İddialı

İddialı

Son dakika iddialı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iddialı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iddialı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İddialı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iddialı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.954 iddialı haberi bulunmuştur. Tüm iddialı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı
Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi başladı! Semih Şentürk detayı ortaya çıktı Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın Akdeniz ekibindeki teknik direktörlük kariyeri resmen başladı. Brezilyalı teknik adam imza töreninde iddialı mesajlar verdi.
30.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, gelecek sezon için gözünü kararttı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
27.05.2024 Şampiy10
Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesi geldi! Şampiyonluk sonrası transferde 3 bomba harekatı başladı! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne üç dünya yıldızı hazırlıyor
Okan Buruk'a şampiyonluk hediyesi geldi! Şampiyonluk sonrası transferde 3 bomba harekatı başladı! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne üç dünya yıldızı hazırlıyor Süper Lig'de 24'üncü şampiyonluğuna uzanan Galatasaray, bu kez play-off'tan katılacağı Şampiyonlar Ligi için 3 bomba transfer harekatına başladı. İddialı kadroda dünya yıldızlar var.
27.05.2024 Galatasaray
OYAK’ın nema oranı altını, dövizi, borsayı geçti: Yüzde 77,1 Zor yılda hedeflere ulaştı, üyelerinin birikimlerini korudu
OYAK’ın nema oranı altını, dövizi, borsayı geçti: Yüzde 77,1 Zor yılda hedeflere ulaştı, üyelerinin birikimlerini korudu Üyelerinin birikimlerini verimlilik, sürdürülebilirlik ve sorumlu yatırım ilkeleri doğrultusunda yöneten OYAK, açıkladığı yüzde 77,1 nema oranı ile sürdürülebilir getiri sağladı. OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, 470 binden fazla üyesine sağladığı değeri geliştirme ve güçlendirme sorumluluğuyla çalışan OYAK’ın, 2023’ün istisnai piyasa koşullarında planlanan ve bütçelenen tüm stratejik, operasyonel ve ticari hedeflere ulaştığını kaydetti.
26.05.2024 Ekonomi
BM'nin kararı sonrası Dünya Futbol Günü'ne ilk kutlama D-Smart'tan!
BM'nin kararı sonrası Dünya Futbol Günü'ne ilk kutlama D-Smart'tan! Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, bu yıl aldığı kararla futbolun bazı diğer spor dalları gibi dünya barışına, kalkınmaya katkı yaptığı bu nedenle de özel bir günle kutlanması gerektiği belirtildi ve 25 Mayıs'ın "Dünya Futbol Günü" olarak kutlanmasına oy birliğiyle karar verildi.
25.05.2024 Futbol
EuroLeague’de Fenerbahçe’nin Final Four heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
EuroLeague’de Fenerbahçe’nin Final Four heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de! Avrupa basketbolunun zirvesinde nefesler tutuldu. Basketbol severlerin merakla beklediği EuroLeague Final Four, bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, EuroLeague’de bugün 6’ncı kez Final Four heyecanını yaşayacak. Misli de bu heyecana “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile ortak oluyor.
24.05.2024 Şampiy10
Renault Megane Sedan fiyatları en dibi gördü; Hiçbir Mayıs'ta böyle olmadı
Renault Megane Sedan fiyatları en dibi gördü; Hiçbir Mayıs'ta böyle olmadı Otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. İddialı marka Renault bir sürpriz yaptı. Dikkatlerin yoğunlaştığı bu haberde Renault Megane Sedan Mayıs 2024 fiyat listesi yer aldı.
23.05.2024 Gündem
Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! 'Fazla iddialı'
Melek Mosso'nun sahne kostümü olay oldu! 'Fazla iddialı' Geçtiğimiz gün Maslak'ta bir mekanda sahne alan Melek Mosso’nun konser kıyafeti yorum yağmuruna tutuldu. Konser karelerini Instagram sayfasından paylaşan ünlü ismin iddialı tarzı olay oldu.
18.05.2024 Magazin
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, çalışmalarını sürdürüyor. Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu. Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Galatasaray
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Fenerbahçe
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024 Magazin
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a bomba gönderme: Kiminmiş göstereceğiz
İsmail Kartal'dan Okan Buruk'a bomba gönderme: Kiminmiş göstereceğiz Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri gündem oldu. Derbide Beşiktaş'ı yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, şampiyonluk için iddialı konuştu. Deneyimli teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda adeta ezeli rakibi Galatasaray'a meydan okudu. İşte detaylar...
2.05.2024 Fenerbahçe
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı'
Mine Tugay iddialı paylaşımlarına yenisini ekledi! 'Denemesem olmazdı' Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Magazin
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler İBN Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi temel atma töreni Başakşehir'de yapıldı. Törende konuşma yapan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, "Burada konaklayacak araştırmacılarımız, hocalarımız hem Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler hem de sosyal bilimlere büyük katkılar yapacaklar" dedi.
29.04.2024 Gündem
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
11.04.2024 İddaa
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İddialı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iddialı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.