Sahne Kostümü

Sahne Kostümü

Son dakika sahne kostümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahne kostümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahne kostümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahne Kostümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahne kostümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 sahne kostümü haberi bulunmuştur. Tüm sahne kostümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü'
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü' Sahne performansı ve fit fiziğiyle gündemden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan bu kez kostümüyle gündeme geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan’ın tercih ettiği bol yırtmaçlı pembe elbisesine yorum yağdı.
26.08.2023 Magazin
Gülşen'in sahne kostümüne yorum yağdı! 'Bez bebek Nana gibi olmuş'
Gülşen'in sahne kostümüne yorum yağdı! 'Bez bebek Nana gibi olmuş' Sahne kostümleriyle sık sık gündemde olan şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı Gülşen, tercih ettiği sahne kostümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Gülşen'in kostümüne yorum yağdı.
27.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi!
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi! Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Magazin
Gülşen bayramı bayram etti! 4.5 milyon TL kazandı
Gülşen bayramı bayram etti! 4.5 milyon TL kazandı Gülşen, Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul’da, ikinci günü ise KKTC’de sahne alarak rekor ücret kazandı.
25.04.2023 Magazin
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu!
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu! Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Sahne kıyafeti Miley Cyrus'a benzetilen Gülşen’in kostümü için ödediği ücret ortaya çıktı.
24.04.2023 Magazin
Lara'dan tartışma çıkaracak sözler! 'Kıyafetlerini görünce utanıyorum'
Lara'dan tartışma çıkaracak sözler! 'Kıyafetlerini görünce utanıyorum' Şarkıcı Lara, uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen 'sahne kostümü' tartışmasına katıldı. "Hodri meydan" diyen ünlü şarkıcı, bazen meslektaşlarının giydiği kıyafetleri görünce utandığını söyleyerek tartışma çıkaracak cümleler kurdu.
24.12.2022 Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
Merve Özbey sahneye hamilelik elbisesi ile çıktı!
Merve Özbey sahneye hamilelik elbisesi ile çıktı! Geçtiğimiz akşam Ankara'da sahne alan Merve Özbey'in sahne kostümü dikkat çekti. Başarılı şarkıcının mini beyaz elbisesini hamilelik döneminde de giydiği fark edildi.
19.11.2022 Magazin
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Tuğba Yurt: Dondur, kilottur beni bu tarz polemiklere sokmayın!
Tuğba Yurt: Dondur, kilottur beni bu tarz polemiklere sokmayın! Geçtiğimiz aylarda 'Açmayalım' isimli şarkısını yayınlayan Tuğba Yurt, önceki gün yeni şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkı üzerinde çalıştıktan sonra gazetecilerle konuşan şarkıcı, gündemden düşmeyen 'sahne kostümü' tartışmalarının ardından yaşanan Demet Akalın-Aleyna Tilki polemiğinin sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.05.2022 Magazin
Öykü Gürman'dan sahne kostümü yorumu! "Frikik veririm diye..."
Öykü Gürman'dan sahne kostümü yorumu! "Frikik veririm diye..." Şarkıcı Öykü Gürman, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Hayranlarıyla bir araya gelen ünlü isim, hem kariyeri hem de özel hayatı hakkında konuşurken, sahne kostümleriyle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
18.04.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Defne Samyeli sahne kostümüyle yine çok iddialı!
Defne Samyeli sahne kostümüyle yine çok iddialı! Şimdilerde şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, sahne almaya devam ediyor. Cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren Samyeli, son olarak transparan detaylı siyah elbisesiyle dinleyicileriyle buluştu.
10.03.2022 Magazin
Pınar Aylin'den iddialı sahne kostümü cevabı: Eşim işim dahil her şeyime karışır!
Pınar Aylin'den iddialı sahne kostümü cevabı: Eşim işim dahil her şeyime karışır! Uzun zamandır İzmir’de yaşayan Pınar Aylin, üniversite eğitimi için İstanbul'a dönen kızı Maya ile Karaköy'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Artık bir ayağının burada olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, son dönemde tartışma konusu olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak "Siz sahnede iddialı kıyafet giyebilir misiniz?" sorusuna yanıt verdi.
9.03.2022 Magazin
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar"
Hande Yener ayağı sargılı ödül töreninde! "Bacak nazarmış öyle diyorlar" Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.
2.03.2022 Magazin
Seren Serengil sahneden paylaştı! "Hemen sil, koluna ne olmuş öyle?"
Seren Serengil sahneden paylaştı! "Hemen sil, koluna ne olmuş öyle?" Dumping sendromu nedeniyle ölümden dönen Seren Serengil yeniden sahnelere döndü. Ünlü isim, sahne kıyafetiyle olay yarattı. Geçirdiği kilo verdirme ameliyatlarının ardından ölümden dönen Serengil, bu sahne kostümü için daha önce yaptığı açıklamalarında 'dozunda' dekolte tercih edeceğini söylemişti. Batum'da sahneye çıkan Seren Serengil beyaz sırt dekolteli bir elbise tercih etti. Sahneden karelerini paylaşan ünlü şarkıcının fotoğrafını gören takipçileri peş peşe "Hemen sil koluna ne olmuş öyle?" yorumları yaptı. Pek çok takipçisi şarkıcının fotoğraflara photoshop yaptığını öne sürdü.
7.02.2022 Magazin
Hande Yener'in sahne kostümü olay yarattı! 'Evdeki koltuk örtüsüne benziyor'
Hande Yener'in sahne kostümü olay yarattı! 'Evdeki koltuk örtüsüne benziyor' Son dönemde sahne kıyafetleriyle dikkat çeken Hande Yener, dün akşam sahne aldığı giydiği kostümle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada gündeme gelen kıyafeti çok beğenenler kadar, eleştirenler de oldu.
5.02.2022 Magazin
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Muazzez Ersoy özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu! 'Annemin aldığı altın bilezikleri bozdurup sahne kostümü aldım!'
Muazzez Ersoy özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu! 'Annemin aldığı altın bilezikleri bozdurup sahne kostümü aldım!' Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ‘Biz Bize’ isimli programa katıldı. Muazzez Ersoy, “Rahmetli annemin doğum günümde bana aldığı iki altın bileziği ondan habersiz bozdurarak ilk sahne kostümümü almıştım. Şimdi gençlere bu konuda yardımcı oluyorum” diyen Ersoy, özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptı.
21.11.2021 Magazin
Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı
Gülşen iddialı sahne kostümüyle olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı Ünlü şarkıcı Gülşen, son konserindeki iddialı sahne kostümüyle yine olay olmayı başardı. Gülşen'in kıyafetlerinin fiyatı, ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyanın gündemine oturdu.
30.10.2021 Magazin
Gülşen sahne kostümüyle adından söz ettirdi
Gülşen sahne kostümüyle adından söz ettirdi İddialı sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Gülşen, önceki gün Yalova’da sahne aldı. Yeşil bir elbiseyle sahneye çıkan Gülşen,göz kamaştırdı.
8.09.2021 Magazin
Ziynet Sali derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı
Ziynet Sali derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı Bir süredir Kıbrıs’ta tatil yapan Ziynet Sali, konser vermek için İzmir’e uçtu, Sali, konser kıyafetiyle dikkat çekti.
19.07.2021 Magazin
Aleyna Tilki'yi görümcesi giydirdi!
Aleyna Tilki'yi görümcesi giydirdi! Şarkıcı Aleyna Tilki, yılbaşı gecesi Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Grand Opera’da konser verdi.
3.01.2020 Magazin
Hadise'nin yalanı ortaya çıktı
Hadise'nin yalanı ortaya çıktı Şarkıcı Hadise, Almanya konserinde giydiği kostümünü kendisinin tasarladığını söylemişti, ancak ünlü şarkıcının yalanı ortaya çıktı
10.07.2019 Magazin
Kötü olmadan canlandırdım
Kötü olmadan canlandırdım Şevval Sam, önceki gün Nişantaşı’nda sahne kostümü provasından çıkarken görüntülendi.
23.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sahne Kostümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahne kostümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.