Sabri Erbakan

Sabri Erbakan

Son dakika sabri erbakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabri erbakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabri erbakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabri Erbakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabri erbakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 sabri erbakan haberi bulunmuştur. Tüm sabri erbakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Sarıgül'ün A takımı belli oldu
Mustafa Sarıgül'ün A takımı belli oldu CHP'nin önemli isimlerinden Mustafa Sarıgül parti ile olan uyuşmazlıklarının ardından önce Türkiye Değişim Hareketi'ni kurmuş, ardından DSP'ye geçmiş son olarak da hareketini siyasi partiye dönüştürme kararıyla Türkiye Değişim Partisi olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Sarıgül'ün CHP'den kimleri yanına alacağı merak ediliyordu. A takımı belli oldu.
28.12.2020 Siyaset
Mustafa Sarıgül harekete geçiyor! İşte A Takımı!
Mustafa Sarıgül harekete geçiyor! İşte A Takımı! Mustafa Sarıgül’ün başlattığı Türkiye Değişim Hareketi (TDH), ilk toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu, Türkiye Değişim Hareketi’nin Kurucular Kurulu’nun listesine Sarıgül’ün kadrosunda hem CHP’den, hem TDH’den hem de iş dünyasından tanınan isimler var.
17.11.2020 Gündem
Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan İYİ Parti'de...
Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan İYİ Parti'de... Eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı olarak atandı..
21.02.2018 Siyaset
CHP’de sürprizli liste
CHP’de sürprizli liste İlhan Kesici, Zekeriya Temizel, Hilmi Yarayıcı, Utku Çakırözer, Selina Doğan gibi isimler listede süpriz olurken Güldal Mumcu, Umut Oran, Atilla Kart, Rıza Türmen dışarıda kaldı
29.09.2021 Gündem
Sarıgül kararını verdi!
Sarıgül kararını verdi! CHP 'de, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları sürüyor...
29.09.2021 Gündem
CHP'li Önder Sav adaylık dosyasını aldı
CHP'li Önder Sav adaylık dosyasını aldı CHP'nin eski genel sekreteri Önder Sav'ın, Haziran 2015 seçimlerinden partisinden aday adayı olmak amacıyla başvuru dosyası aldığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Erbakan'ın yeğeni CHP'ye isyan etti!
Erbakan'ın yeğeni CHP'ye isyan etti! Necmettin Erbakan'ın CHP adına Fatih'ten aday olan yeğeni Sabri Erbakan seçim başarısızlığının sorumluluğunu partisine yükledi.
3.04.2014 Siyaset
İstanbul'da sadece bir ilçe el değiştirdi
İstanbul'da sadece bir ilçe el değiştirdi CHP sadece AK Parti’den Beylikdüzü’nü alarak İstanbul’daki belediye sayısını 14’e yükseltebildi.
29.09.2021 Gündem
Topbaş üçüncü kez İstanbul’un başkanı
Topbaş üçüncü kez İstanbul’un başkanı Yerel seçimlerde en büyük iddianın birinin yaşandığı İstanbul, büyük rekabete sahne oldu...
31.03.2014 Siyaset
30 Mart seçiminde bu kenti alan Türkiye'yi alır
30 Mart seçiminde bu kenti alan Türkiye'yi alır 30 Mart seçimleri arifesinde en kritik il İstanbul. 20 yıldır AK Parti yönetiminde olan il, Türkiye seçiminin galibini de ilan edecek.
6.03.2014 Siyaset
AKP’li seçmen Fatih’te Erbakan’ın adaylığına ne diyor?
AKP’li seçmen Fatih’te Erbakan’ın adaylığına ne diyor? 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Fatih’ten gösterdiği aday, ismiyle değil, daha çok soyadıyla dikkat çekici. En son 1989 yılında SHP ile Fatih’i yöneten sol, bir sonraki seçimlerde bu koltuğu, ANAP, FP ve son olarak AK Parti’ye kaptırdı.
24.02.2014 Siyaset
CHP'den Fatih'te ilginç tanıtım afişi!
CHP'den Fatih'te ilginç tanıtım afişi! Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan, Fatih'ten CHP Belediye Başkan adayı oldu...
10.02.2014 Siyaset
Hüseyin Aygün'den partisine sert tepki!
Hüseyin Aygün'den partisine sert tepki! CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Ercan Dalkılıç'ın Kocaeli'den aday gösterileceği iddiaları üzerine partisini eleştirdi...
28.01.2014 Siyaset
'Elimde tapeler var'
'Elimde tapeler var' CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Sarıgül, İstanbul’a ilişkin projelerini anlattı...
23.01.2014 Siyaset
CHP'de aday krizi!
CHP'de aday krizi! Kulislerde Şişli’yi Mustafa Sarıgül’ün tercihine bırakacak olan CHP yönetiminin geri kalan 11 ilçede başkanların yarıya yakınını değiştireceği konuşuluyor.
19.01.2014 Siyaset
CHP 21 İstanbul adayını açıkladı!
CHP 21 İstanbul adayını açıkladı! CHP’nin İstanbul’un 21 ilçe belediye başkan adayları açıklandı...
18.01.2014 Siyaset
CHP'de Adana ve Uşak sürprizi
CHP'de Adana ve Uşak sürprizi CHP MYK, Adana Büyükşehir ve Uşak Belediye Başkan adaylarını belirledi.
16.01.2014 Siyaset
CHP'de bir sürpriz isim daha
CHP'de bir sürpriz isim daha CHP'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkanı adayları düğümü kısmen bugün çözülüyor. Sabri Erbakan'dan sonra bir isim daha belli oldu.
16.01.2014 Siyaset
İşte Sarıgül’ün sürpriz adayı
İşte Sarıgül’ün sürpriz adayı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, sürpriz adaylarından birinin Sabri Erbakan olduğunu açıkladı.
15.01.2014 Siyaset
Kılıçdaroğlu İzmir adayını açıkladı!
Kılıçdaroğlu İzmir adayını açıkladı! ABD ziyaretinde olan CHP lideri, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu
3.12.2013 Siyaset
Tayyip Bey vekillik teklif etti ama
Tayyip Bey vekillik teklif etti ama Erbakan'ın CHP'li yeğeni konuştu
29.09.2021 Gündem
Yerel seçimlerde Erbakan'ı...
Yerel seçimlerde Erbakan'ı... Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugün köşesinde yerel seçimler öncesi CHP'nin 'Erbakan' hamlesini kaleme aldı...
16.11.2013 Siyaset
Tekin: Kılıçdaroğlu beni istiyor
Tekin: Kılıçdaroğlu beni istiyor Tekin'den İBB adaylığı açıklaması
29.09.2021 Gündem
Erbakan resmen CHP'de!
Erbakan resmen CHP'de! Haluk Koç açıkladı. Yeğen Erbakan resmen CHP'de!
29.09.2021 Gündem
CHP’de Sarıgül şov!
CHP’de Sarıgül şov! On binlerce kişiyle CHP Genel Merkezi’ne geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabri Erbakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabri erbakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.