Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer

Son dakika Sagopa Kajmer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sagopa Kajmer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sagopa Kajmer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sagopa Kajmer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sagopa kajmer gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 sagopa kajmer haberi bulunmuştur. Tüm sagopa kajmer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek Mosso Kocaeli konseri iptal mi, 2022 Full Fest Kocaeli konseri neden iptal edildi?
Melek Mosso Kocaeli konseri iptal mi, 2022 Full Fest Kocaeli konseri neden iptal edildi? Kocaeli Melek Mosso konseri iptal m, neden iptal edilid? Isparta Gül Festivali'nde vereceği konseri ahlaki gerekçeler nedeniyle iptal edilen Melek Mossa’nın bir konseri için daha iptal kararı alındı. Valilik kararıyla iptal edilen konserin neden iptal edildiği sorgulanıyor. Peki, Melek Mosso Kocaeli konseri neden iptal edildi?
30.05.2022 Kültür Sanat
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede? Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kapsamında yerel yönetimler geniş kapsamlı bir kutlama hazırlığı yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üç günlük Cumhuriyet ve Gençlik Festivali düzenlerken; İzmit Belediyesi kutlamaları 25 Ekim’den 3 gün sürecek çeşitli etkinlikler, yarışmalar, faaliyetler düzenlenecek. Düzenlenen etkinliklerden biri de Duman Konseri oldu. Peki, 29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
25.10.2021 Gündem
Kuruçeşme'de rap gecesi
Kuruçeşme'de rap gecesi Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam rap müziğin güçlü temsilcilerinden Sagopa Kajmer’i ağırladı.
5.09.2021 Magazin
İrem Derici'den sürpriz
İrem Derici'den sürpriz İrem Derici, 2021 yılının ilk dakikalarında sürpriz yaparak, yeni parçasını tüm dijital platformlarda yayınladı.
2.01.2021 Magazin
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu Türkiye'nin dijital müzik platformu Fizy, 2020 yılının en çok dinlenen sanatçılarını açıkladı. Müslüm Gürses, Tarkan ve Ebru Gündeş yılın en çok dinlenen isimleri oldu.
26.12.2020 Magazin
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler? Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması TV8’de başlıyor!
Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler? Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması TV8’de başlıyor! Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması Tv8 başlıyor. Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasında Türkiye'nin en yetenekli rap yıldızı aranacak. Rap müzik yarışmasının duyurusunun ardından, yarışmada jüri koltuğunda oturacak üyeler merak konusu oldu. Türkiye Rapçisini Arıyor jüri üyeleri kimler, belli mi? İşte, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmanın detayları…
26.09.2020 Gündem
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ferman Akgül'ün eşi Bettina Kuperman kimdir?
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ferman Akgül'ün eşi Bettina Kuperman kimdir? Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri'nin ikincisi Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri ile Kapadokya'dan gerçekleştiriyor. Manga grubunun solisti Ferman Akgül'ün biyografisi merak ediliyor. Peki, Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ferman Akgül hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Sagopa Kajmer ifadeye çağrıldı!
Sagopa Kajmer ifadeye çağrıldı! Rap şarkıcısı Sagopa Kajmer, "Toz Taneleri" isimli şarkısının klibinde sigara kullanımını özendirdiği iddiasıyla savcılığa ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca dosyanın incelenmesinin ardından soruşturma yapılmasına yer olmadığı karar verildi. Savcılık, dosyayı RTÜK'e gönderdi.
18.01.2020 Magazin
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri Sagopa Kajmer, 'Toz Taneleri' şarkısı müzikseverlerin beğenisine sundu. Ünlü rapçinin yeni şarkısı kısa sürede Twitter'ın gündemine oturdu. Toz Taneleri şarkısının sözleri nedir? Sagopa Kajmer nedir?
29.11.2019 Gündem
Kapanışı Sertab Erener yaptı
Kapanışı Sertab Erener yaptı Bu yıl 4.kez 26-29 Eylül 2019 tarihlerinde Eskişehir Mola Tesisleri’nde gerçekleşen Milyonfest’te bu sezon ilk kez sahne alan Sertab Erener kapanışı yaptı.
30.09.2019 Kültür Sanat
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
Rapçi Ceza: Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı
Rapçi Ceza: Gerçeği bildiğim halde gözlerim seni aradı Ünlü rapçi Ceza ve Ayben'in babası Danyal Özçalkan, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 'Ceza' lakaplı rapçi Bilgin Özçalkan, babasının vefatı sonrası duygusal bir paylaşım yaptı.
15.06.2019 Magazin
Kolera, eski eşi Sagopa Kajmer'den şiddet mi gördü?
Kolera, eski eşi Sagopa Kajmer'den şiddet mi gördü? Ünlü rapçi Kolera, eski eşi Sagopa Kajmer'den gördüğü şiddeti anlattı.
3.04.2019 Magazin
Ünlü rapçinin konserinde korku dolu anlar
Ünlü rapçinin konserinde korku dolu anlar Ünlü rap’çi Sagopa Kajmer, geçen hafta konser verdiği sırada bastıran yağmurun kurbanı oldu. Monitörlerden biri kısa devre yapınca Sagopa’yı elektrik çarptı
23.09.2018 Magazin
15 yıl sonra Harbiye’de
15 yıl sonra Harbiye’de Edip Akbayram, BKM organizasyonuyla düzenlenen Denizbank Açıkhava Konserleri’nde hem coştu hem de coşturdu.
22.09.2018 Magazin
Sevgilim değil arkadaşım
Sevgilim değil arkadaşım 20 yıldır birlikte olduğu eşi Kolera (Esen Güzel) ile evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) genç bir kadınla Kuruçeşme sahilinde yürürken objektiflere yansıdı.
31.08.2018 Magazin
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması Yıllardır İslam dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" diyerek cevap vermesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
28.05.2018 Magazin
2017’de en çok kimler dinlendi?
2017’de en çok kimler dinlendi? Spotify, dünyada ve Türkiye’de 2017’nin en çok dinlenen sanatçılarını, albümlerini ve şarkılarını açıkladı. Listeye göre Ed Sheeran dünyada en çok dinlenen isimken, Türkiye’de adını zirveye yazdıran kişi Sezen Aksu oldu
5.12.2017 Magazin
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı
Sagopa Kajmer ile Kolera boşandı Rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), 11 yıllık eşi Kolera (Esen Güzel) ile evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.
20.11.2017 Magazin
Sagopa Kajmer'den bomba itiraf!
Sagopa Kajmer'den bomba itiraf! Rap müziğin ünlü ismi Sagopa Kajmer'den bomba bir itiraf geldi. Kajmer, 'Parçamda hata var; ancak kimse bilmiyor' dedi.
13.09.2017 Kültür Sanat
'Küsme Aşka' zirveye çıktı!
'Küsme Aşka' zirveye çıktı! Oğuzhan Koç’un söz ve müziği kendisine ait olduğu 'Küsme Aşka' isimli parçası, müzik platformu fizy’de mayıs ayının en çok dinlenen şarkısı oldu.
8.06.2017 Kültür Sanat
'Rap'in yükselen yıldızı Resul!
'Rap'in yükselen yıldızı Resul! O Ses Türkiye'de Gökhan-Hakan kardeşlerin takımında yer alan Resul Aydemir, belki şampiyon olamadı; ancak performansıyla hafızalara kazındı.
20.03.2017 Magazin
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti)
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti) O Ses Türkiye'de dün akşam muhteşem bir final yaşandı. İzleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği O Ses Türkiye'nin finalistlerinden biri Resul Aydemir oldu. Resul Aydemir ikinci olsa da gündemde oldukça araştırılmaya başlandı. İşte Resul Aydemir kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sagopa Kajmer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sagopa kajmer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.