Saffet Sancaklı

Saffet Sancaklı

Son dakika saffet sancaklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saffet sancaklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saffet sancaklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saffet Sancaklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saffet sancaklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 saffet sancaklı haberi bulunmuştur. Tüm saffet sancaklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Eski milli futbolcular vekil seçildi
Eski milli futbolcular vekil seçildi Eski milli futbolcular Alpay Özalan AK Parti'den, Saffet Sancaklı MHP'den, Ünal Karaman ise İYİ Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti Spor kulüplerinde köklü değişiklikler getiren Spor kanunu teklifi Meclis Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.
30.03.2022 Gündem
Saffet Sancaklı'ya cenazede hırsızlık şoku: 6 bin lirasını çaldılar
Saffet Sancaklı'ya cenazede hırsızlık şoku: 6 bin lirasını çaldılar Eski futbolcu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Saffet Sancaklı, eski Galatasaray Başkanı Selahattin Beyazıt'ın cenaze töreninde tabut taşıdığı sırada hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlardan birisi tabut taşıma sırasında perdeleme yaparken, diğer hırsız Sancaklı'nın cebinde bulunan 6 bin lirayı çalarak kayıplara karıştı. Soyulduğunu fark eden Saffet Sancaklı şikayetçi olunca kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen 2 hırsız yakalanarak cezaevine gönderildi.
10.02.2022 Gündem
Thodex'in sahibi Özer ile ilgili yeni detay! Kız kardeşi gözaltına alındı
Thodex'in sahibi Özer ile ilgili yeni detay! Kız kardeşi gözaltına alındı Thodex kripto para borsasıyla yaklaşık 400 bin kullanıcının toplamda 2 milyar dolarıyla Arnavutluk’a kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer’in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu, işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Faruk Fatih Özer'in yakalama kararı çıkarılan kız kardeşi Serap Özer İstanbul ve Kocaeli Emniyeti'nin yaptığı ortak operasyonda Kocaeli'de yakalanarak gözaltına alındı.
25.04.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Thodex açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Thodex açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Çavuşoğlu, "Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir." ifadelerini kullandı.
22.04.2021 Gündem
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
MHP'li Sancaklı açıkladı! 600 vekilin 390’ı obez veya kilolu
MHP'li Sancaklı açıkladı! 600 vekilin 390’ı obez veya kilolu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, obezite istatistiklerine göre 600 milletvekilinin 390’ının obezite ve fazla kiloyla mücadele ettiğini belirterek hazırladıkları spor projesini anlattı.
19.12.2020 Siyaset
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Ali Koç'tan TFF'nin kararına ilk tepki
Ali Koç'tan TFF'nin kararına ilk tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. TFF'nin transfer limiti aşımı konusunda yaptığı ayarlama üzerine sicil kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapacaklarını dile getiren Ali Koç, yerli finansal fair play projesinin mimarının da Fenerbahçe Kulübü olduğunun altını çizdi.
11.12.2019 Fenerbahçe
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı!
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı! Bir televizyon kanalındaki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan ve hakkındaki zorla getirme kararına rağmen duruşmaya katılmayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bugün de duruşmaya katılmaması üzerine yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi.
13.06.2019 Gündem
Bakan Kasapoğlu İzlanda'da
Bakan Kasapoğlu İzlanda'da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Futbol Takımı'na destek olmak amacıyla İzlanda'ya geldi.
11.06.2019 Futbol
Katliam dünyaya duyurulacak...  Ünlüler aynı anda paylaşacak!
Katliam dünyaya duyurulacak... Ünlüler aynı anda paylaşacak! Hocalı katliamının 27. yıldönümünde, katliamı dünyaya duyurmak amacıyla uluslararası sosyal medya kampanyası düzenledi. Katliamı sosyal medya ağlarıyla duyurmayı hedefleyen toplantıya iş, spor, sanat ve siyaset camiasından çok sayıda kişi katıldı.
26.02.2019 Gündem
"Türk sporunu ve taraftarını şiddete teslim etmeyeceğiz"
"Türk sporunu ve taraftarını şiddete teslim etmeyeceğiz" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Küçükköyspor ile Yıldırım Bosnaspor maçı öncesinde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Küçükköyspor taraftarı Muhammed Yücel'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
1.01.2019 Futbol
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu...
11.10.2018 Fenerbahçe
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri
Süper Lig'in 60 yıllık tarihinin enleri Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'in 60 yıllık geçmişinde birçok rekora imza atıldı.
8.08.2018 Süper Lig
İLK GÜN İZLENİMİ Kuliste kabine toto
İLK GÜN İZLENİMİ Kuliste kabine toto Kimi özel fotoğrafçısıyla gelmişti Meclis’e, kiminin ilk gün fotoğraflarını cep telefonuyla aile üyeleri çekiyordu...
7.07.2018 Siyaset
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor!
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor! 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis, milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. TBMM'nin ilk oturumu Yılmaz'ın konuşması ile açıldı.Yılmaz konuşmasının ardından yemin eden ilk isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin töreni için Meclis'e geldi.Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.
7.07.2018 Siyaset
Şenol Şentürk hayatını kaybetti
Şenol Şentürk hayatını kaybetti Karadeniz’in kültür-sanat elçisi ve horon eğitmeni Şenol Şentürk (62), önceki gece İstanbul’da evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
25.06.2018 Magazin
Dünya şampiyonu Sofuoğlu TBMM’de
Dünya şampiyonu Sofuoğlu TBMM’de Marmara Bölgesi’nde spor dünyasından gelen iki önemli isim TBMM girmeye hak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alpay Özalan: "Sağ olsun Cumhurbaşkanım bu ulvi görevi bana verdi"
Alpay Özalan: "Sağ olsun Cumhurbaşkanım bu ulvi görevi bana verdi" AK Parti İzmir milletvekili adayı eski milli futbolcu ve antrenör Alpay Özalan, yeşil sahalardaki başarısını siyasete de taşımak için seçim bölgesinde aralıksız çalışıyor.
1.06.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Saffet Sancaklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saffet sancaklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.