Sahte Para

Sahte Para

Son dakika sahte para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte para gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.918 sahte para haberi bulunmuştur. Tüm sahte para haberleri aşağıda listelenmiştir.
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar
Polisten kadına şiddet ve dolandırıcılık uyarısı! Kapı kapı dolaşıyorlar Adana’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri KADES, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
1.03.2024 Adana
Polisten pazar esnafına ve vatandaşlara “dolandırıcılık ve hırsızlık” uyarısı! Broşür dağıtıldı
Polisten pazar esnafına ve vatandaşlara “dolandırıcılık ve hırsızlık” uyarısı! Broşür dağıtıldı Adana’da polis ekipleri, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşları dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı uyardı.
21.02.2024 Adana
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat Kurban Bayramı sürecinde kimi vatandaşlar önceden kurbanlarını alırken, kimileri de son güne bırakıyor. Bu da büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da fırsatçılar kol geziyor. Alınan bazı hayvanların kurbanlık sayılmama ihtimaline karşı uyarı gelirken, iki sahtecilik olayına karşı tedbir çağrısı yapıldı.
27.06.2023 Yaşam
Kurban pazarında satıcılar dolandırıcılık yöntemlerine karşı bilgilendirildi
Kurban pazarında satıcılar dolandırıcılık yöntemlerine karşı bilgilendirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi Sultangazi'de bulunan kurban pazarındaki satıcıları sahte para, tırnakçılık, tantanacılık ve yankesicilik konusunda uyardı.
26.06.2023 Gündem
Eskişehir merkezli 3 ilde ikinci el araç sahiplerini dolandıran şüphelilere operasyon: 28 gözaltı
Eskişehir merkezli 3 ilde ikinci el araç sahiplerini dolandıran şüphelilere operasyon: 28 gözaltı Eskişehir merkezli 3 ilde, ikinci el otomobil sahiplerini sahte para transferi yöntemiyle 3 milyon lira dolandırdığı tespit edilen 5'i kadın, 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin satın alacakları otomobiller için sahiplerine saat 16.00'den sonra anlaştığı ücreti, havale yoluyla sahte dekontla göndermiş gibi gösterip noter satışının ardından ödemeyi iptal ederek dolandırdıkları ortaya çıktı.
16.06.2023 Yaşam
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı Kağıthane'de düzenlenen operasyonda ve Cumhuriyet tarihinin tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarı olan 1 milyar dolar sahte para, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Maslak Kışlası'nda sergilendi.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda sahte 1 milyar dolar ele geçirdildi. Şüphelilerin, sahte dolarları Afrika ülkelerine çıkarmaya çalıştığı belirlendi.
9.06.2023 Gündem
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu: 3 gözaltı İstanbul'da sahte para, pasaport ve kimlik üreterek piyasaya sürdüğü tespit edilen şüphelilere operasyon yapıldı. Esenyurt'ta yapılan baskınlarda 3 şüpheli gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
100 lirayı, 100 bin liradan satışa çıkardı! 'Ömür boyu saklayacağız'
100 lirayı, 100 bin liradan satışa çıkardı! 'Ömür boyu saklayacağız' Elazığ’da bir vatandaş bir sıfırı eksik olan hatalı basım 100 TL'yi,100 bin liradan satışa çıkardı. Hatayı para sayarken fark ettiğini belirten Besime Ata, “Normalde iki adet sıfır olması gerekirken benim paramda baskı hatasından kaynaklı sadece bir tane sıfır var” dedi.
25.05.2023 Yaşam
İstanbul’da yaklaşık 25 milyon değerinde sahte döviz ele geçirildi
İstanbul’da yaklaşık 25 milyon değerinde sahte döviz ele geçirildi İstanbul’da bir eve düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 25 milyon lira olan sahte 1 milyon 140 bin dolar ile 100 bin euro ele geçirilirken, yabancı uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2023 Dünya
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü artan maliyetlerin ardından yaptıkları çalışma ile kullanılan bakır, çinko ve nikelin oranları değişti. Tasarruf sağlanırken paraların ağırlık ve kalınlığı oynadı. Metal paradaki değişiklik otomatları etkiledi. Otomat üretim fabrikası müdürü Ali Kurtuluş Çelikol, "Bizim otomatlarımızın üzerine 'çalışmıyor' diye yazı yazıyorlardı. Biz kendimiz parayı otomatlara tanımlamaya başladık" dedi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin ise, "Bankaların bankamatiklerinde böyle bir sıkıntı yok. Otomatlarla alakalı olarak ise zaten otomat üreticilerine de Merkez Bankası yeni paraları gönderiyor. Diyor ki, 'Bundan sonraki otomatlarınızı ve mevcut otomatlarınızı buna göre düzenleyin' diyor. Şayet bunlar düzenlememişse böyle sıkıntı yaşanabilir. Çünkü inceliğe ve ağırlığa hassas metaller bunlar" diye konuştu.
15.04.2023 Sağlık
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam
Sahte zannettiği para hatalı baskı çıktı
Sahte zannettiği para hatalı baskı çıktı Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, müşterisinden gelen parayı sahte zannetti. Banka görevlilerinin incelemesiyle paranın sahte olmadığı, baskı hatası olduğu anlaşıldı.
12.01.2023 Yaşam
'Almancı' sahte parayla kanser hastası kadının ilaç parasını dolandırdı
'Almancı' sahte parayla kanser hastası kadının ilaç parasını dolandırdı Ankara'da, Almanya'dan geldiğini söyleyip, döviz bozdurma bahanesiyle sahta euro vererek dolandıran ve polis ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklanan Soner A.'nın, kanser hastası Hanım Mülayim'in (64) de 300 lira ilaç parasını dolandırdığı ortaya çıktı.
26.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Kocaeli'de iğrenç olay! Biri erkek 4 çocuğunu istismar etti
Kocaeli'de iğrenç olay! Biri erkek 4 çocuğunu istismar etti Kocaeli'de 3'ü kız 4 çocuğuna istismar uyguladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada dinlenen sanığın kardeşi, "Kardeşime iftira atılmaktadır. Böyle bir olayın yaşandığına inanmıyorum" dedi. Mağdur çocukların teyzesinin ise ifadesi dikkat çekti.
15.12.2022 Yaşam
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama Adana merkezli 6 ilde, piyasaya sahte dolar ve Türk lirası ile ayarı düşürülmüş cumhuriyet altını sürmeye çalıştıkları belirlenen ve operasyonla yakalanan 16 şüpheliden 5’i tutuklandı; 2’si adli kontrol şartı, 9’u da savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.
15.12.2022 Yaşam
Sahte polisler FETÖ ve PKK ile kandırdı! Dolandırıcıların kasası çözüldü, her şeyi bir bir anlattı
Sahte polisler FETÖ ve PKK ile kandırdı! Dolandırıcıların kasası çözüldü, her şeyi bir bir anlattı Kripto para, hisse senedi, borsada işlemleri ve araba alım satımları... Onlarca vatandaşı kendilerinin polis olduğuna inandırdılar. FETÖ veya PKK gibi terör örgütlerine operasyon bahanesi ile milyonlarca lirayı çarptılar. Şanlıurfa'da yaşayan 'Zaza' kod adli Cevher Y. tarafından kurulan suç örgütünün kullandığı yöntemler ise şoke etti. İşte dolandırıcıların kasasının itirafları...
13.12.2022 Yaşam
Sahte para ve ayarı düşük altın operasyonu!
Sahte para ve ayarı düşük altın operasyonu! Adana polisi piyasaya sahte para ve ayarı düşük altın sürdüğü öne sürülen 18 kişinin yakalanması için Adana merkezli 5 ilde şafak vakti operasyon yaptı.
13.12.2022 Yaşam
Polisler villaya girince gözlerine inanamadı! Kalpazanlardan akılalmaz sistem
Polisler villaya girince gözlerine inanamadı! Kalpazanlardan akılalmaz sistem Akılalmaz olay Osmaniye'de yaşandı. Bir villada bir şeylerin ters gittiğini anlayan polis, şüphelileri 6 aylık teknik ve fiziki olarak takibe aldı. Zamanı gelince başlatılan operasyonda villaya giren ekipler gözlerine inanamadı. Üç şüphelinin kurduğu sistem usta kalpazanlara taş çıkardı. Sahte paraların özelliği ise şaşkına çevirdi .
3.12.2022 Yaşam
Villayı darphaneye çevirdiler, bankamatikten geçen sahte para ürettiler
Villayı darphaneye çevirdiler, bankamatikten geçen sahte para ürettiler Osmaniye'de kiraladıkları villayı darphaneye çeviren 3 kişi bankamatiklerden geçen sahte para üretti. 3 kalpazan polisin yaptığı operasyonla kıskıvrak yakalandı.
3.12.2022 Haber
Sahte para çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı kararı
Sahte para çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı kararı Mersin’de sahte paraları piyasaya süren şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. 16 adrese eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirilirken, şahısların yaklaşık 600 bin lira sahte parayı piyasa sürdükleri tespit edildi.
22.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.