Sabri Sarıoğlu

Sabri Sarıoğlu

Son dakika Sabri Sarıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sabri Sarıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sabri Sarıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabri Sarıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabri sarıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.036 sabri sarıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm sabri sarıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti! Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz yıllarda pilot olarak çalışmaya başlamıştı. Hem güzel hem de işinde başarışı olan Yağmur Sarıoğlu, unvanlarına unvan eklerken bir yandan da üç çocuğunu büyüttü.
3.01.2024 Magazin
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı!
Yağmur Sarıoğlu 233 metreden atladı! Adrenalin tutkunu pilot Yağmur Sarıoğlu, bir hayalini daha gerçekleştirdi ve dünyanın en yüksek bungee jumping platformundan atladı.
26.06.2023 Magazin
Sabri Sarıoğlu Süper Lig'in en iyi sağ bekini açıkladı! 'Ofansı biraz daha iyi olursa...'
Sabri Sarıoğlu Süper Lig'in en iyi sağ bekini açıkladı! 'Ofansı biraz daha iyi olursa...' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu A Spor'da Süper Lig'in en iyi sağ bekinin Sacha Boey olduğunu açıkladı ve Sarıoğlu "Hem ofansif hem de defansif anlamda göz doldurdu. Bununla yetinmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
27.11.2022 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu: Yengeniz Kazakistan'a uçtu
Sabri Sarıoğlu: Yengeniz Kazakistan'a uçtu Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Sabri Sarıoğlu geride bıraktığımız gün alışveriş merkezinde görüntülendi.
13.11.2022 Magazin
Yağmur Sarıoğlu'ndan bir ilk!  'Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuş'
Yağmur Sarıoğlu'ndan bir ilk! 'Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuş' Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce ara verdiği mesleğine geri dönen üç çocuk annesi Sarıoğlu, okyanus ötesi ilk uçuşuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
27.10.2022 Magazin
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu lüks aracıyla görüntülendi! Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu önceki gün özel üretim Ferrari’siyle Bebek trafiğindeydi.
29.09.2022 Magazin
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu'ndan çifte kutlama!
Yağmur Sarıoğlu ile Sabri Sarıoğlu'ndan çifte kutlama! Yağmur Sarıoğlu ve Sabri Sarıoğlu çifti, çocukları Sarp ve Sare’nin yaş günlerini aynı organizasyonla kutladı. İkili, etkinlikten fotoğrafları da Instagram'dan paylaştı. Çiftin kutlamasına yorum ve beğeni yağdı.
22.06.2022 Magazin
Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan 9 milyonluk değişiklik!
Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan 9 milyonluk değişiklik! Sabri Sarıoğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. 9 milyon TL değerindeki spor arabasıyla eşinin yanına giden Yağmur Sarıoğlu, gözlük mağazalarında şoför değişikliği gerçekleştirdi.
11.05.2022 Magazin
Sabri Sarıoğlu'dan Cenk Ergün'e sert sözler "Gelmesini istemem"
Sabri Sarıoğlu'dan Cenk Ergün'e sert sözler "Gelmesini istemem" Galatasaray'da sayısız başarıya imza atan ve 15 kupa kazanan Sabri Sarıoğlu bomba açıklamalarda bulundu. Galatasaray'daki seçim sürecini değerlendiren Sabri Sarıoğlu, Cenk Ergün'ü ağır bir dille eleştirdi.
6.05.2022 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu açıkladı! İşte ilk teknik direktörlük deneyimi ve ilk adresi
Sabri Sarıoğlu açıkladı! İşte ilk teknik direktörlük deneyimi ve ilk adresi Galatasaray'ın efsane kaptanlarından Sabri Sarıoğlu bu sefer sahalara teknik direktör olarak geri dönüyor. 37 yaşındaki genç antrenör görüşmelere başladığı yeni adresini açıklarken, Sarıoğlu'nun Okan Buruk yorumu ise bir hayli dikkat çekti.
1.05.2022 Futbol
Sabri Sarıoğlu'nun kabusu G.Saray'a geri dönüyor! 'Beni takımdan o gönderdi'
Sabri Sarıoğlu'nun kabusu G.Saray'a geri dönüyor! 'Beni takımdan o gönderdi' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu'nun açıklamalara gündeme damga vurdu. Sarıoğlu, Eşref Hamamcıoğlu'nun 'beraber çalışacağız' dediği yönetici hakkında 'Benim takımdan ayrılmam için çok uğraştı' sözlerini sarfetti.
29.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu sürprizi
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu sürprizi Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu Florya'ya geri dönüyor...
6.02.2022 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu'ndan yıllar sonra gelen Selçuk İnan ve Volkan Demirel itirafı! 'Yerimde taş olsa çatlardı ben Galatasaray için susuyorum'
Sabri Sarıoğlu'ndan yıllar sonra gelen Selçuk İnan ve Volkan Demirel itirafı! 'Yerimde taş olsa çatlardı ben Galatasaray için susuyorum' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu 'Kırılma Anı' programında Selçuk İnan ve Volkan Demirel hakkında çok önemli sözler sarfetti. Sarıoğlu Selçuk İnan için '3 ay yoktum 1 kez bile aramadı' dedi.
15.11.2021 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun 6 milyon TL'lik özel üretim oyuncağı!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun 6 milyon TL'lik özel üretim oyuncağı! Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, Etiler'de özel üretim Ferrari aracıyla görüntülendi. Garajında servet yatan Sarıoğlu, bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti.
6.11.2021 Magazin
Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan tepki: 21 sene boyunca...
Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan tepki: 21 sene boyunca... Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Sarı-kırmızılı kulübün, Sabri Sarıoğlu'nun doğum gününü kutlamamasına tepki gösterdi.
28.07.2021 Galatasaray
Yağmur Sarıoğlu'nun yeni oyuncağı dikkat çekti!
Yağmur Sarıoğlu'nun yeni oyuncağı dikkat çekti! Uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Sahibi oldukları gözlük mağazasında denetleme yapan üç çocuk annesi Sarıoğlu'nun yeni motosikleti dikkatlerden kaçmadı.
12.06.2021 Magazin
Yağmur Sarıoğlu ile oğlu motosiklet turunda
Yağmur Sarıoğlu ile oğlu motosiklet turunda Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Pilot Yağmur Sarıoğlu, ilk çocuğu Sarp’ı 2011 yılında dünyaya getirmişti. Adrenalin ve hızı çok seven üç çocuk annesi, dün de motosiklet üzerindeydi. Arkasında da Sarp vardı.
27.04.2021 Magazin
Aboubakar Sabri'nin rekorunu kırdı
Aboubakar Sabri'nin rekorunu kırdı Derbide attığı golle perdeyi açan Aboubakar'ın çektiği şut 126 km'lik hızla rekor kırdı.
1.12.2020 Beşiktaş
Sabri Sarıoğlu'ndan Hasan Ali Kaldırım yorumu: 'Ben de yaşadım'
Sabri Sarıoğlu'ndan Hasan Ali Kaldırım yorumu: 'Ben de yaşadım' Yayıncı kuruluşun yeni yorumcusu Sabri Sarıoğlu, Başakşehir'de formayı giyen Hasan Ali Kaldırım hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.
15.09.2020 Süper Lig
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu Süper Lig'in eski yıldızları Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin ve Abdullah Avcı yeni sezonda yayıncı kanal BeIN Sports'un yorumcuları olacak. TRT Spor ekranlarında ise Tümer Metin ve Ali Gültiken'in yanı sıra Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı olacak.
10.09.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sabri Sarıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabri sarıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.