Sağlık Hizmetleri

Sağlık Hizmetleri

Son dakika sağlık hizmetleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık hizmetleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık hizmetleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Hizmetleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık hizmetleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.117 sağlık hizmetleri haberi bulunmuştur. Tüm sağlık hizmetleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre işçiler için şehirler arası yolculuktan barınmaya kadar birçok önemli karara imza atıldı. İşte detaylar...
27.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi.
12.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı?
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı? Sağlık ocaklarının bayram mesaisi ile 10 günlük tatile dahil edilen pazartesi ve salı günü sağlık ocaklarının açık olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı. Sağlık hizmetleri kalemlerinden biri olan sağlık ocaklarının 8 Nisan Pazartesi günü ile 9 Nisan Salı günündeki çalışma düzeni merak ediliyor. Peki, 8 Nisan sağlık ocağı açık mı, pazartesi günü sağlık ocakları tatil mi? 8 Nisan Pazartesi günü sağlık ocakları kapalı mı, aile hekimlerinde bayram tatili kaç gün 2024?
6.04.2024 Yaşam
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldı
Adanalı öğrenciler Prag’da staj programına katıldı Adana Yüreğir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ kapsamında "Fizyoterapi Uygulamalarında Avrupa Standartlarında Staj" projeleri ile Türkiye Ulusal Ajansı'ndan hibe almaya hak kazandı.
13.03.2024 Adana
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı yeniden atama kurası nedir, nasıl çekiliyor? Sağlık Bakanlığı talep toplama tarihi…
Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı yeniden atama kurası nedir, nasıl çekiliyor? Sağlık Bakanlığı talep toplama tarihi… Sağlık Bakanlığı yeniden atama kurası nedir, Sağlık Bakanlığı atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı, 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası için talep toplanacağını duyurdu. Talep bildirimi https://ekip.saglik.gov.tr adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden yapılacaktır.
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Fahiş fiyat ve stokçuluk ile ilgili harekete geçildi! 602 milyon lira ceza kesildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk ile ilgili harekete geçildi! 602 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, otomotiv, emlak ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim gerçekleştirerek, 602 milyon 225 bin 881 lira idari para cezası uyguladı.
8.01.2024 Ekonomi
Erken emeklilik müjdesi! Primi devlet ödeyecek, EYT kaçırana fırsat
Erken emeklilik müjdesi! Primi devlet ödeyecek, EYT kaçırana fırsat Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ikinci bir torba yasa daha Meclis gündemine geliyor. EYT kaçırana erken emeklilik fırsatı sağlıyor. Yeni düzenlemeyle sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Ödenecek primlere devlet desteği verilecek. Teklifin, kısa süre içinde Meclis'e sunulması bekleniyor. Peki, emeklilik hakkı ne zaman gelecek? İşte yeni düzenlemenin detayları...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
Take Off İstanbul için geri sayım başladı
Take Off İstanbul için geri sayım başladı Uluslararası bir startup zirvesi olan Take Off, bu yıl 6.kez girişimcileri, yatırımcıları, mentorları ve girişim ekosisteminin tüm oyuncularını bir araya getirecek. 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenecek zirveye katılmak isteyenler için kayıtlar da devam ediyor.
2.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor? Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? İçişleri Bakanı Yerlikaya, heyelan ve selden etkilenen Karadeniz Ereğli ilçesinin bugün itibarıyla Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildiğini açıkladı. Peki, Afet bölgesi ne demek, Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
22.11.2023 Gündem
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü için 81 ildeki sağlık kuruluşları ile hizmetteki 16 şehir hastanesinde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisini açtı.
27.10.2023 Gündem
Türkiye, Gazze'ye sağlık hizmeti için harekete geçti
Türkiye, Gazze'ye sağlık hizmeti için harekete geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için harekete geçtiklerini belirterek, "Bölgeye gemi hastane göndermeye veya Gazze'de ya da Refah Sınır Kapısı'na yakın noktalarda sahra hastaneleri kurmaya, Filistinli kardeşlerimize bunlar aracılığıyla sağlık hizmeti sunmaya ve bu hizmeti yürütmeye hazırız" dedi.
18.10.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Resmi açıklama yapıldı, yeniden sakatlandı
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Resmi açıklama yapıldı, yeniden sakatlandı Real Madrid, Arda Güler'in son antrenmanda sol ön rektus kasında yaralanma tespit edildiğini açıkladı.
26.09.2023 Şampiy10
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Goldman Sachs ev sahipliğinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen 13. Türkiye Yatırım Konferansı’nda Türk özel sektörü konuşuldu.
20.09.2023 Ekonomi
Türkiye’den Libya’ya yardım eli
Türkiye’den Libya’ya yardım eli Libya’da meydana gelen sel felaketinin ardından Türkiye’nin yardım için gönderdiği AFAD, emniyet, jandarma, Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı ekipler Libya’ya ulaştı. Ekipler sahra hastanesi kurarak çalışmalarına başladı.
13.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Hizmetleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık hizmetleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.