Sabriye Şengül

Sabriye Şengül

Son dakika sabriye şengül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabriye şengül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabriye şengül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabriye Şengül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabriye şengül gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 sabriye şengül haberi bulunmuştur. Tüm sabriye şengül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti!
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti! Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da hafızalara kazınan Sabriye Şengül geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka biri oldu. Sabriye, şimdilerde sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerine çekiyor.
4.05.2022 Magazin
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim'
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim' Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.
12.04.2022 Magazin
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor'
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor' Dövüş sporunda ülkemizi dünyada temsil eden ve katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla adını milyonlara duyuran Sabriye Şengül, kadınların başarılarının, erkeklere kıyasla daha az konuşulduğunu düşündüğünü belirtirken, bu duruma sitem etti.
23.02.2022 Magazin
Sabriye Şengül tarihe geçti! MMA’da kazanan ilk Türk kadın oldu...
Sabriye Şengül tarihe geçti! MMA’da kazanan ilk Türk kadın oldu... Sabriye Şengül, MMA'deki ilk galibiyetini Fransız dövüşçü Mona Ftouhi'ye karşı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
32. saniyede nakavt olmuştu! Sabriye Şengül’ün gözyaşları!
32. saniyede nakavt olmuştu! Sabriye Şengül’ün gözyaşları! Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına Milli sporcu Sabriye Şengül konuk oldu.
25.11.2019 Magazin
Survivor Sabriye: Stresliyim ve rakibime biraz sinirliyim
Survivor Sabriye: Stresliyim ve rakibime biraz sinirliyim Türkiye’yi ilk kez kafes dövüşünde temsil edecek olan kadın bellator sporcusu Sabriye Şengül, 23 Kasım’da Londra’da çıkacağı maçla ilgili olarak, sıkı şekilde konsantre olduğunu ifade edip, “Bu maçı alacağıma inanıyorum” dedi.
11.11.2019 Magazin
Sabriye Şengül'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ziyaret
Sabriye Şengül'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ziyaret Ülkemizin gururu 2 kez Dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül, dünyanın en büyük organizasyonu Bellator'da Amerika ve İngiltere'de yapacağı kafes ve kick boks maçı öncesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu!
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu! Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni aldı.
9.07.2019 Magazin
Survivor Sabriye ve Ria'dan plaj pozu!
Survivor Sabriye ve Ria'dan plaj pozu! Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a sonradan katılan ve geçtiğimiz haftalarda elenen Sabriye Şengül, sosyal medya hesabından Yunan yarışmacı Ria ile çekilen plaj fotoğrafını paylaştı.
25.05.2019 Magazin
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da büyük bir tartışma yaşayan Sabriye ve Okay, birlikte eleme potasına girdi. Tartışma sırasında takım arkadaşının yüzüne tüküren Sabriye, eleme öncesi küs ayrılmak istemediğini belirterek Okay'la barıştı.
7.05.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi
Acun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi 'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 58'inci bölümünde ekrana gelen 'Siyah mı beyaz mı' oyununda; yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı ile yarışmacı Sabriye Şengül arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
30.04.2019 Magazin
Survivor Hikmet ile Ria'dan ateş başında romantik dans
Survivor Hikmet ile Ria'dan ateş başında romantik dans 'Survivor' beyaz takımdaki Türk ve Yunan yarışmacılar, hava karardıktan sonra ateş başında şarkı söyledi.
12.04.2019 Magazin
Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? 9 Nisan Survivor'da kim elendi?
Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? 9 Nisan Survivor'da kim elendi? TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 44. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki ödül oyunları ve eleme heyecanı nefesleri kesti. Peki Survivor'da bu akşam araba ödülünü kim kazandı ve elenen isim kim oldu?
10.04.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Sabriye Şengül yorumu!
Acun Ilıcalı'dan Sabriye Şengül yorumu! Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Türk takımı ile ilgili detayı paylaştı. Türk takımı Sabriye'nin takıma dahil olduğu günden itibaren hiç oyun kaybetmediğini söyledi.
11.03.2019 Magazin
Survivor 2019'a damga vuracak yarışmacı!
Survivor 2019'a damga vuracak yarışmacı! Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 26 Şubat Salı yayınlanacak olan 16. yeni bölümünde Türk takımına çok konuşulacak bir isim katılıyor.
26.02.2019 Magazin
Sabriye Şengül Survivor'a katılıyor
Sabriye Şengül Survivor'a katılıyor Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında, Acun Ilıcalı Türk takımına sürpriz bir ismin katılacağını açıklamıştı. O ismin daha önce de Survivor'da yarışan Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı
20.02.2019 Magazin
Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu Survivor yarışmasındaki performansıyla adından söz ettiren Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel programına damga vurdu.
2.01.2019 Haber
Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu Survivor yarışmasındaki performansıyla adından söz ettiren Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel programına damga vurdu.
2.01.2019 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında ünlü isimler yarışacak
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında ünlü isimler yarışacak Kim Milyoner Olmaz İster? yarışması büyük ilgi görmeye devam ediyor. ATV'nin ilgiyle izlenilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yılbaşı gecesine özel Türkiye'nin en başarılı kadın sporcuları yarışacak.
31.12.2018 Televizyon
Survivor Sabriye'den büyük başarı! Dünya şampiyonu oldu...
Survivor Sabriye'den büyük başarı! Dünya şampiyonu oldu... Türkiye'nin gururu Sabriye Şengül'den Avusturya'da büyük başarı geldi. 30 yaşındaki Kickboksçu, Avusturya Vienna'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2.kez Dünya şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Sabriye Şengül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabriye şengül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.