Sabahat Akkiraz

Sabahat Akkiraz

Son dakika Sabahat Akkiraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sabahat Akkiraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sabahat Akkiraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabahat Akkiraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabahat akkiraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 sabahat akkiraz haberi bulunmuştur. Tüm sabahat akkiraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme Açıkhava'da türkü ziyafeti
Kuruçeşme Açıkhava'da türkü ziyafeti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde önceki gün türkü şöleni vardı. Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan, İsmail Altunsaray ve Ender Balkır, binlerce hayranına Anadolu ezgileriyle dolu unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
17.09.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları… Kanal D'nin müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm konukları merak ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? 6 Kasım 2021 Şarkılar Bizi Söyler bu hafta konukları…
5.11.2021 Gündem
Tokat'ta, 'haritalı fişleme' iddiası! O doktora soruşturma
Tokat'ta, 'haritalı fişleme' iddiası! O doktora soruşturma Tokat Sağlık Müdürlüğü'nce bazı haber sitelerindeki 'Sağlık Bakanlığı logolu haritada Aleviler fişlendi' başlıklı haberlerde yer alan iddialara ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, haritanın müdürlük ve sağlık tesislerinde bulunmadığı, Almus ve köylerini gösteren haritanın fotoğrafını çekip, üzerinde değişiklik yapan doktor hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.
22.01.2021 Gündem
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’de mutsuz olan parti kurabilir
Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’de mutsuz olan parti kurabilir Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Güçlendirilmiş parlamenter sistem gelirse niye karşı çıkalım ki. Tek tek taahhüt edilecek, tek tek takvimlendirilecek, şu tarih
11.12.2020 Siyaset
Sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti
Sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti Eftelya şarkısıyla adını duyuran usta sanatçı Hakan Yeşilyurt, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.02.2019 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan büyük vefasızlık! Vizontele'de...
Yılmaz Erdoğan'dan büyük vefasızlık! Vizontele'de... Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Aşık Mahzuni'nin Yılmaz Erdoğan'a dava açtığının kitapta yer aldığını belirtti.
18.12.2017 Magazin
Sabahat Akkiraz ile türkü rüzgarı!
Sabahat Akkiraz ile türkü rüzgarı! Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Sabahat Akkiraz’ı ağırladı. Usta sanatçı, birbirinden güzel türküleri, deyişleri, konserlerde hiç seslendirmediği eserleri hayranları için yorumladı.
16.11.2017 Kültür Sanat
Sabahat Akkiraz'ın yeni klibi yayında!
Sabahat Akkiraz'ın yeni klibi yayında! Sabahat Akkiraz, ikinci video klibini sevenleriyle buluşturuyor.
4.05.2017 Kültür Sanat
Sanatçı dostlarıyla sahne aldı
Sanatçı dostlarıyla sahne aldı İki yıl aradan sonra 'Sabahat Akkiraz & Dostları 47' albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Sabahat Akkiraz, unutulmaz bir performansa imza attı.
30.03.2017 Kültür Sanat
‘Temizlik görev ama hukuk çiğnenmemeli’
‘Temizlik görev ama hukuk çiğnenmemeli’ Türkiye’nin 15 Temmuz’dan sonra çok tehlikeli bir süreç yaşadığını kaydeden CHP yönetimi, “Hepimize düşen görev temizlik yapmaktır, ancak bilim insanlarını, öğrencileri kimsenin çiğnemeye hakkı yoktur” açıklaması yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: O savcıya savcı demek bile tartışılır!
Kılıçdaroğlu: O savcıya savcı demek bile tartışılır! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Kılıçdaroğlu, gelecek seçimlerde Deniz Baykal'ın tekrar aday olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu Doğan Grubu'na açılan soruşturma ve Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen saldırılar hakkında da sert ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, Doğan Grubu'na soruşturma başlatan savcı için HSYK'yı göreve çağırdı ve 'O savcıya savcı bile denmez. Normalde HSYK'nın göreve geçmesi lazım. Savcı başka yerde bir gün bile kalamaz." diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Güzel haber de var!
Güzel haber de var! Abluka filmiyle Venedik Film Festivali’nde jüri özel ödülü alan Emin Alper, Türkiye’nin biraz da olsa yüzünü güldürdü
13.09.2015 Magazin
‘Göçmüş oyuncular bahçesine gitti’
‘Göçmüş oyuncular bahçesine gitti’ Önceki akşam Sedat Peker’in Esma Sultan Yalısı’ndaki düğünü sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sümer Tilmaç, sevenlerini yasa boğdu...
13.06.2015 Magazin
Kılıçdaroğlu: AKP bildirgesi yok hükmünde
Kılıçdaroğlu: AKP bildirgesi yok hükmünde CHP’nin tabanında bir oy kayması beklemediğini hatta CHP’ye oy geleceğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü bir durum olmadığı takdirde Cumhurbaşkanı’nın davetlerine katılmayacağını ifade etti...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: 10 Milletvekili yurt dışında yaşayanları temsil edecek
Kılıçdaroğlu: 10 Milletvekili yurt dışında yaşayanları temsil edecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim maratonuna bugün Düsseldorf'dan başladı.
29.09.2021 Gündem
‘İTÜ’ye budist tapınağı yapılsın’
‘İTÜ’ye budist tapınağı yapılsın’ İTÜ rektörü Mehmet Karaca’nın öğrencilerin talebi üzerine üniversitede cami yapılacağını duyurmasının ardından bir grup öğrenci “Budist tapınağı istiyoruz’ talebinde bulundu. Açılan kampanyada imza sayısı 10 bini geçti.
28.03.2015 Yaşam
Türk pop müziği ilk starını yitirdi...
Türk pop müziği ilk starını yitirdi... Türkiye’nin pop müzikteki ilk büyük sanatçısı olarak gösterilen Erol Büyükburç, evinde ölü bulundu... 79 yaşındaki Büyükburç’un kalp krizinden öldüğü sanılıyor.
29.09.2021 Gündem
CHP'de büyük şok! 52 vekillik için...
CHP'de büyük şok! 52 vekillik için... Aday adaylığı başvurularının sona erdiği CHP’nin 10 ilde kapısını çalan olmadı...
29.09.2021 Gündem
Şafak Pavey CHP adayı olmadı
Şafak Pavey CHP adayı olmadı CHP’de 7 Haziran seçimleri için adaylık başvurusu 1 Mart’ta sona erdi...
29.09.2021 Gündem
CHP’de Şafak Pavey sürprizi
CHP’de Şafak Pavey sürprizi CHP'de toplam 550 milletvekili koltuğu için resmi aday adaylığında bulunan kişi sayısı 2 bin 822 oldu. Ancak CHP'li 15 vekil, yeniden adaylık için başvuru yapmadı.
29.09.2021 Gündem
HDP gözünü CHP'li vekile dikti!
HDP gözünü CHP'li vekile dikti! CHP’li Akkiraz’a geçen hafta HDP’den milletvekili adaylığı teklifi yapıldığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
CHP'de Sabahat Akkiraz krizi!
CHP'de Sabahat Akkiraz krizi! 4 eski bakan için yapılan Yüce Divan oylamasında muhalefetin verdiği fireler de tartışıldı...
29.09.2021 Gündem
Sabahat Akkiraz'dan tepkilere yanıt
Sabahat Akkiraz'dan tepkilere yanıt Yolsuzluk yapmakla suçlanan dört eski bakan için oy kullanmadığına yönelik çıkan haberlere tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, hakkındaki iddialara twitter hesabı üzerinden yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem
Sabahat Akkiraz Meclis'i terk etti
Sabahat Akkiraz Meclis'i terk etti CHP milletvekili Sabahat Akkiraz Yüce Divan oylamasına katılmayarak, Meclis'i terk etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabahat Akkiraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabahat akkiraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.