Sahte Mimar

Sahte Mimar

Son dakika sahte mimar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte mimar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte mimar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Mimar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte mimar gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 sahte mimar haberi bulunmuştur. Tüm sahte mimar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Nişantaşı’nda ‘yan baktın’ dehşeti! 'Dengesiz ve takıntılı biriydi'
Nişantaşı’nda ‘yan baktın’ dehşeti! 'Dengesiz ve takıntılı biriydi' Nişantaşı’ndaki bir apartmanın görevlisi Kadir Keleş, yan bakma nedeniyle tartıştığı komşu eczanenin çalışanı Gökhan Baran’ı ruhsatsız tabancasıyla göğsünden iki kurşunla vurarak öldürdü.
6.04.2023 Yaşam
MİT'çiyiz yalanıyla büyük vurgun! İş insanlarına akılalmaz tuzak
MİT'çiyiz yalanıyla büyük vurgun! İş insanlarına akılalmaz tuzak Muğla KOM Şube Müdürlüğü Marmaris Kom Büro Amirliği Marmaris’te büyük bir dolandırıcılık şebekesini çökertti. Kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtan çete, bölgede yaklaşık 30 iş insanından 15 milyon TL’lik vurgun yaptı. Çete üyelerine operasyon yapıldığı sırada bazı çete üyelerinin kendilerinin MİT üyesi olduğunu söyleyip evlerine polisin giremeyeceği şeklinde karşılık verdiği öğrenildi. İşte operasyonun ayrıntıları...
5.04.2023 Yaşam
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor Dolandırıcıların yeni hedefi ev sahipleri ve kiracılar oldu. Dolandırıcılar, asıl kira fiyatı 5000 olan bir evi, 3000 liraya gösteriyor. Kiranın uygun olduğunu gören vatandaşlar ise hemen ilgili telefon numarasını arıyor. İşte ne oluyorsa bu dakikadan sonra oluyor. Fırsatçıların kurduğu tuzak bununla da bitmiyor. Mağdur, ev hakkındaki gerçeği öğrenince bir kez daha şoke oluyor.
5.04.2023 Ekonomi
Sahte mimar olayı ile ilgili harekete geçildi! Avni Tekinaslan’ı işe alanlara ceza yağdı
Sahte mimar olayı ile ilgili harekete geçildi! Avni Tekinaslan’ı işe alanlara ceza yağdı Sahte mimar olayında yeni gelişme! Antalya Valiliği harekete geçti. Geçen yıl ortaya çıkan 42 yıllık sahte mimar Avni Tekinaslan’ı işe alan firmalara ceza kesildi. Yetkililer, verilecek cezanın miktarını da açıkladı.
5.04.2023 Yaşam
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı sahte doktor skandalının yankıları devam ederken bu kez de sahte mimar ortaya çıktı. 43 yıl boyunca insanları kandırarak mimarlık yapan Avni Tekinaslan ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Kendi hazırladığı mezuniyet belgesiyle tam 42 yıl sahte mimarlık yapan Avni Tekinaslan’la ilgili Gazi Üniversitesi detaylı bir arşiv çalışması başlattı. Arşiv çalışması sonucunu okuyanlar ise gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nun öldürülmesi olayı sonrasında konuşan gözü yaşlı baba Mesut Çolakoğlu, kızını öldüren Hasan F.’in aynı gün yaşadıkları apartmana geldiğini güvenlik kameralarında gördüklerini ifade ederek, “Kızım kendi dükkânını açmak istiyordu. Öldürüldüğü gün ustalık sınavına girmişti. Akşamına da öldürüldü” dedi.
19.12.2022 Yaşam
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı Taksiciler ile müşterileri arasında yaşanan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı taksici şiddeti yaşayanlardan. Bindiği takside 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışma sonucu, taksicinin beyzbol sopasıyla saldırdığını iddia eden Gülsema Kalaycı korku dolu anları anlatırken taksi şoförü hakkında da 4 farklı suçtan toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası istendiği öğrenildi.
19.12.2022 Yaşam
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi Sahte diplomayla tam 42 yıl mimarlık yapan Avni Tekinaslan, Türkiye’nin gündemine düşen film gibi dolandırıcılık hikâyesinin ayrıntılarını anlattı.
19.12.2022 Yaşam
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye işletmesi kapsamında, 2022 yılının ilk on bir aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 176 oranında artırarak 707 milyon 709 bin liradan 1 milyar 955 milyon liraya yükselterek yeni bir rekor kırdığını kaydetti. Özer, döner sermaye kapsamında elde edilen bu gelirden öğrencilerin de 94 milyon 332 lira pay aldığını söyledi. 1
18.12.2022 Eğitim
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022 Gündem
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir futbol okulunda antrenör olarak görev yapan ve 14 yaşındaki sporcusuna cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilen antrenör, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.12.2022 Yaşam
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar!
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar! Tekirdağ, Van ve Mersin’de yaşanan ‘sahte doktor’ haberleri gündemdeki yerini korurken bu kez de Antalya’da ‘sahte mimar’ olayı yaşandı. 42 yıldır mimar ve şantiye şefi olarak çalışan Avni Tekinaslan’ın diplomasının sahte olduğu anlaşıldı.
18.12.2022 Gündem
Ece Erken'e sahte mimar şoku!
Ece Erken'e sahte mimar şoku! Ece Erken, geçtiğimiz ay mahkemelik olduğu mimara önceki gün temyiz davası açarak yargı yoluna gitti.
31.05.2017 Magazin
“Bunlar çöp değil, 6 kişi öldü”
“Bunlar çöp değil, 6 kişi öldü” Alman aktivist Gezi'de bu sözlerinden dolayı gözaltına alındı!
29.09.2021 Gündem
42 sahte mimar yakalandı
42 sahte mimar yakalandı TMMOB Mimarlar Odası, özel üniversiteler adına düzenlenmiş sahte diplomalarla mimarlık yaptıkları ve çok sayıda projeye imza attıkları belirlenen 42 kişi hakkında yasal işlem başlattı...
29.09.2021 Gündem
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz"
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz" Bolu'da 20 lise öğrencisi ve polis ekipleri tarafından şehrin en işlek caddesinde 7’den 70’e herkese sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.
7.03.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun"
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun" 32 yıldır Türkiye’de yaşayan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depreminin ne zaman olacağını kimsenin yüzde 100 bilemeyeceğini söyleyerek, “Bir sene içinde de olabilir, on sene içinde de... Ama hemen şimdi hazır olunmalı” dedi.
22.08.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymak görevimiz
Bakan Karaismailoğlu: Gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymak görevimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Sosyal hayatı canlandırmak gerek. Bunun için en önemli kısım ise amatör sporların, bireysel sporların desteklenmesi. Bu gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymamız bizim görevimiz olacak. Burada büyük bir enerji var" dedi.
4.05.2023 Gündem
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Mimar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte mimar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.