir krizi geçirdim. Kendime zarar vermemek için, çevreme, koltuklara zarar verdim. Hastaneden darp raporu aldım, polise gittim, 6 aylık bir uzaklaştırma kararı aldırdık" diye konuştu.
4.11.2022 Yaşam
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti İstanbul’un Fatih ilçesinde sahte pasaport ve kimlik düzenleyen yabancı uyruklu 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Adreste yapılan aramada çok sayıda sahte pasaport ve pasaport basımında kullanılan malzeme ile evraklar bulunurken, gözaltına alınan zanlıların karı-koca kılığında ev kiralayarak bu işi yaptıkları ortaya çıktı.
4.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Pasaport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte pasaport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.